Dodaj do ulubionych

Cardiff - katolickie primary school

11.02.13, 12:56
Witam, pisałam kiedyś ze planujemy przeprowadzić się do Walii.. Podjęliśmy decyzję że będzie to Cardiff lub najbliższa okolica. I teraz kolejne z setki moich pytań.... Czy może dziecko którejś z Was uczęszcza do katolickiej szkoły w tych okolicach? Jeśli tak i jeśli jesteście tak miłe :) , to bardzo proszę napiszcie do której i jak tam Wam, dzieciaczkom się podoba. I czy orientujecie się czy jest szansa na dostanie się dziecka do Year3? Bardzo bardzo, dziękuję za wszystkie odpowiedzi.Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • miss_scary Re: Cardiff - katolickie primary school 11.02.13, 22:30
      Przejrzyj te stronę www.estyn.gov.uk/english/ to odpowiednik angielskiego ofsted,
      A tutaj wypisane sa wszystkie primary sites.cardiff.gov.uk/ysgol/Schools/SchoolSearch/DoSchoolSearch.asp?School_type=p
      Możesz w tym spisie znaleźć szkoły R.C i wtedy na stronie Estyn poczytać sobie o nich
      Moje dzieci chodzą do jednej z tych szkół ale szanse na dostanie sie sa naprawdę nikle bo ma wysokie noty a jest bardzo mała,
      Może chciałabys sie skontaktować prywatnie wtedy wiecej będę mogła pomoc?

• malgosia.kropka do: miss_scary 13.02.13, 21:53
      Cześć, dziękuję że napisałaś. W zasadzie to b b potrzebuję kontaktu z KIMŚ z okolicy :). Podam maila, jeśli możesz prześlij na niego Swojego lub jakiś kontakt. Ja chętnie porozmawiam. Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam malgosia.kropka@interia.pl
      • miss_scary Re: do: miss_scary 14.02.13, 21:17
        Hej, jutro napisze do ciebie, dzisiaj juz padam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka