Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Michał Rutkowski, Paweł Wujec: Fruwając pod koszem

IP: *.resetnet.pl 06.06.04, 18:13
    Stawiam na 4-2 dla Lakers. O motywacje nie ma co się martwić. Bryant będzie
    chcał pokazać, że jest najlepszy i lepszy od Hamiltona, Shaq zagra dla Malona
    a Payton i Malone ?? O nich nie trzeba sie martwić, to ich ostatnia szansa.
    Obserwuj wątek
      • Gość: hubert Re: Bedzie 4-1 dla Detroit IP: 82.160.30.* 06.06.04, 19:08
        Widzieliście Detroit w akcji : Richard, Chauncey, Ben no i Rashed of course -
        Jeziorowcy są raczej bez szans
        • Gość: Pąki 4-1 Detroit!!! IP: *.tech / *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.04, 08:48
          EAT The Lakers!!!
          4-1 dla Pistons!!!
      • Gość: PaniZnawca Re: Michał Rutkowski, Paweł Wujec: Fruwając pod k IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.04, 19:59
        Paredziesiąt minut temu Gaudio obronił 2 piłki meczowe i wygrał 6-8. Na tej
        samej zasadzie Detroit wygra, tzn.4-2.Real,AC Milan,ManU też byli faworytami.A
        czym Bulls wygrywali jak nie obroną? Pan Jackson jest niesamowitym trenerem,
        ale to tak fajnie jak oczywiste nagle wyblaknie.
        • humbak Re: Michał Rutkowski, Paweł Wujec: Fruwając pod k 06.06.04, 20:13
          No tak. Jak dziwny rok, to do końca!
      • Gość: e tam... Re: Michał Rutkowski, Paweł Wujec: Fruwając pod k IP: *.audiovideocorp.com / *.biz.rr.com 06.06.04, 21:25
      • Gość: Gunner Re: Michał Rutkowski, Paweł Wujec: Fruwając pod k IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 06.06.04, 22:46
        Liczę, że chłopaki z Detroit pokażą gwiazdom z Lakers kto jest lepszy i pojadą
        z nimi w finale,ale najlepsza i tak jest Minnesota.
      • Gość: johnny rep 1989 IP: *.me.emse.fr / *.rain.fr 07.06.04, 00:20
        o ile dobrze pamietam to jeziorowcom sie wtedy sklad posypal przez kontuzje
        tzn. pamietam ze Byron skrecil kostke ale kogos tam jeszcze brakowalo
        i z tad sie wzielo to 4:0
        oczywiscie Bad Boys zaslugiwali wtedy na tytul
        ale ja bym wolal zeby Magic mial 3 in row;)
        pozdro
        • detroit Re: 1989 07.06.04, 14:02
          Od czasów jak w 1990 pokazali pierwszy raz finały w TVP Blazers-Pistons to
          kibicuje Tłokom. Wiele sie działo od tamtego czasu. Łamanie rąk przez Bila L.,
          rewelacyjny Grant Hill i jego rekordy w Tripple Double, braki w awansach do
          play-off lub odpadanie w pierwszych rundach. Aż doczekałem sie finału i wierze
          w nich!!! Fajnie jest kibicować outsajderom.
          • Gość: johnny rep Re: 1989 IP: *.me.emse.fr / *.rain.fr 07.06.04, 14:44
            ...no i poki co doczekales sie 1:0 w finale
            byle tak dalej ;)
            pozdro
            • Gość: johnny rep Re: 1989 IP: *.me.emse.fr / *.rain.fr 07.06.04, 14:49
              ...a ja dzieki grze NBA Lakers vs Celtics ktora dostalem w 1990 roku na peceta
              jestem fanem Utah - ciagle i zawsze - mimo ze poki co koniunktura sie
              skonczyla;)
              mam nadzieje ze nie na dlugo
              a jak sobie przypomne jak Lakersi swego czasu spiewali "down down down Utah
              going down i pojechali do domu po 4 meczach"
              co to sie dzialo nawet Ostertag niszczyl Shaka
              a reszta grala po profesorsku;)
              tego samego zycze teraz Tlokom ;)
              zrszta oni wiedza co robia beda szarpac gre nie pojda na wymiane ciosow
              i zajada Lakers
              juz jutro ciag dalszy
              c.d.n
              • detroit Re: 1989 08.06.04, 13:38
                Szkoda tylko,że nieposiadając Cyfry nie mam możliwości zobaczyć swoich
                ulubieńców w TV. Pozostało tylko rano otworzyć nba.com i ... A tak na
                marginesie to Utah Jazz to dla mnie dziwny i śmieszny klub. Jak przypomnie
                sobie bezradność centrów Foster i Osterdag, choć stary duet Stockton Malone był
                niezły. Teraz Jazzmeni to chyba cień nawet tamtej drużyny.
                • Gość: johnny rep Re: 1989 IP: *.me.emse.fr / *.rain.fr 09.06.04, 12:21
                  Ja mam szczescie - siedze na studiach we francji i w akademiku mamy canal +
                  wiec finaly live
                  co do utah i jej centrow to gdybym byl w domu poslalbym ci kolekcje
                  filmikow pt. "ostertag gnoi Shaqa i szybka kontra Utah" ;)
                  a wczesniej to w Utah centrem byl Mark Eaton - to byl koles
                  ciagle w czolowce najlpeszych blokujacych wszechczasow

Utah nikt nie lubi i nie lubil bo to nie byla banda gangstasow basketu
                  ewentualnie nie byli to nasladowcy Jordana
                  polowa skladu biala - wiec co to niby za klub
                  niewielu bylo takich ktorzy umieli docenic ich boiskowa madrosc,
                  wyrachowanie i doswiadczenie
                  a do tego dochodzil GENIUSZ Stocktona
                  bo najlepszym asystentem w Historii nie zostaje sie przez przypadek
                  i co z tego ze polowa ligi go nie lubi, koles mial 185cm
                  a jak stawial zaslony to taki Hakeeem sie odbijal
                  dobra koncze moglbym jeszcze tak dlugo
                  tymczasem
                  drugi mecz sie skoncyl
                  1:1
                  jedziemy do Detroi
                  bedzie ciekawie
                  pozdroo
                  • detroit Re: 1989 11.06.04, 09:51
                    Chyle czoła przed duetem Stockton-Malone. Rzeczywiście byli fenomenalni, choć
                    przyznam że wkurzały mnie łokcie Stocktona wciskane między żebra przeciwników.
                    Ale wiem że jak moi ulubieńcy grają ostro to mi nie przeszkadza -patrz Bad
                    Boys. A w Detroit już 2-1 i Lakersi nawet 70 p nie rzucili. Oby tak dalej!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka