Gość: Totip IP: 10.1.1.* / *.demo.pl 25.05.01, 09:52 Ciekawi mnie jak postrzegacie szanse naszej kochanej reprezentacji w meczu z Rosją. moim zdaniem powtórzą w Łodzi to co zrobili przed rokiem, czyli pokonali Brazylię. Teraz będzie tak samo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
campo Re: SZANSE POLAKÓW W DWUMECZU Z ROSJĄ 25.05.01, 10:08 Hm,będzie bardzo ciężko Rosjanie przyjadą do Polski po komplet punktów.Porażki w Grecji spowodowały że mogą mieć problemy z awansem do finału L.Ś.,a to by byla dla Rosjan tragedia.Polacy muszą zagrać dwa razy lepiej niż w wygranym spotkaniu z Wenezuelą.W koncu nasz zespół musi kiedyś zaskoczyć.Zapowiada się pasjonujące widowisko,miejmy nadzieję że ze szczęsliwym końcem.Stawiam w obu meczach po 3-2 dla biało-czerwonych. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: SZANSE POLAKÓW W DWUMECZU Z ROSJĄ IP: 10.1.1.* / *.demo.pl 25.05.01, 10:24 Trener Rosjan ma zamiar wywieźć z Polski Przynajmniej jedno zwycięstwo Miejmy nadzieję że i tym razem Polacy mile nas zaskoczą i pokarzą że zaczynamy liczyć się w sporcie i jedynym "towraem eksportowym nie jest Małysz" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolo Re: SZANSE POLAKÓW W DWUMECZU Z ROSJĄ IP: 10.1.1.* / *.demo.pl 25.05.01, 10:38 Oczywiście dwa zwycięstwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rudy Re: SZANSE POLAKÓW W DWUMECZU Z ROSJĄ IP: 212.244.27.* 25.05.01, 10:59 Oczywiście dwie przegrane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kooles Re: SZANSE POLAKÓW W DWUMECZU Z ROSJĄ IP: *.maius.amu.edu.pl 25.05.01, 12:23 Powiedzcie mi w jakiej dyspozycji będzie Murek i Papke , a powiem wam czy wygramy dwa razy 3:0, czy dwa razy 3:1. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: SZANSE POLAKÓW W DWUMECZU Z ROSJĄ IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.05.01, 13:15 Mam nadzieję,że tym razem pokarzą na co ich stać, tym bardziej, iż sytuacja naszego zespołu nie jest tak komfortowa jak na początku LŚ. Wydaje mi się że będzie ciekawie i liczę na chociaż jedno zwycięstwo ! W sumie skoro w zeszłym roku się udało,to czemu miałoby się nie udać tym razem :)a po za tym cały czas wierzę w to co mówią - że potrafimy się dostosować do poziomu rywala ! Pozdrawiam i 3mam kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jorland Re: SZANSE POLAKÓW W DWUMECZU Z ROSJĄ IP: 192.168.1.* / *.niedziela.pl 25.05.01, 14:17 Ściskajmy kciuki, ale cieńko to widzę, jak pokażą taką formę jak w niektórych fragmentach z Grecją i Wenezuela (w tamtych meczach też miał być komplet punktów) to wiele nie zwojujemy. Kontuzje, archaiczny styl gry, dobrze, że mamy zapewniony awans do finału niezależnie od miejsca jakie zajmiemy w grupie. Ale myślę, że zobaczymy momentami naprawde niezła siatkówkę jeśli nie w naszym wykonaniu - na co specjalnie nie liczę - to Rosjan. Odpowiedz Link Zgłoś