akselbant 14.07.10, 14:00 w pracy, jeżeli trzeba siedzieć bite 8 godzin na tyłku, a zadań do wykonania brak? Poza czytaniem forum, rzecz jasna;) Jajo zniosę niechybnie z tych nudów -> pomocy:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brzydal-is-me Re: Co można robić 14.07.10, 14:02 Dobre pytanie :) Też mam z tym problem Odpowiedz Link Zgłoś
akselbant Re: Co można robić 14.07.10, 14:06 Zapomniałam dodać, że strony rozrywkowe są najczęściej zablokowane albo nie wyświetla się kluczowy element z powodu np braku wtyczki, której oczywiście nie można zainstalować:D Odpowiedz Link Zgłoś
real_mayer Re: Co można robić 14.07.10, 14:16 bo z Twojego dysku ja ściągnęłaś :P mi tez nie hula Odpowiedz Link Zgłoś
devilyn Re: Co można robić 14.07.10, 14:21 To przez ten upał...teraz coś widać??? Miało być to adonai.pl/humor/zdjecia/?id=4 Odpowiedz Link Zgłoś
yannika Re: Co można robić 14.07.10, 17:36 Devi: [ img ]bezpośredni adres obrazka[ /img ] tylko bez spacji. Odpowiedz Link Zgłoś
princessjobaggy Re: Co można robić 14.07.10, 14:07 Slyszalam, ze inteligentni ludzie sie nie nudza ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Nie. U producenta 14.07.10, 14:13 Jak się nudzisz, to opowiedz nam jakieś super dowcipy ! Odpowiedz Link Zgłoś
akselbant Re: Nie. U producenta 14.07.10, 14:16 A może skoro się nudzę, to Wy mi jakieś opowiecie? hm??:) Może bym wtedy mogła podać dalej i ekipę w fabryce rozruszać;) Odpowiedz Link Zgłoś
real_mayer Re: Nie. U producenta 14.07.10, 14:20 - Puk, puk! - A ty kto? - Dobra wróżka… - Z siekierą? - A widzisz, jak ty mało wiesz o dobrych wróżkach? Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Nie. U producenta 14.07.10, 14:24 Rzecz dzieje się w szpitalu psychiatrycznym. Od wielu lat przebywa tam Pan Tadek. Pan Tadek nie odezwał się do nikogo przez ten okres i generalnie zajmuje się patrzeniem w okno. Pewnego letniego popołudnia za oknem pojawia się ogrodnik, który nawozi grządki z truskawkami. Po godzinie wpatrywania się w ogrodnika pan Tadek pomalutku wstaje rusza w stronę okna, otwiera je powoli, patrzy na ogrodnika, patrzy na truskawki i wypowiada zdanie: - "A co Pan robi?" Konsternacja. Wszyscy pacjenci i personel zupełnie zszokowani - pan Tadek się odezwał! Ogrodnik odpowiada: - Ja, panie Tadku, nawożę truskawki. Pan Tadek myśli i w końcu: - Co? Ogrodnik: - No ... Posypuję je nawozem. Pan Tadek po namyśle: - Co? Ogrodnik: - No... Posypuję truskawki gównem, żeby były lepsze. Pan Tadek myśli: - Aha.... Pan Tadek zamyka pomału okno i zamyślony wraca na miejsce. Siada i myśli. Po pół godzinie wstaje, podchodzi do okna, otwiera je i mówi: - Wie pan co, ja truskawki posypuję cukrem, żeby były lepsze, ale ja to podobno jestem pojebany. Odpowiedz Link Zgłoś
real_mayer Re: Nie. U producenta 14.07.10, 14:29 heheheh wpis na forum medycznym: "pomóżcie! jutro operuje wątrobę a tutorial jest po angielsku!" Odpowiedz Link Zgłoś
akselbant Re: Co można robić 14.07.10, 14:14 Od tego dzień się rozpoczyna, wiadomo! :) Ale żeby zapewnić sobie rozrywkę na odpowiednim poziomie, musiałabym chyba zużywać całe opakowanie kawy dziennie:) Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: Co można robić 14.07.10, 14:15 akselbant napisała: > w pracy, jeżeli trzeba siedzieć bite 8 godzin na tyłku, a zadań do > wykonania brak? Poza czytaniem forum, rzecz jasna;) Jajo zniosę > niechybnie z tych nudów -> pomocy:) Pierogów ruskich byś narobiła i przyniosła na forum=zamiast bezczynnie siedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
akselbant Re: Co można robić 14.07.10, 14:19 Pierogi ruskie mniam. Że też na to nie wpadłam! Lecę po mąkę zatem i co tam jeszcze trzeba:) Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: Co można robić 14.07.10, 14:22 akselbant napisała: > Pierogi ruskie mniam. Że też na to nie wpadłam! Lecę po mąkę zatem i > co tam jeszcze trzeba:) Dobra=to żarcie na forum zapewniłem. Teraz by się przydała następna nudząca się osoba, która skołowałaby jeszcze jakieś chlanie, cukrową watę i koncert Pearl Jam. Odpowiedz Link Zgłoś
ha_nuta Re: Co można robić 14.07.10, 14:15 Blogi np. kulinarne, modowe, książkowe Nauka języka/prawa jazdy/sprawy komputerowe (excel, word itd) Strony informacyjne Demotywatory :) Tak było u mnie przez pewien czas. Teraz pracy nadmiar, więc tylko na forum ze dwa razy dziennie wpadnę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
akselbant Re: Co można robić 14.07.10, 14:20 Nie uwierzysz, ale wszystko to i inne już przerobione! Damn, chyba czas najwyższy pracę zmienić:) Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: Co można robić 14.07.10, 14:29 nie wiem, u mnie posucha dopiero od kilku dni, a już wariuję, tyle że ja mogę wyjść - co czasem robię ale nie naduzywam poza tym dzisiaj mam dzień forum, wczoraj czytałam amerykańskie blogi i porządkowałam kompa, generalnie masakra a pogoda taka, że na jakiś inteklektualny wysiłek nie mam ochoty Odpowiedz Link Zgłoś
pochodnia_nerona Re: Co można robić 14.07.10, 14:40 Można czytać książki. Wiem, mało popularne ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
akselbant Re: Co można robić 14.07.10, 14:44 Można i nie można:) Trzeba niestety fason trzymać i wyglądać jakby się było zarobionym po uszy. Poniewuż premia na wakację się przydaje wielce;) Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: Co można robić 14.07.10, 14:48 mozna czytac wersje elektroniczne np w wordzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
akselbant Re: Co można robić 14.07.10, 14:51 I to jest bardzo słuszna uwaga:) Do tego przydałyby się jakies lody, najlepiej latte Grycana lub orzeszki ziemne w karmelu i jakoś da się dotrwac do fajrantu:) Odpowiedz Link Zgłoś
akselbant Re: Co można robić 14.07.10, 14:47 W sumie jedyną motywacją do przychodzenia tu jest teraz.. klima:) Wytrzymanie na dworze/w domu przy takiej aurze graniczy z cudem Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Co można robić 14.07.10, 15:35 to znieś, będziesz miała małego kurczaczka i będziesz miala co robić:D Odpowiedz Link Zgłoś
sid.leniwiec Re: Co można robić 14.07.10, 17:54 Prasa, książka, krzyżówka, sudoku. Kiedyś miałam nieszczęście pracować w urzędzie, więc znam sposoby.:) Odpowiedz Link Zgłoś
hermina1984 Re: Co można robić 14.07.10, 18:08 ciesz się,że masz neta ;),bo ja go w pracy nie posiadam,nie mam co robić,a w dodatku pracuję z bandą kretynów....i co tu robić??? Odpowiedz Link Zgłoś
asfo Re: Co można robić 14.07.10, 19:32 Wymyśl sobie, że potrzebujesz nowej karty graficznej, aparatu fotograficznego, pralki, czy czegoś tam i dowiedz się wszystkiego o wybranej grupie produktów. ;-) Naucz się składać origami. Zrób sobie kolczugę. Odpowiedz Link Zgłoś
akselbant Re: Co można robić 15.07.10, 14:23 kolczuga może się przydać, w sobotę Grunwald;) Odpowiedz Link Zgłoś