Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Tenis. Interes słodki jak usta Szarapowej

29.08.12, 16:05
    "Słodki" z kilogramem mejkapu...Nie mam pojęcia, co widzą w tej szczudlastej ,zwalistej , stękającej babie o wdzięku konia...
    Obserwuj wątek
      • 1sz-truten Tenis. Interes słodki jak usta Szarapowej 29.08.12, 16:06
        A dlaczego ani slowa o naszej Misi ??????
      • o-happy-day Re: Tenis. Interes słodki jak usta Szarapowej 29.08.12, 21:25
        No...,też się tak zastanawiałem co za idioci akurat ją wybrali Maxim-Woman of the Year 2006.Ale na szczęście tylko w sporcie.I pewnie tylko za to rżenie... .Ślepe półgłówki... .Ale na szczęście dla nich,to miało miejsce chyba z jakichś sto lat temu... .
        No...,masz już może troszeczkę więcej pojęcia kto i co w niej widzi,albo słyszy...? Osobiście uważam,że tylko ci zdebilowani narcyści.

Tylko justy mają gusty....

• o-happy-day Re: Tenis. Interes słodki jak usta Szarapowej 29.08.12, 21:28
        saint_just napisał:

> "Słodki" z kilogramem mejkapu...Nie mam pojęcia, co widzą w tej szczudlastej
        > ,zwalistej , stękającej babie o wdzięku konia...

No...,też się tak zastanawiałem co za idioci akurat ją wybrali Maxim-Woman of the Year 2006.Ale na szczęście tylko w sporcie.I pewnie tylko za to rżenie... .Ślepe półgłówki... .Ale na szczęście dla nich,to miało miejsce chyba z jakichś sto lat temu... .
        No...,masz już może troszeczkę więcej pojęcia kto i co w niej widzi,albo słyszy...? Osobiście uważam,że tylko ci zdebilowani narcyści.

Tylko justy mają gusty....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka