Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Targowisko na Euro 2004

IP: *.range81-155.btcentralplus.com 02.07.04, 16:26
    A Polaków nikt nie chce ?
    Obserwuj wątek
      • Gość: moron CAŁA POLSKA GRATULUJE GREKOM !! prosze o wpisy IP: *.quarknet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.04, 16:30
        Piepiki mogły szczelić a nie udawać Greka!
        • Gość: Jędrzej Ja nie gratuluję. IP: *.chello.pl 02.07.04, 17:47
          Przekroczyli limit fartu. Nie dość, że mieli po ćwierćfinale aż o dwa dni
          więcej odpoczynku niż Czesi to jeszcze sprzyjał im sędzia a ochwacony Nedved
          zszedł w pierwszej połowie meczu z boiska. Ale w finale te wszystkie czynniki
          już nie zagrają. Liczę, że Portugały rozniosą ich na strzepy, tych neofitów
          szkopskiego antyfutbolu.
        • Gość: pan Mietek Gratuluję farta i wszystkiego najgorszego w finale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.04, 17:55
          wszystko jest w temacie.
          Małą satysfakcją jest zwycięstwo naszej repry z tymi pastuchami tuż przed
          EURO2004

Mieciu
          • Gość: lechu23 Re: Gratuluję farta i wszystkiego najgorszego w f IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.04, 18:56
            Fart to mało powiedziane.Grecy grają antyfutbol.Portgalio pomścij Czechów!!!!!!
            Dzięki Ci Boże,że ślepy Collina nie będzie więcej sędziował i krzywdził Czechów.
          • Gość: Bobek Szkoda mi Grecji ale Portugalia wydala mase kasy IP: *.radianinc.com 02.07.04, 19:04
            nie po to zeby przegrac final u siebie.
        • Gość: Zbychooo Ja tez nie gratuluję Grekom IP: *.dolnet.myslenice.pl.eu.org / *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.04, 18:29
          Finał bedzie beznadziejny, słaba Portugalia, fartowna Grecja i to mają być
          mistrzowie Europy?
        • Gość: Marcin ja im na pewno nie gratuluję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.04, 19:40
          brzydko grają, mają farta i nie są warci funta kłaków
      • Gość: Herman Re: Targowisko na Euro 2004 IP: *.tsi.tychy.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.04, 16:31
        Ciekawe że juz niektórzy wyekploatowani i nic juz nie wnoszacy do futbolu mają
        takie wziecie, trener znajomek i mozna dalej kase ciagnąć!
      • Gość: CENZOR Do redaktorka.... IP: *.nask.waw.pl / 193.59.201.* 02.07.04, 16:44

Panie reduktorze-amatorze.

Doucz sie pan, poczytaj a pozniej popraw sie co do Fringsa...

Banda amatorów...

CENZOR

--

ciach!
      • Gość: ix Re: Targowisko na Euro 2004 IP: *.arcor-ip.net 02.07.04, 16:49
        torsten frings przechodzi do bayernu z borusi d. w borusi gral 2lata
      • Gość: Kiep Re: Targowisko na Euro 2004 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.04, 16:59
        Ciekawe dlaczego nie napisali o wielkim kambeku do Legły wielkiej gwiazdy
        bundesligi Bartosza Karwana?
        • Gość: Romek Abramowicz to klamstwo!! IP: 168.208.215.* 02.07.04, 18:46
          przestancie pisac bzdury o tym kim jestem zainteresowany! nie chce zadnego
          swiniaka rooneya tylko zurawskiego z wisly, zaoferowalem mu juz 5 letni
          kontrakt na sume 100 milionow dolarow, nie wiem czemu nie chce przeniesc sie do
          chelsea, piekna gra i gradem bramek dorownuje mu tylko nisterloj ale on tez nie
          chce...
          • Gość: WładimirPutin Uważaj no!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.04, 19:48
            Czekaj no skurwielu ja ci dam . Milony z naszej matuszki rasijji ukradłes
            cwelu. I jak myslisz kurwa kutasie, z czego my teraz mamy tych czeczencow do
            nieba wysyłac. To wszystko kosztuje !!! czekaj no tylko złapie cie
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka