Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Wygraj Euro 2012

IP: *.dynamic.chello.pl 03.06.12, 19:01
    Hej, wiecie czy będzie kolejna edycja Wygraj Euro, ten konkurs w którym wybiera się własną jedenastkę, która zdobywa punkty ??
    Obserwuj wątek
      • krzysztof_sportpl Re: Wygraj Euro 2012 03.06.12, 23:02
        Gra ma ruszyć w poniedziałek. Też nie możemy się doczekać i na pewno na forum pochwalimy się drużyną Sport.pl :) Powodzenia!
        • Gość: Silent Re: Wygraj Euro 2012 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.12, 11:18
          Pisałem e-maila do redakcji w tej sprawie i wierze ze dotrzymacie słowa ;) Więc czekam z niecierpliwością! :)
      • krzysztof_sportpl Re: Wygraj Euro 2012 04.06.12, 14:28
        Już działa!!! wygrajeuro.sport.pl/

Zakładajcie drużyny, chwalicie się swoim składem, na pierwszy rzut oka kuszą Nikica Jelavić (5 mln) i Andre Schuerrle (5 mln) i Ibrahim Afellay (6,5 mln) ;) o ile będą grać...
        • Gość: Stupa Re: Wygraj Euro 2012 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.12, 16:07
          skład drużyny
          bramka:
          -Hart

obrona:
          Lahm
          Coentrao
          Aniukow
          Bonucci

pomoc:
          Schaars
          Strootman
          Kroos
          Goetze

atak
          Jelavić
          Balotelli

rezerwa
          Pletikosa
          Terry
          Lewandowski
          Kahlenberg
        • Gość: Hug Re: Wygraj Euro 2012 IP: *.dynamic.chello.pl 04.06.12, 22:03
          U mnie to wygląda tak:
          Casillas
          Terry, Jones, Koscielny, Piszczek
          Robben, Ozil, Reus, Obraniak
          Llorente, de Jong

Rezerwa: Krul, Zyrkow, Larsson, Jelavic

Mam problem z ustawieniem obrony, samo mi przeskakuje, mimo zmian jakie wprowadzam nie akceptuje moich decyzji. Pozostaje tylko wierzyć, że Terry poradzi sobie na prawej defensywie. :)
          • Gość: Hug Re: Wygraj Euro 2012 IP: *.dynamic.chello.pl 04.06.12, 23:15
            Jako, że nie byłem pewny czy połowa moich zawodników zagra na euro postanowiłem zmienić mój skład. Prezentuje się on następująco:
            Casillas
            Zyrkow, Koscielny, Pepe, Piszczek
            Robben, Ozil, Silva, Obraniak
            Jelavic, Ibrahimovic

Rezerwa: Lloris, Jacobsen, Cabaye, Long
      • Gość: strachliwi Re: Wygraj Euro 2012 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.12, 10:41
        jak przystąpić do otwartej ligi prywatnej, spoza 9-ciu, których logo się wyświetla w zakładce "moje ligi - otwarte" ?
        • krzysztof_sportpl Re: Wygraj Euro 2012 05.06.12, 20:04
          Gość portalu: strachliwi napisał(a):

> jak przystąpić do otwartej ligi prywatnej, spoza 9-ciu, których logo się wyświe
          > tla w zakładce "moje ligi - otwarte" ?

Poprawiamy wszystkie niedociągnięcia, dostęp do otwartych lig prywatnych też postaramy się ułatwić jak najszybciej. Dzięki za zwrócenie na to uwagi

• Gość: strachliwi Re: Wygraj Euro 2012 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.12, 13:14
            nadal nie funkcjonuje ???
          • Gość: strachliwi Re: Wygraj Euro 2012 IP: *.smgr.pl 06.06.12, 17:36
            wciąż bez zmian - nie da się przystąpić do lig otwartych, innych niż 9 na głownej stronce linku : moje ligi/ligi otwarte. Przez "zobacz pozostałe ligi" nie można dołączyć ???
      • wygrajeuro_sportpl Re: Wygraj Euro 2012 05.06.12, 13:17
        już działamy i zapraszamy do gry
        mamy też profil Facebookowy: www.facebook.com/wygrajeuro

powodzenia w główkowaniu nad składem! :)
        • Gość: Precz_z_hurtem Re: Wygraj Euro 2012 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.12, 21:58
          mam pytanie, jak będziecie weryfikować dane graczy przed rozpoczęciem zabawy. Zapewne znacie pojęcie "hurt" które zabiło WL w starym wydaniu. W Waszej grze mozna załozyć drużynę nie podając danych osobowych. Teoretycznie może ktoś założyć wiele drużyn, a swoje dane podać dopiero wtedy, gdy zorientuje się, która drużyna wygrała jakąś nagrodę. Oszustów jest niestety sporo. Pozdrawiam
          • Gość: krakow960 Re: Wygraj Euro 2012 IP: *.tktelekom.pl 07.06.12, 20:53
            brak podanie imienia i nazwiska oraz dokładnego adresu przed pierwsza kolejka powinien od razu kasować drużynę z gry, jak będzie inaczej to śmieszne to bedzie, grac na anonimie, a pozniej podac dane...
          • wygrajeuro_sportpl Re: Wygraj Euro 2012 09.06.12, 18:49
            wiemy o "hurcie" i powiem Wam szczerze, że trudno z nim walczyć. przy końcowych klasyfikacjach będziemy weryfikować dane osobowe. Cały czas kombinujemy jak tu zlikwidować takie podejście. [Bartek]
      • Gość: Gracz Re: Wygraj Euro 2012 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.12, 20:55
        Czy ktoś mi może wreszcie odpowiedzieć jakie jest możliwe ustawienie pierwszej jedenastki? Napisałem wczoraj maila ale oczywiście nikt nie odpisał. Czy jest możliwe tylko 1-4-4-2 czy też np 1-3-4-3?
        • Gość: wini Re: Wygraj Euro 2012 IP: *.devs.futuro.pl 06.06.12, 12:24
          tępy ch... jakis tą grę robił, nie filtruje, zawsze pokazuje wszystkich piłkarzy i jak nie skończysz kupować grajków i nawet zakładkę przełączysz na regulamin czy coś to wszystko w pizdddddu od początku, gratulacje dla wykonawcy
          • wygrajeuro_sportpl Re: Wygraj Euro 2012 06.06.12, 14:07
            @wini: fakt, filtrowanie nie jest zbyt udane... zgłosiliśmy to wykonawcy. Na Wygraj Ligę zapewne poprawią, tutaj musimy się pomęczyć.
            No i nie bluzgaj. Dzięki za uwagę.
      • wygrajeuro_sportpl ustawienie w Wygraj Euro 06.06.12, 14:06
        @Gracz: można 343, można 352, można nawet 253 i 550. Każde ustawienie z dostępnych graczy jest możliwe. Wymogiem jest 1 bramkarz.
        Z ograniczeń wychodzi, że zawsze musi być co najmniej 2 obrońców i 2 pomocników.
        • Gość: Gracz Re: ustawienie w Wygraj Euro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.12, 22:25
          Ok, to proszę o wyjaśnienie mojego przypadku. Wybrałem do 11 ustawienie 1-3-4-3. Wszystko zapisałem. Jak loguję się ponownie to mam ustawienie 1-4-4-2. Jest to trochę irytujące. No i kur... znowu to samo. Nie wiem czy tylko ja tak mam. Tak czy siak do pierwszego meczu coraz bliżej a tu du...blada. Proszę o odpowiedź.
          • wygrajeuro_sportpl Re: Wygraj Euro 2012 07.06.12, 10:47
            @Gracz: wygląda na to, że wciąż jakieś kłopoty są. Ja nie mam tego błędu. Spróbuj raz jeszcze. [Bartek]
          • Gość: dawidos7 Re: ustawienie w Wygraj Euro IP: *.centertel.pl 29.06.12, 23:18
            Jak zmienić formację zespołu w wygrajeuro.sport.pl?<br />
            Pozdrawiam.
      • Gość: Ekspert Re: Wygraj Euro 2012 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.12, 01:01
        -------------------------Boruc-----------------
        • Gość: Ekspert Re: Wygraj Euro 2012 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.12, 01:02
          Rezerwa Eto'o Forlan Villa Kagawa
      • Gość: Pluskwicz Re: Wygraj Euro 2012 IP: *.denko.com.pl 08.06.12, 09:03
        Za Chiny nie mogę zrobić ustawienia 3-5-2 - za każdym razem przez chwilę wyświetla się prawidłowo i zmienia się z powrotem na 4-4-2. Próbuję już od dwóch dni i lipa - zróbcie coś proszę w tym temacie.
        • Gość: wini Re: Wygraj Euro 2012 IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.06.12, 14:51
          w którym miejscu mozna zmienic ustawienie???
      • carlos512 Wiel-BŁĄD 09.06.12, 00:37
        Małafiejew = 2 punkty
        Piszczek = 2 punkty
        Dzagojew = 14 punktów
        Lewandowski = 12 punktów

Łącznie po 1 dniu (według WygrajEuro) moja drużyna zdobyła 8 (!!!) punktów

W takim razie, w jaki sposób sumowane są tutaj punkty ?
        • Gość: kirm Re: Wiel-BŁĄD IP: 83.1.81.* 09.06.12, 10:26
          Liczenie punktów żenada: Żyrokow ma ma -3 pkt za stracone bramki, a Hubnik nie ma odjętych punktów za stratę bramki, wniosek że rosyjscy obrońcy dostali punkty obrońców czeskich i vice versa. Żenada
          • wygrajeuro_sportpl Re: Wiel-BŁĄD 09.06.12, 18:51
            Maszynka źle dobrała zawodników i Rosjanom policzyła jak Czechom (4 stracone bramki ). Problem zgłosiliśmy, w poniedziałek na koniec kolejki będzie poprawiony.
            Wszelkie złe podliczenia będą zweryfikowane na koniec kolejki.

Dzięki za zgłoszenia, przekazujemy na bieżąco [Bartek]
      • hawk21cmb błąd Bierezucki 09.06.12, 11:22
        Podobnie Bierezucki ma policzone jakieś -3 punkty za straconą bramkę, mimo że regulamin mówi że za pierwszą bramkę się nie traci punktów, a za każdą następną po -1, więc co to za -3? Punkty oczywiście też mam źle policzone, bo nawet z tym błędem mam 17, a nie jak policzono 14. Drużyna FC Kabany.
      • wygrajeuro_sportpl Liga Sport.pl i Liga Adidasa w Wygraj Euro 10.06.12, 11:17
        Jeżeli chcecie powalczyć o kolejne nagrody zapraszamy do ligi Sport.pl i ligi Adidasa.

Liga Sport.pl
        Aby dołączyć, wejdź tu (będąc zalogowanym do Wygraj Euro):
        wygrajeuro.sport.pl/league/league/?id=1
        Do wygrania:
        1200 zł za zwycięstwo
        600 zł za zajęcie 2. miejsca
        300 zł za zajęcie 3. miejsca
        200 zł za zajęcie miejsc 4.-10.
        Dodatkowo zwycięzca każdej kolejki otrzymuje nagrodę 200 zł.

Liga Adidasa
        Aby dołączyć, wejdź tu (będąc zalogowanym do Wygraj Euro):
        wygrajeuro.sport.pl/league/league/?id=207
        Do wygrania:
        https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/553464_397825060268519_55515790_n.jpg

Powodzenia!
        • Gość: kirm Re: Liga Sport.pl i Liga Adidasa w Wygraj Euro IP: 83.1.81.* 10.06.12, 13:56
          Kiedy zostanie poprawiona punktacja obrońców reprezentacji Czech i Rosji ? Walka o nagrody nie ma sensu przy takich błędach w liczeniu punktów
          • wygrajeuro_sportpl Re: Liga Sport.pl i Liga Adidasa w Wygraj Euro 10.06.12, 15:05
            @Kirm: tak, jak już pisałem - na koniec kolejki będą korekty. Kolejka się nie skończyła, więc klasyfikacja tak czy inaczej jest niepełna. [Bartek]
            • Gość: trollll Re: Liga Sport.pl i Liga Adidasa w Wygraj Euro IP: 217.170.169.* 10.06.12, 21:16
              dlaczego Tytoń ma policzony 1 punkt? To nie obronił przypadkiem karnego?
              • wygrajeuro_sportpl Re: Liga Sport.pl i Liga Adidasa w Wygraj Euro 11.06.12, 10:02
                Tak, Tytoń nie ma jeszcze policzonych punktów za obronę a Karagounis za zmarnowanie karnego. Poprawiamy. Dzięki za sygnał.
                • Gość: pawelpla Re: Liga Sport.pl i Liga Adidasa w Wygraj Euro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.12, 08:53
                  Dlaczego Mandzukić ma zaliczona tylko 1 bramke skoro strzelił dwa gole? Na wszystkich portalach internetowych pisza o dwóch golach a na oficjalnie stronie UEFA razem Dzagoev i Szewczenko prowadzą klasyfikacji krola strzelców: pl.uefa.com/uefaeuro/season=2012/statistics/index.html
              • Gość: moniegirl Re: Liga Sport.pl i Liga Adidasa w Wygraj Euro IP: *.tvk.torun.pl 12.06.12, 11:10
                Użytkownik: moniegirl, drużyna: Kreciki z norki

mam za mało punktów (zamiast 65, policzono mi 62) - proszę o poprawę.

Poza tym za dużo punktów policzono wielu drużynom z czołówki.
      • Gość: Pytajnik Re: Wygraj Euro 2012_Problem_z-zmianą_zawodnika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.12, 08:28
        Witam mam problem z wymianą jednego z zawodników. Chcę go wysłać na ławkę, ale za każdym razem on wraca!!! I tylko ten jeden, inne zmiany mi zatwierdza. Wiecie coś o takim problemie?
        • Gość: torkal Prawdopodobnie automat źle liczy punkty IP: *.play-internet.pl 12.06.12, 08:50
          Czy wam też się wydaje że automat źle liczy punkty. Już po zakończeniu rundy 1?
          • Gość: pawelpla Mandzukić bład IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.12, 08:55
            Dlaczego Mandzukić ma zaliczona tylko 1 bramke skoro strzelił dwa gole? Na wszystkich portalach internetowych pisza o dwóch golach a na oficjalnie stronie UEFA razem Dzagoev i Szewczenko prowadzą klasyfikacji krola strzelców:
            pl.uefa.com/uefaeuro/season=2012/statistics/index.html
            • wygrajeuro_sportpl Re: Mandzukić bład 12.06.12, 09:17
              @Pawelpla: Mandzukic ma jedną bramkę, bo to był gol samobójczy Givena. UEFA rzeczywiście uznała jemu drugą bramkę, ale - jak tłumaczyliśmy na Facebooku - wynika to z lansowania ofensywnych statystyk przez UEFę.
              Wiele serwisów sportowych podało za UEFą, ale np. BBC czy Reuters mają samobója Givena.
              W regulaminie Wygraj Euro jest zapis:
              jeśli po strzale zawodnika piłka odbije się od słupka lub poprzeczki, a potem od bramkarza lub innego zawodnika drużyny przeciwnej i wpadnie do bramki, to taką sytuację traktujemy jako bramkę samobójczą
              Zgodnie z nim, uznaliśmy bramkę samobójczą Givenowi.
              [Bartek]
          • wygrajeuro_sportpl Re: Prawdopodobnie automat źle liczy punkty 12.06.12, 09:18
            masz rację, są kłopoty z maszynką. Zgłosiliśmy to do wykonawcy i trwają poprawki. Większość została poprawiona, w niektórych przypadkach jeszcze wczoraj wieczorem nie zgadzała się suma punktów, ale mam nadzieję, że już to zostało wyeliminowane. [Bartek]
            • miniaga Re: Prawdopodobnie automat źle liczy punkty 12.06.12, 09:49
              Chyba niestety nadal automat prawidłowo nie nalicza punktów. Licząc na piechotę mam 35 a automat naliczył mi 32. Muszę dokonać transferów teraz, bo przed 18 nie będę miała już jak i troszkę jestem rozczarowana tym, że mam złą ilość punktów. Troszkę, bo oczywiście rozumiem, że nowy wykonawce musi mieć czas na dopracowanie gry. Mam nadzieję że szybko uda się to rozwiązać:)
            • Gość: glutkimniam Re: niesamowita matematyka IP: *.adsl.inetia.pl 12.06.12, 09:54
              Punkty mojej drużyny:
              Pierwsza 11: -3+12+2+5+4+4+2+3+2+4+2+7=40
              Rezerwowi: 2+3+4=9
              Nie wiem czy tych rezerwowych się liczy skoro podstawowi wszyscy grali, ale i tak ciekawe jest to że mam jakimś cudem 34pkt
              Tak to wyglądało na 9.50 12.06.2012 więc raczej już punkty powinny być podliczone.
              Bardzo proszę coś z tym zrobić. Dziękuje
        • wygrajeuro_sportpl Re: Wygraj Euro 2012_Problem_z-zmianą_zawodnika 12.06.12, 09:19
          Jak nazywa się ten zawodnik? Czy to nie jest pomocnik? Na którym miejscu jest w składzie (licząc od lewej na boisku)? [Bartek]
          • Gość: uqad Re: Wygraj Euro 2012_Problem_z-zmianą_zawodnika IP: *.wroclaw.vectranet.pl 12.06.12, 10:19
            Witam serdecznie,
            niestety dalej są problemy ze zliczaniem punktów. Moja drużyna (FC Żłobki, użytkownik uqad) zamiast 45 punktów wynikających z sumy punktów poszczególnych punktów, ma ich jedynie 27.
            Pozdrawiam
          • Gość: piterrs82 Re: Wygraj Euro 2012_Problem_z-zmianą_zawodnika IP: *.tvk.torun.pl 12.06.12, 10:22
            Co za żenada. Moja drużyna zdobyła 67 punktów, a policzono mi 62.

Poza tym - obecnie cała prowadząca 10 ma źle policzone punkty.

Automat źle działa? - to trzeba było przetestować wcześniej. Teraz to posadzić kogoś i niech zlicza wszystko na kalkulatorku.
          • Gość: Pytajnik Re: Wygraj Euro 2012_Problem_z-zmianą_zawodnika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.12, 10:23
            To był obrońca Corluka, pierwsz z lewej. Poradziłem sobie dokonując zmian poprzez Wybierz skład - Tabela. Tam, gdzie jest grafika, nie szło jej dokonać. Więc gdyby ktoś jeszcze miał taki problem, niech uderza poprzez podaną powyżej opcję.
      • Gość: monie Re: Wygraj Euro 2012 IP: *.tvk.torun.pl 12.06.12, 11:11
        Użytkownik: moniegirl, drużyna: Kreciki z norki

mam za mało punktów (zamiast 65, policzono mi 62) - proszę o poprawę.

Poza tym za dużo punktów policzono wielu drużynom z czołówki.
        • Gość: realfans Re: Wygraj Euro 2012 IP: 178.212.155.* 12.06.12, 11:24
          Złe podliczenie punktów mam 70 punktów, a wy wpisaliście mi 46. proszę o poprawienie! Użytkownik; realfans
          druzyna : Madryckie Serce
        • Gość: realfans Re: Wygraj Euro 2012 IP: 178.212.155.* 12.06.12, 11:28
          użytkownik relafans druzyna madryckie serce
          mam 70 punktów, a nie 46. Poprawcie to.
      • wygrajeuro_sportpl Re: Wygraj Euro 2012 - zliczanie punktów 12.06.12, 12:31
        Drodzy, wszystko będzie dobrze zliczone.
        Liczy się to, co na boisku i jeżeli tam nie macie uwag - nie martwcie się. Te punkty w końcu pojawią się w sumie oraz klasyfikacjach. Nic nie zaginie.
        Wykonawca poprawia tą matematykę i zapewnia, że będzie dobrze.
        [Bartek]
        • Gość: kirm Re: Wygraj Euro 2012 - zliczanie punktów IP: *.tktelekom.pl 13.06.12, 15:57
          A zliczanie budżetu poprawicie ? Zrobiłem transfery i mam 2.5 do wykorzystania przy budżecie 99.5, czy mogę wykorzystać buga i wydać więcej na zawodników niż 100 mln ?
          • dzolo1m Re: Wygraj Euro 2012 - zliczanie punktów 19.06.12, 09:59
            czy Pirlo slusznie otrzymal asyste przy golu Balotellego wczoraj?
            Niektore portale podaja ze dosrodkowywal Diamanti!
      • krakow983 błąd systemu przy zakupie zawodnika 12.06.12, 12:53
        Uzytkownik : paweł stawowy, nazwa: stawowypaw , dokonano 1 zmiany Benzema na Welbbeck, liczba zmian w systemie 1, nie mam punktów ujemnych, a system policzyl dwa razy ta sama zmiane, dwa razy sprzedał Welbecka i kupił dwa razy Benzeme!! czyli dwa razy sprzedał zawodnika za 7.5mln i kupil za 9mln, prosze o korekte bo transfer zostal dokonany raz jak pokazuje system( brak ujemnych 4 pts)
      • Gość: Pytajnik Re: Wygraj Euro 2012_panujecie_nad_wszystkim? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.12, 15:02
        Punkty są już dobrze policzone, nareszcie :) Ale pojawiła się informacja że mam do wydania 3 miliony, a wydałem już 99. Dzięki za ekstra kasę, może wydam ją w następnym okienku transferowym. Tylko czy naprawdę zasłuzyłem na nią? Jeśli tak, to czym? I czy inni także dostali i ile? Dużo pytań, nie śpieszcie się z odpowiedzią...
        • krismum gdzie moje punkty? 12.06.12, 18:39
          Ja nie mam podliczonego do tej pory meczu Szwecji z Ukrainą. Przy piłkarzach miałam punkty w sumie powinno być 56 a w podliczeniu ogólnym stoję :-((
          • Gość: pawelpla Blad przy zmianie danych osobowych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.12, 09:22
            zakladajac druzyne skorzystalem ze starego konta jeszcze z wygrajlige, przez to nie musialem podawac praktycznie zadnych danych osobowych, teraz chcac zmienic swoje dane osobowe wyskakuje mi przy zapisie blad. W gornym lewym rogu ekranu pojawia sie informacja "Błąd. Dane nie zostały zapisane. Spróbuj ponownie." mozecie to w jakis sposob naprawic zebym mogl zapisac te dane druzyna LechKolejorz z gory dzieki:)
        • Gość: zal10010 Re: Wygraj Euro 2012_panujecie_nad_wszystkim? IP: 80.50.4.* 13.06.12, 16:25
          Mi niestety punktów wszystkich nie podliczyło, zróbcie coś z tym mam kilkanaście punktów za mało!!!
      • Gość: Ryszard Siuda Re: Wygraj Euro 2012 IP: *.ip82146235.host.ukw.edu.pl 13.06.12, 11:47
        Witam,

jest błąd w naliczeniach w moich punktach z tej kolejki (drużyna: Zawiszacy Bydgoszcz; prezes: Ryszard Siuda).

Zdobyłem do tej pory w tej kolejce 16 punktów, a nie tak jak mi naliczono 11.

Proszę o naprawienie błędu
        • wygrajeuro_sportpl Re: Wygraj Euro 2012 - skąd błędy, co robić 13.06.12, 16:32
          Kilku słów wyjaśnienia - może się przyda:

Jeżeli macie problemy z sumą punktów zespołu
          Suma punktów jest zliczana raz na dobę, w nocy. Stąd niektóre zmiany (dzisiaj rano Piszczkowi zostały dodane pkt za asystę) nie są od razu widoczne w dużych punktach. Pamiętajcie, liczy się to, co na boisku i jeżeli tu jest poprawnie, to suma po aktualizacji będzie się zgadzać.

Pamiętajcie o rezerwowych
          Przypominam, że rezerwowi punktują dopiero wtedy, gdy nie zagra ktoś z 1. składu. Kolejność punktowania rezerwowych określa ich kolejność na ławce. Niestety to częste, że zgłaszane są błędy licząc punkty rezerwowych.

Dodatkowe 2 mln
          Za przekroczenie 50 punktów dostaje się dodatkowe 2 mln na transfery.

Jeżeli widzisz błąd w swojej drużynie
          Wejdź na stronę klasyfikacji/Twoich lig i kliknij w swoją drużynę. Wtedy w adresie strony pojawi się id=X, gdzie X to numer Twojej drużyny. We wszelkich zgłoszeniach proszę posługiwać się tym linkiem bądź tą liczbą. Wtedy często mogę zweryfikować punktację od razu nie wysyłając dalej.
          Najlepszym kontaktem jest Facebook, bo tam najwięcej osób dyskutuje.

Bartek
          • Gość: Pytajnik Re: Wygraj Euro 2012 - skąd błędy, co robić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.12, 17:30
            Dzięki za wyjaśnienie odnośnie dodatkowych 2 milionów. Te regulaminy są takie długie, że zawsze można coś przeoczyć. pzdr
      • Gość: 123654 Re: Wygraj Euro 2012 IP: *.toya.net.pl 13.06.12, 17:36
        Potrafisz ZAROBIĆ 1000zł w zakładach bukmacherskich nie tracąc żadnych pieniędzy?

Jeśli nie, zapraszam:
        czy-potrafisz-zarobic-1000zl-w-zakladach-bukmacherskich.interkursy.pl/p/1758/
        • Gość: anonim Re: Wygraj Euro 2012 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.12, 22:51
          jeszcze dzis rano lukasz piszczek mial 5 punktow za mecz z rosja a teraz z 5 punktow zostalo mu tylko 2 dlaczego?????????
      • Gość: gadam Re: Wygraj Euro 2012 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.12, 13:44
        Czy dostanę wreszcie odpowiedź na moje pytanie? Powtórzę jeszcze raz. Mogę się zalogować na swoją drużynę, przeglądać klasyfikacje ale gdy próbuję wejść w zakładkę MÓJ KLUB to niby system mnie wpuszcza ale stronę widać jakby za mgłą i pojawia się informacja "trwa ładowanie Twojego składu" czy jakoś tak. Nic nie mogę zrobić, żadnych zmian ani nawet podglądnąć swój skład. Kolejne mecze zaczynają się za parę godzin. Czy ten problem mam tylko ja czy ogólnie jest taki problem.
        • Gość: roman Re: Wygraj Euro 2012 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.12, 15:03
          Dlaczego S. Larsson ze Szwecji w 2 kolejce dostał -1 punkt za żółtą kartkę, skoro w tym meczu jej nie dostał? Pozdrawiam.
          • wygrajeuro_sportpl Re: Wygraj Euro 2012 19.06.12, 17:30
            @roman: nie dostał -1 pkt. Albo to zostało już poprawione. [Bartek]
        • wygrajeuro_sportpl Re: Wygraj Euro 2012 19.06.12, 17:27
          @gadam: nie mamy takich zgłoszeń. Pod inną przeglądarką też masz taki problem? Być może to wina jakiegoś dodatku w przeglądarce. Nie znam się tak dobrze, ale wygląda jakby coś na stronie nie mogło się załadować.
          Jeżeli problem występuje na innych przeglądarkach napisz na wygrajeuro@gazeta.pl
          [Bartek]
          • Gość: AAA Re: Wygraj Euro 2012 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.12, 21:29
            JAK DOKONAC TRANSFERU ??
      • dzolo1m Wygrajj Euro 19.06.12, 09:56
        Mam pytanie czy Andrea Pirlo asystowal przy golu Balotellego wczoraj?
        Wg niektorych portali rzut rozny bil Diamanti, a nie Pirlo.
        • wygrajeuro_sportpl Re: Wygrajj Euro 19.06.12, 17:29
          @dzolo1m: tak, to był Diamanti. Poprawione punkty. Dzięki za czujność. [Bartek]
      • Gość: piterrs82 Re: Wygraj Euro 2012 IP: *.adsl.inetia.pl 24.06.12, 09:59
        Witam - po ćwierćfinale Hiszpania - Francja nie uaktualniła się klasyfikacja generalna. Proszę o szybkie naprawienie błędu.
        • Gość: pawelpla Włochy anglia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.12, 08:55
          Witam dlaczego Włoscy pilkarze nie maje przyznanego dodatkowego punktu za wygrany mecz?
          • wygrajeuro_sportpl Re: Włochy anglia 25.06.12, 10:58
            bo Włosi nie wygrali w 120 minutach a tylko te są brane pod uwagę
        • wygrajeuro_sportpl Re: Wygraj Euro 2012 25.06.12, 10:58
          Gość portalu: piterrs82 napisał(a):

> Witam - po ćwierćfinale Hiszpania - Francja nie uaktualniła się klasyfikacja ge
          > neralna. Proszę o szybkie naprawienie błędu.

chyba już jest OK?
          • Gość: sonik Re: Wygraj Euro 2012 IP: *.adsl.inetia.pl 02.07.12, 12:49
            A czy są jakieś nagrody za wygranie klasyfikacji województwa?
      • Gość: piterrs82 Re: Wygraj Euro 2012 IP: *.205.111.21.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 04.07.12, 19:15
        Zdobyłem nagrodę pieniężną (przynajmniej wg klasyfikacji), a dalej nikt się do mnie nie odezwał - czy ktoś z gazety się ze mną skontaktuje?
        • Gość: Pytajnik Re: Wygraj Euro 2012 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.12, 15:57
          Lista zwycięzców opublikowana, kiedy można się spodziewać kontaktu z Waszej strony w sprawie wygranych?
        • Gość: Przemo6133 Re: Wygraj Euro 2012 IP: 88.220.117.* 10.07.12, 20:16
          uzyskałeś jakąś odpowiedź na to pytanie???? jak tak daj znać na przemo6133@wp.pl
          • etnica Re: Wygraj Euro 2012 11.07.12, 10:37
            do mnie tez nikt sie jeszcze nie odezwal w sprawie wygranej:(
            • Gość: majron78 Re: Wygraj Euro 2012 IP: 78.8.191.* 13.07.12, 15:54
              u mnie także cisza :-/
      • etnica konkurs wygraj euro 17.07.12, 10:34
        i dalej cisza:(
        • Gość: majron78 Re: konkurs wygraj euro IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.07.12, 09:14
          Coś sie jednak ruszyło :brawo:
          • Gość: etnica Re: konkurs wygraj euro IP: 141.129.1.* 26.07.12, 16:43
            dostaliscie juz przelew?
            • piotrpe1 Re: konkurs wygraj euro 26.07.12, 17:31
              Oczywiście, że nie.
              • Gość: majron78 Re: konkurs wygraj euro IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.07.12, 18:44
                Również u mnie cisz :-(
                Do tej pory tylko mail z zawiadomieniem.
                • Gość: majron78 Re: konkurs wygraj euro IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.08.12, 19:43
                  To zaczyna zakrawać na jakąś kpinę..... Ileż można czekać, przecież konkurs dawno się skończył. Jak tak ma wyglądać cała ta organizacja konkursu - to ja dziękuję !!!! ]:->
                  Bzdura i kpina z ludzi do kwadratu !!!!
                  • wygrajeuro_sportpl nagrody Wygraj Euro 03.08.12, 12:01
                    Witajcie! Pytacie o kwestię wypłat nagród. Udało mi się dowiedzieć, że pieniądze mają zostać przelane do końca przyszłego tygodnia. Wiem, że może to być męczące, ale sam mogę tylko pomóc pytając i przypominając się. Mam nadzieję, że za 10 dni wszystko będzie już uregulowane [Bartek]
                    • Gość: etnica Re: nagrody Wygraj Euro IP: 141.129.1.* 13.08.12, 09:46
                      ja dostalem przelew, dzieki!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka