Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    IP: *.proxy.aol.com 07.06.04, 10:48
    Czy ktos wybiera sie do Cardiff?
    Obserwuj wątek
      • krotoss Re: cardiff 07.06.04, 10:58
        widzę, że nieźle podróżujesz po świecie :)) Ja niestety nie mogę, choćbym
        chciał, szczególnie do Anglii - na żużel.
        • Gość: koralka Re: cardiff IP: *.proxy.aol.com 07.06.04, 11:15
          Czesc krotoss. Dzieki za info z Lonigo. Caly rok zbieram kase i potem sezon
          zuzlowy zaliczam jak moge. Mieszkam we Francji, wiec Anglia czy Wlochy to
          blizej niz liga w Polsce, a szkoda... Nie ma to jak mecze na prawdziwych
          stadionach zuzlowych, jak Lonigo, Vojens, Abensberg itp. Gdzie naprawde mozna
          powalczyc i wyprzedzac na wirazach! Za to atmosfera Cardiff jest
          niepowtarzalna, to naprawde wielkie swieto. Tyle ludzi na zuzlu przyjemnie
          poogladac i posluchac. Problem, ze nie czuc zbytnio metanolu! Lonigo opisalam
          co nieco w temacie pod tym tytulem. Mam nadzieje, ze w Cardiff Polacy sie
          pokaza!
          • Gość: iks Re: cardiff IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.04, 11:48
            Witam, Dolacze do Koralki bo w tym roku wybieram sie do Cardiff. Tanie linie
            lotnicze to jest szansa, nie trzeba wydawac tyle na PLL LOT. Czy oni kiedys
            zmadrzeja i dostosuja ceny do rynku. Slyszalem o niepowtarzalnej atmosferze
            Cardiff i w tym roku postanowilem sie wybrac. Potem jeszcze tylko Ullevi i
            Bydgoszcz. Kieszen by nie wytrzymala... Pozdrawiam
            • Gość: koralka Re: cardiff IP: *.proxy.aol.com 07.06.04, 13:06
              Przez ciekawosc:ile kosztuje bilet lotniczy z Pl Do Cardiff? Ja z Paryza do
              Cardiff zaplacilam za 2 osoby w 2 strony z wszystkimi taksami 120 euro.
              • Gość: iks Re: cardiff IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.04, 22:08
                Lece z Berlina i place w 2 strony 60 euro.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka