Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Z Hiszpanii- Wstyd byc polakiem.

IP: *.clientes.euskaltel.es 09.03.02, 16:23
    Tak, urodzilem sie w Hiszpanii, i czuje sie hiszpanem, ale czesc mojej rodziny
    pochodzi z polski, i datego moglem, nauczyc sie mowic i pisac po polsku. Zawsze
    uwazalem Poslke jako kraj, ktory odroznia sie od innych w tej czesci Europy.
    Ale po tym co dziesiaj przeczytalem w gazetach i roznych historiach polakach w
    moi m kraju, to mowiac szczerze nie dziwie sie kiedy niektorzy politycy z
    krajow zachodnich obawiaja sie zeby Polska itd, weszly do Unii Europejskiej. Do
    instytucji Europejskiej jest Polsce blisko, ale do EUROPY jescze daleko......,
    (60 lat Komunizmu zrobily swoje)
    Obserwuj wątek
      • Gość: skihool Re: Z Hiszpanii- Wstyd byc polakiem. IP: *.lara.com.pl 09.03.02, 16:30
        Wierzysz we wszystko co piszą?! Heh...myślę, że są gorsze rzeczy za które
        powinnismy się wstydzić niż za to o co tu cała dyskusja. A Niemcy?! Juz
        zapomnieli o swoich "kibicach"!? (Piłkarskie Mistrzostwa Swiata we Francji i
        skatowanie żandarma... mało?!)
        • Gość: snowman Do skihool IP: 62.233.224.* 09.03.02, 18:44
          Od kiedy to baranie kilkadziesiat "hoolsow" obrzuca czym popadnie bezbronnego
          czlowieka? Ktory przez ten cholerny wyciag nie moze nawet sie uchylic ani uciec?

Jestes ski-debilem
          • boogienights Re: Do skihool 10.03.02, 13:33
            Debilem i tchorzem, typowy dresokib(o/e)l.
        • Gość: gangers Re: Z Hiszpanii- Wstyd byc polakiem. IP: *.elsat.net.pl / 10.70.0.* 09.03.02, 19:27
          A Niemcy?! Juz
          > zapomnieli o swoich "kibicach"!? (Piłkarskie Mistrzostwa Swiata we Francji i
          > skatowanie żandarma... mało?!)

Ponoc ten co katował tego żandarma sie nazywał Zawadzki !!!!

• Gość: Crotalus Re: Z Hiszpanii- Wstyd byc polakiem. IP: *.pl 09.03.02, 22:18
            Gość portalu: gangers napisał(a):

> A Niemcy?! Juz
            > > zapomnieli o swoich "kibicach"!? (Piłkarskie Mistrzostwa Swiata we Francji
            > i
            > > skatowanie żandarma... mało?!)
            >
            > Ponoc ten co katował tego żandarma sie nazywał Zawadzki !!!!
            >

Ale był Niemcem.

• Gość: Phoebe Re: Z Hiszpanii- Wstyd byc polakiem. IP: *.chello.pl 09.03.02, 19:21
        nie popieram zachowania pseudokibiców , ale jak można oceniać wszystkich Polaków
        na podstawie ich głupich wybryków...w innych krajach też są chamy , a jakoś nie
        ma to wpływu na ocenę całego społeczeństwa
        • Gość: maja Re: Z Hiszpanii- Wstyd byc polakiem. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.03.02, 19:43
          nie ma wpływu?!!!! to ty chyba gazet nie czytasz i nie rozumiesz otaczającej
          rzeczywistośći.kolejny debil
          • Gość: Shark Re: Z Hiszpanii- Wstyd byc polakiem. IP: *.chello.pl 16.03.02, 19:03
            wal sie na ryj laska jak tematu nie znasz:(((
      • Gość: Cabron Re: Z Hiszpanii- Wstyd byc polakiem. IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 09.03.02, 20:00
        Wiesz. Ja urodzilem sie w Polsce, ale mialem okazje przebywac troche czasu w
        Twojej ojczyznie. Co do kultury narodowej. Czy wyznacznikiem kultury hiszpanow
        jest botellon, zlodziejstwo w metrze (mnie okradli dwa razy), wszedzie obecne
        przekonanie ze Wasze bledy to wlasnie racja? Kiedy Barca gra w Madrycie jej
        kibice tez nie czuja sie najlepiej, jak pamietam. Wejdziesz noca w Barrio
        Chino w Barcelonie? A to tylko ~50m od glownej, reprezentacyjnej Rambli.
        No i jeszcze my piszemy o Was Hiszpanie. Z duzej litery. Con mayuscula
        hermano, con mayuscula. Mniej egzaltacji zycze.
        czesc
        • Gość: Kosa Re: Z Hiszpanii- Wstyd byc polakiem. IP: 2.3.STABLE* / 10.10.15.* 11.03.02, 09:31
          A ja Ci życzę, żebyś się zajął naszymi sprawami a nie pouczał innych.
          Hiszpania niebezpieczna???? -a byłeś kiedyś nad polskim morzem?- pojedż!
          Jedyne miejsca w Polsce gdzie można na urlopie czuć się bezpiecznie, to góry
          i tylko wtedy gdy nie ma tam naszych kibiców.
          Pozdrawiam.
      • Gość: Porter Re: Z Hiszpanii- Wstyd byc polakiem. IP: *.ppp.polbox.pl 09.03.02, 20:59
        Gość portalu: Juan napisał(a):

> Tak, urodzilem sie w Hiszpanii, i czuje sie hiszpanem,

Ty, Juan, jak Cie jebia, to nozkami nie machaj. Co kogo obchodza twoje problemy z
        wlasnym ja?
        • Gość: m Re: Z Hiszpanii- Wstyd byc polakiem. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.03.02, 19:45
          nie tak wulgarnie.nie odzywaj się w ogóle jeśli nie potrafisz,tu są
          inteligentni ludzie(na pewno zrozumiałeś?)
          • Gość: Porter Re: Z Hiszpanii- Wstyd byc polakiem. IP: *.ppp.polbox.pl 10.03.02, 23:34
            Gość portalu: m napisał(a):

> nie tak wulgarnie.nie odzywaj się w ogóle jeśli nie potrafisz,tu są
            > inteligentni ludzie(na pewno zrozumiałeś?)

Gdzie sa inteligentni ludzie? Kto taki? Moze Ty, nie potrafiacy zauwazyc, ze ma
            do czynienia z przyslowiem? Moze ta biedna beksa Juan, ktory nie potrafi napisac
            Polak z duzej litery, natomiast musi strasznie narzekac, jak sie wstydzi. A za co
            on sie wstydzi? Za cos, co robia kompletnie obcy, nieznani mu ludzie? To on jest
            duren skrajny, a nie inteligentny! W kazdym kraju swiata sa idioci, ktorzy w
            sprzyjajacych okolicznosciach beda rozrabiac. I nikomu nie przyszlo jakos do
            glowy, zeby sie za swoich rodakow-kretynow wstydzic, tylko u nas takich
            wstydliwych obrodzilo. Czy w Hiszpanii nie ma huliganow, bandytow, zlodziei,
            przemytnikow oraz wszelkiej masci dranstwa? Moze przestepczosc jest tam mniejsza
            niz w Polsce? Ale Juan sie za swoich drani nie wstydzi. On musi znalezc sobie
            jakichs szczylow, ktorzy rzucaja w Harachovie sniezkami w skoczkow i za nich sie
            wstydzic na calej linii. A m uwaza, ze to przejaw inteligencji...

• Gość: Penner Re: Z Hiszpanii- Wstyd byc polakiem. IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 09.03.02, 21:03
        Jestem z niego bardzo dumny! To mój najlepszy przyjaciel. podziwiam go za to co
        zrobił. dla mnie jest on Bogiem. A teu Szwabowi zarozumiałemu od dawna należał
        mu się wpierdal!
        • Gość: Troy Re: Z Hiszpanii- Wstyd byc polakiem. IP: *.dip.t-dialin.net 10.03.02, 03:17
          Ha,ha,ha!
          Ja sie rowniez urodzilem w PL,ale wychowalem w Niemczech i na pewno nie
          czuje sie Polakiem,nie posiadam nawet polskiego paszportu.
          Jestem dumny z kraju gdzie mieszkam,gdzes mam to,ze ktos mnie wyzwie
          Volksdeutsch(jesli...to Deutsch)
          Pielegnije jezyk rodzicow min na tym forum,chetnie tu
          zagladam.
          Ale,jak widze dzieckow,ktorzy ostatnie swoje grosze poswiecaja
          w Internet-Cafe na napisanie takich roznych
          bzdur to jest mi ich zal...
          • Gość: lalka Re: Z Hiszpanii- Wstyd byc polakiem. IP: *.dip.t-dialin.net 10.03.02, 11:04
            Gos´c´ portalu: Troy napisa?(a):

> Ha,ha,ha!
            > Ja sie rowniez urodzilem w PL,ale wychowalem w Niemczech i na pewno nie
            > czuje sie Polakiem,nie posiadam nawet polskiego paszportu.
            Brawo koles, duze brawo. Kilka razy czytalam Twoje posty ale wczesniej o tym, ze jestes Niemcem chyba nie pisales. Koniunkturalista??????????????
          • Gość: Rado Re: Z Hiszpanii- Wstyd byc polakiem. IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.03.02, 11:16
            Gość portalu: Troy napisał(a):

> Ha,ha,ha!
            > Ja sie rowniez urodzilem w PL,ale wychowalem w Niemczech i na pewno nie
            > czuje sie Polakiem,nie posiadam nawet polskiego paszportu.
            > Jestem dumny z kraju gdzie mieszkam,gdzes mam to,ze ktos mnie wyzwie
            > Volksdeutsch(jesli...to Deutsch)
            > Pielegnije jezyk rodzicow min na tym forum,chetnie tu
            > zagladam.
            > Ale,jak widze dzieckow,ktorzy ostatnie swoje grosze poswiecaja
            > w Internet-Cafe na napisanie takich roznych
            > bzdur to jest mi ich zal...

Hej troy jaki ty jesteś pusty!
            cieszysz się że mieszkasz w tak debilnym kraju??chyba cię kiedyś już o to
            pytałem czemu twoja stara się nie wyskrobała jak z tobą chodziła?rozumiesz
            deutschu?
            • Gość: Kosa Re: Z Hiszpanii- Wstyd byc polakiem...do Rado IP: 2.3.STABLE* / 10.10.15.* 11.03.02, 10:45
              Gość portalu: Rado napisał:
              >
              > Hej troy jaki ty jesteś pusty!
              > cieszysz się że mieszkasz w tak debilnym kraju??chyba cię kiedyś już o to
              > pytałem czemu twoja stara się nie wyskrobała jak z tobą chodziła?rozumiesz
              > deutschu?

Ty bohaterska Częstochowa, wydrukuj ten post i pokaż swojej matce, niech oceni
              czy się cieszy, że ciebie urodziła!?
      • Gość: sdf Re: Z Hiszpanii- Wstyd byc polakiem. IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.03.02, 08:57
        Hiszpanie mają za to super sportowców za których im nie wstyd - jeden z nich -
        companiero Niemiec z hiszpańskim paszportem co oszukuje na śniegu. Po całej
        aferze Muehleg zacznie skakać w zimie na nartach-to dopiero będą zawody.
        • broart Re: Z Hiszpanii- Wstyd byc polakiem. 10.03.02, 11:01
          Gość portalu: sdf napisał(a):

> Hiszpanie mają za to super sportowców za których im nie wstyd - jeden z nich -
          > companiero Niemiec z hiszpańskim paszportem co oszukuje na śniegu. Po całej
          > aferze Muehleg zacznie skakać w zimie na nartach-to dopiero będą zawody.

i nie zapomnijcie jeszcze o Olimpiadzie dla niepełnosprawnych gdzie hiszpanie
          wyslali zdrowych zawodnikow ktozy zdobyli kilka zlotych medali to dopiero byl
          numer pozdrawiam tylko prawdziwych POLAKOW
          • Gość: robrod Do juana IP: *.swipnet.se 10.03.02, 18:30
            Jak nie chcesz byc Polakiem to badz Hiszpanem proste jak drut.
            • Gość: Don Re: Do juana IP: *.uc.nombres.ttd.es 10.03.02, 20:05

Koles tobie to na glowe odwalilo juz.tez znalazl sobie nacje .ktora ma pojecie
              o Polsce.Nie strzelaj z armaty do wrobli.
      • Gość: Mario29 Re: Z Polski- Wstyd tak pieprzyc bzdury kolego... IP: 157.25.192.* 11.03.02, 09:16
        Biedny Sven - zbili go sniezkami ... Trzeba do mamy sie poskarzyc i poplakac w
        mankiet ... Tak robilem jak mialem 5 lat ...

Ciekawe jakie beda komentarze w prasie niemieckiej ? A co mnie to obchodzi.
        Mysle ze nie beda odbiegac tonem od komentarzy prasy rosyjskiej na temat
        dyskwalifikacji Lazutiny itp ... Nikt tego nei zauwazy tylko ci pierwsi do
        kajania sie i przepraszania ze sa Polakami ...

Wstyd CI ze jestes Polakiem? Wlasnie obraziles tysiace lezacych w grobach
        walczacych o wolnosc naszego kraju (znaczna czesc z nich zginela opd
        niemieckiej broni)...

Przestan pieprzyc i zajmowac sie pierdolami na ktore nikt normalny na calym
        swiecie nie zwraca uwagi.
        • Gość: Kosa Re: Wstyd to bzdury kolego...Mario IP: 2.3.STABLE* / 10.10.15.* 11.03.02, 09:52
          Gość portalu: Mario29 napisał(a):

> Biedny Sven - zbili go sniezkami ... Trzeba do mamy sie poskarzyc i poplakac w
          > mankiet ... Tak robilem jak mialem 5 lat ...
          >
          > Ciekawe jakie beda komentarze w prasie niemieckiej ? A co mnie to obchodzi.
          > Mysle ze nie beda odbiegac tonem od komentarzy prasy rosyjskiej na temat
          > dyskwalifikacji Lazutiny itp ... Nikt tego nei zauwazy tylko ci pierwsi do
          > kajania sie i przepraszania ze sa Polakami ...
          >
          > Wstyd CI ze jestes Polakiem? Wlasnie obraziles tysiace lezacych w grobach
          > walczacych o wolnosc naszego kraju (znaczna czesc z nich zginela opd
          > niemieckiej broni)...
          >
          > Przestan pieprzyc i zajmowac sie pierdolami na ktore nikt normalny na calym
          > swiecie nie zwraca uwagi.

Piszesz no forum sporo, często mądrze ale teraz totalnie nie masz racji...
          przez sympatię na tym skończę.
          Pozdrawiam.
          • Gość: Mario29 Re: Kosa IP: 157.25.192.* 11.03.02, 10:59
            Respektuje Twoje zdanie... Kosa ...

Niestety nikt, nic i nigdy nie zabroni mi byc DUMNYM z tego ze jestem Polakiem -
            i nie zamierzam za to przepraszac... Czy na tym strace Twoje zdanie czy furtke
            do Unii. Nie przehandluje polskiej duszy za 40 srebrnikow. I nie rzucam
            sloganami bo kto mnie zna wie ze w praktyce juz to zastosowalem.

dodatkowo- nie lubie histerii bez podstaw.

Pozdrawiam Cie.

PS: przypominam ze nie odnosze sie do zachowania kibicow - a do przesadnych
            reakcji.

• Gość: Porter Re: Kosa IP: *.orion.pl 11.03.02, 12:58
              Gość portalu: Mario29 napisał(a):

> Nie przehandluje polskiej duszy za 40 srebrnikow.

Zdrozalo? ;-)))
      • Gość: jw Re: Hiszpanie to dzicz. IP: *.acn.waw.pl 11.03.02, 09:49
        Pamiętasz matole z Hiszpanii jak Figo został obrzucony wszystkimi możliwymi
        przedmiotani w Barcelonie. I co? Ktoś stwierdził że ci ludzie nie są w Europie
        chociaż zachowali się gorzej od Polaków i nie tylko oni? A tak na marginesie,co
        ma jedno do drugiego.Można być Europejczykiem i żle się zachowywać.
      • Gość: Kan Re: Z Polski- Wstyd mi za Hiszpanie. IP: 157.25.84.* 11.03.02, 10:21
        Mimo, że polscy kibice zachowali się skandalicznie
        nie wstysdzę się, że jestem Polakiem.
        Wstyd mi, natomiast za Hiszpanię, która urządza
        barbarzyńskie obrządki zwane corridą.
        Zabijanie zwierząt na oczach wszystkich dla przyjemności
        ( ciekawe jakich ludzi to bawi ) to już
        nie jest wstyd to hańba.
      • Gość: Lechita Wstyd mi za twoja europke IP: 211.168.222.* 11.03.02, 15:21
        Jestes balwanem hiszpanie. Czy Europejczyk zawsze zachowuje sie ladnie i
        grzecznie? Angielscy kibice pilkarscy maja swoje za uszami. Holendrzy raczej
        tez. Kibice takich europejskich klubow jak Roma albo lazio to faszystowskie
        matolki. Niemcy wymordowali prawie 10 milionow ludzi. Sadze ze to troszke
        gorsze jest niz obrzucanie sniezkami latajacej swastyki w Harrachowie.
        Pamietasz kmiotku niemieckich kibicow na Euro 2000? A u was w tej waszej
        hiszpanii figo raczej mile witany w Barcelonie nie byl.
        • obuz Re: Wstyd mi za twoja europke 11.03.02, 15:57
          Wg mnie rzucanie śnieżkami to nie był najlepszy pomysł, ale to przecież żadna
          hańba. Na pewno kilku chłopaków zabawiło się kosztem Hanniego, ale nie
          przesadzajmy z tym wstdem, że się jest Polakiem. Żart nie wszystkim się
          podobał, ale żeby od razu kajać się tylko dlatego, ze ktos rzuca sniegiem?
          Troche zimnego sniegu na rozgrzane glowy...
      • kurfa_szwab I za co sie tu stydzic? 16.03.02, 19:21
        Za co sie cholera wstydzic? Wstydz sie sam za siebie!!!
        Przeciez to przyklad bohaterstwa godny nasladowania dla calej Europy!!!

Tego wazacego az 52 kilo niemieckiego potwora wiszacego na krzeselku (przewaga
        wysokosci) obrzucalo zaledwie kilkudziesieciu stracencow ryzykujacych bardzo
        wiele!!!
        Drogi ucieczki byly slizkie i oblodzone. Niemiec mogl sie bronic!!!
        Czy zapominacie o tym?

W Zakopanym zaledwie kilkadziesiat tysiecy najlepszych synow i cor tego narodu
        nie zawahalo sie z odleglosci zaledwie kilkudziesieciu metrow bohatersko
        wygwizdac az dwoch niemcow!!! Jeden z nich uzbrojony byl nawet w narty i nosil
        chelm!!!

Jestem dumny z bycia POLAKIEM!!! Europa powinna respektowac nas za
        bohaterstwo, swietna organizacje i bezprzykladny hart ducha!!!
        • Gość: pppp Re: I za co sie tu stydzic? IP: *.acn.waw.pl 16.03.02, 19:53
          niemiecki potwór trafiony sniezka mogł mi zleciec na głowe, rzeczywiscie wiele
          ryzykowali
      • Gość: spirytus Re: Z Hiszpanii- Wstyd byc polakiem. IP: *.chello.pl 17.03.02, 19:37
        To sie wstydz hiszpańskiej inkwizycji i konkwistadorów !
      • Gość: mafiu99 Jestes pojeb. IP: *.ee.Princeton.EDU 17.03.02, 22:39
        A zapomniales jak kibice barcy potraktowali Figo? Ja sie wstydze, ze ty masz
        przodkow Polskich! Wyjdz z tego portalu i nigdy na niego nie wracaj! I nie
        nazywaj sie nigdy Polakiem!!!
        P.S Pozdr.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka