Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Redakcjo. Błedy...bledy! :]

IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 18.06.04, 08:57
    Redakcjo! Błędy, błędy... :]

Jak to ostatnio politycy mawiają „ma być krótko i merytorycznie” więc:
    Dlaczego Beckham ma –3pkt ?
    bo wydaje mi się, choc czlowiek w koncu nie jest nieomylny, ze: powinien
    dostac 2 pkt za występ(średni bo średni no ale ...) + 2pkt za asyste przy
    golu Lamparda oraz –5 pkt za tego nieszczesnego karnego.
    2+2=4 ! 4-5= -1
    and druga sprawa: Henry (2 za występ + 3 za zwycięstwo... =5. daliście mu 8,
    ja rozumiem ze to może tak na zachete żeby cos strzelil w koncu ale o ile
    mnie pamiec nie myli oba gole strzelil Zizou po STAŁYCH FRAGMENTACH GRY-
    czili bez asystenów. Więc za co dostał te 3 pkt się pytam?!? Za co.... :)

oczywiście mogę się mylic, i na taką ewentualnośc bardzo uprzejmie
    przepraszam.

Wesołych świąt!
    Obserwuj wątek
      • Gość: ha. jeszcze jedno Re: Redakcjo. Błedy...bledy! :] IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 18.06.04, 09:00
        Aaaa, i jeszcze jedno pytanie jakze nie osobiste... ale zachaczajace o
        metodologie parapsychiczna z gatunku glebi mody na sukces.

te 2 pkt za awans do 1/4 to dostają piłkarze z pierwszej jedenastki czy
        wszyscy, a jeśli wszyscy to na jakiej zasadzie zdobywają punkty (bo sam awans
        do 1/4 to nie mecz i nie rozumiem jak „dzialaja” rezerwowi)
        Czy jeśli Buffon, którego mam w podstawowym składzie, zagra w grupie
        (czyt.mojej druzynie) i NIE AWANSUJE, a awansuje Barthez z rezerwy(który np.
        zagrał mi w pierwszym meczu grupowym) to on mi zalicza te 2 pkt jako...
        dodatkowe za udzial w tamtym meczu czy za udział w 1/4 może? Bo może np. zagrac
        w grupowym meczu awansowac(czyli zdobyc te 2 pkt) a nie zagrac już pozniej. To
        kiedy mu te pkt dopisac?!? Bo już się sam w tym wszystkim zgubilem... :] kto
        się nie pogubił, ten wielki i może smialo startyowac do Europarlamentu za 5
        lat.

Pzdr. z powazaniem LEMING
      • Gość: :] Re: Redakcjo. Błedy...bledy! :] IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 18.06.04, 09:01
        KTOS WIE "GDZIE JEST NEMO?"
      • Gość: Leming Re: Redakcjo. Błedy...bledy! :] IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 18.06.04, 09:04
        alez mi sie to forum spodobalo...
        moge sam sobie odpisywac :]]

ale tym razem jeszcze jedno do redakcji... bo jesli mam racje to na 11 moich
        zawodników macie 2 bledy...

to dosc wysoka srednia :)

tak, wiem. teraz nawet jak wygram te 100tys. to mi wsyslecie nagrode
        pocieszenia... pralke jakas, albo bialo-czerwony krawat.
        • Gość: no name Re: Redakcjo. Błedy...bledy! :] IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 18.06.04, 10:13
          Przykro stwierdzić ale błędy są Droga Redakcjo, pewnie jesteście zapracowani to
          koryguję wszystkie błędy w waszym imieniu (może poszukujecie pracownika?)

Beckham, jak ktoś juz zauważył powinien posiadać -1 (2 za występ, 2 za asystę,
          -5 za niewykorzstany karny)

Henry, też jest błąd ale powinien mieć 7 (2 za wystep, 3 za wygraną, oraz 2 za
          asystę, jako karny)

Puyol, powinien mieć 10 (2 za wystep, 3 za wygraną, 2 za czyste konto, 3 za
          asystę)
          czy są jeszcze jakies błędy?

Droga Redakcjo kiedy skończycie WL???
          P.S>
          moja propozycja jest jak najbardziej poważna.
          • Gość: wiem Re: Redakcjo. Błedy...bledy! :] IP: *.polsl.gliwice.pl / *.polsl.gliwice.pl 20.06.04, 10:32
            > Puyol, powinien mieć 10 (2 za wystep, 3 za wygraną, 2 za czyste konto, 3 za
            > asystę)
            + 1pkt. za asystę przy decydującej bramce (1:0).
      • Gość: aaaaa! Re: Redakcjo. Błedy...bledy! :] IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 18.06.04, 09:17
        aaaaa! czemu Ljunberg ma 12pkt?? (2 za wystep, 3 za zwyciestwo, 5 za bramke to
        jest 10!!!) przeciez on nie mial asysty... chlip, chlip... :((

jasny gwint! sie zaczynam denerwowac.
        mamy tu z 4 kumpami "turniej o puchar 12 browów" i teraz nie wiem jak
        powpisywac pkt bo mi sie z Gazetą coraz mnie zgadza!!!

aaaaaaa!
        • Gość: marwi Re: Redakcjo. Błedy...bledy! :] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.04, 10:03
          Zarowno henry jak i ljunberg dostali punkty za asyste - obydwoje przy rzutach
          karnych. Jesli z rzutu wolnego lub karnego ktos zdobedzie bramke to zawodnik na
          ktorym popelnono faul dostaje punkty za asyste. Wyjatkiem jest jesli sam bedzie
          wykonywal rzut karny lub wolny.
      • Gość: kwiacior Re: Redakcjo. Błedy...bledy! :] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.04, 10:12
        beckhama tez nie kumam dlaczego -3 ale henry 2 asysta 1 decydujaCA ASYSTA CHYBA
        BO CO INNEGO TAK SAMO PUYOL
      • Gość: michal Re: Redakcjo. Błedy...bledy! :] IP: 82.146.225.* 18.06.04, 10:20
        a co z Tottim powinien mieć 3 pkt (2 za występ ,1 za remis) a ma tylko 2pkt a
        podobno punktacja ta jest ostateczna a tyle błędów P.S. Dlaczego nie ma
        punktacji w portalu
        • zdezo Re: Redakcjo. Błedy...bledy! :] 18.06.04, 10:59
          Totti ma 2 pkt prawidłowo, żółta kartka. Reszta pkt znakomicie zgadza się z
          głosem wyżej (no name). Sęk w tym czy i kiedy dostrzeże to redakcja. Cuiągle
          jednak mam wątpliwości co do strzelca bramki w meczu Anglia - Szwajcaria.
          Rooney czy samobój? Dla mnie to gol Ronneya.
          • marwi75 Re: Redakcjo. Błedy...bledy! :] 18.06.04, 11:16
            Beckham ewidentnie nie ma zaliczonej asysty - a przecież cały świat widział że
            to on podawał Lampardowi. TU jest ewidentny błąd redakcji i miejmy nadzieje że
            go poprawią. Henry i Puyol dostali dodatkowo 1pkt. za decydującą asystę. Taki
            punkt był w Wygraj Ligę i dziwiłem się że nie ma go w Wygraj Euro. Ale
            widocznie znów mały błąd :) Co do Rooneya to według oficjalnej storny Euro2004
            a co za tym idzie oficjalnego protokołu meczowego to on jest strzelcem bramki i
            tak też powinnien być traktowany przez gazete. Nawet jesli sami maja
            watpliwosci lub inne zdanie.
          • leser7 Re: Redakcjo. Błedy...bledy! :] 18.06.04, 11:17
            Po strzale Rooney'a piłka trafiła w słupek i wychodziła w pole. I tam właśnie
            był Stiel i goooooooooooool.Samobój.
            pzdr
            • zdezo Re: Redakcjo. Błedy...bledy! :] 18.06.04, 11:29
              według mnie strzał Rooneya został sparowany w słupek po czym odbijając się od
              niego i od Stiela wpadła piłka do bramki. Dlatego uważam że bramka powinna byc
              przyznana Rooneyowi. Jeśli zaś faktycznie wpierw byl słupek no to samobój. Co
              do asysty decydującej, skoro nie ma o niej mowy w regulaminie to jej nie ma.
              Nie można zmieniac reguł w czasie gry.
            • zdzicholo Re: Redakcjo. Błedy...bledy! :] 18.06.04, 11:59
              Dopóki będzie dowolność ustalania strzelców bramek w takich sytuacjach, to będą
              to sytuacje niejasne i kontrowersyjne.

Czyżby Kahn wbił sobie gola w finale MŚ?
              A może Figo jednak nie strzelił jednego z najpiękniejszych goli na poprzednich
              ME? (chyba wtedy). Obrońca ewidentnie zmienił tor lotu piłki.

W hokeju przynajmniej jest sprawa jasna, chociaż dochodzi czasem do bardzo
              zabawnych sytuacji.
              Kiedyś na MŚ gola "samobója" - po wznowieniu w tercji obronnej - strzelili
              sobie obrońcy (chyba Rosjanie). Przyznano go zawodnikowi drużyny przeciwnej,
              który jako ostatni dotknął krążka. No i "strzelił" gola, chociaż nie było go na
              lodowisku.
              • leser7 Re: Redakcjo. Błedy...bledy! :] 18.06.04, 12:16
                Masz rację co do tego, że jest to niejasne i kontrowersyjne.Ciekawe dlaczego
                Tudor ma zliczonego samobója, a nie gol dla Zidana.Sytuacja analogiczna.
                pzdr
                • zdezo Re: Redakcjo. Błedy...bledy! :] 18.06.04, 12:19
                  Widać że dochodzimy do konkretnych wniosków co do punktów, strzelców bramek ale
                  co na to organizatorzy gry? Urlopują czy po prostu olewają nas?
      • Gość: korek Gdzie są podane punkty w interecie ?? IP: *.tvsat364.lodz.pl 18.06.04, 12:18
        Gdzie są podane punkty w interecie ??
        • Gość: niezadowolony Re: Gdzie są podane punkty w interecie ?? IP: *.krakow.pl 18.06.04, 12:32
          Gdzie? Najlepiej zapytać sie szefa działu sportu wyborczej pana Andrzeja
          Olejniczaka - sport@agora.pl
          Może też będzie wiedział skąd błędy w wynikach podanych skandalicznie późno,
          gdzie klasyfikacja graczy itd.

Jak się więcej osób spyta, może będzie jakaś reakcja...
          • zdezo Re: Gdzie są podane punkty w interecie ?? 18.06.04, 12:49
            no to napisałem tam parę słów, ale czy i kiedy to coś da?
            • Gość: no name Re: Gdzie są podane punkty w interecie ?? IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 18.06.04, 13:02
              Uwaga:
              nie ma punktów dodatkowych za asystę przy golu decydującym, patrz regulamin
              ASYSTY
              • zdezo Re: Gdzie są podane punkty w interecie ?? 18.06.04, 13:04
                To dlaczego Henry i Puyol mają po punkcie więcej?
      • Gość: GrimReaper Re: Redakcjo. Błedy...bledy! :] IP: *.pseinfo.pl / *.pseinfo.pl 18.06.04, 14:12
        Beckham nie dostał 2 pkt za występ. Błąd jest chyba spowodowany tym, że w tabeli
        ze statystykami czas gry Bechama wynosi 0. Program zliczający punkty pewnie
        dlatego mu ich nie dodał. Ciekawe, czy poprawią ten błąd?

Pozostałe punkty wg mnie są OK.
      • papryczka_ag Re: Redakcjo. Błedy...bledy! :] 18.06.04, 16:06
        A dlaczego Couto ma jeden?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka