Gość: koralka IP: *.proxy.aol.com 07.06.04, 10:48 Czy ktos wybiera sie do Cardiff? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krotoss Re: cardiff 07.06.04, 10:58 widzę, że nieźle podróżujesz po świecie :)) Ja niestety nie mogę, choćbym chciał, szczególnie do Anglii - na żużel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koralka Re: cardiff IP: *.proxy.aol.com 07.06.04, 11:15 Czesc krotoss. Dzieki za info z Lonigo. Caly rok zbieram kase i potem sezon zuzlowy zaliczam jak moge. Mieszkam we Francji, wiec Anglia czy Wlochy to blizej niz liga w Polsce, a szkoda... Nie ma to jak mecze na prawdziwych stadionach zuzlowych, jak Lonigo, Vojens, Abensberg itp. Gdzie naprawde mozna powalczyc i wyprzedzac na wirazach! Za to atmosfera Cardiff jest niepowtarzalna, to naprawde wielkie swieto. Tyle ludzi na zuzlu przyjemnie poogladac i posluchac. Problem, ze nie czuc zbytnio metanolu! Lonigo opisalam co nieco w temacie pod tym tytulem. Mam nadzieje, ze w Cardiff Polacy sie pokaza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iks Re: cardiff IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.04, 11:48 Witam, Dolacze do Koralki bo w tym roku wybieram sie do Cardiff. Tanie linie lotnicze to jest szansa, nie trzeba wydawac tyle na PLL LOT. Czy oni kiedys zmadrzeja i dostosuja ceny do rynku. Slyszalem o niepowtarzalnej atmosferze Cardiff i w tym roku postanowilem sie wybrac. Potem jeszcze tylko Ullevi i Bydgoszcz. Kieszen by nie wytrzymala... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koralka Re: cardiff IP: *.proxy.aol.com 07.06.04, 13:06 Przez ciekawosc:ile kosztuje bilet lotniczy z Pl Do Cardiff? Ja z Paryza do Cardiff zaplacilam za 2 osoby w 2 strony z wszystkimi taksami 120 euro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iks Re: cardiff IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.04, 22:08 Lece z Berlina i place w 2 strony 60 euro. Odpowiedz Link Zgłoś