Gość: marihuana IP: 62.233.190.* 05.07.04, 14:35 Zdecydowanie zgadzam się z tą opinią. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hawks Re: All Stars Euro według UEFA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.04, 14:50 Co za brednie!!! Co to jest wogóle grecja? 5 pilkarzy w allstars? paranoja!!! Grecy grali tak jak zwykle robią to Niemcy - all defend a atak to beznadzieja i tyle bramki strzelane fartem ze stałych fragmentów ufff jak wszyscy się podniecaja nad tymi cieniasami szkoda mi was Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Liberales Moja jedenastka EURO IP: *.zsi.pl / *.zsi.pl 05.07.04, 15:00 Sorensen-R.Carvalho,Dellas,Miguel,Cole-Zidane,C.Ronaldo,Robben (Poborsky),Nedved-M.Baros,W.Rooney Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic jaki ronaldo IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 05.07.04, 15:06 co oni pier (niczą)- jaki ronaldo, ronaldo gra w brazylii a na tych mistrzostwach brazylia nie grała. z brazylii gral tylko scolari ale nie pamietam w jakiej dryżynie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hakon666 jaki ronaldo IP: *.sintlukas.be / 193.191.136.* 05.07.04, 15:38 oj kibic kibic mam nadzieje ze sobie robisz jaja ;-))) chyba trzeba bedzie nazywac ronaldo cronaldo, bo tak mial na koszulce. pozdro:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: jaki ronaldo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.04, 17:00 dobre, dobre....:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: remote Re: All Stars Euro według UEFA IP: *.icpnet.pl 05.07.04, 17:43 Z tego skladu UEFA, pierwsza "11" powinna wygladac tak: Nikopolidis - Seitaridis, Dellas, Ricardo Carvalho, Ashley Cole - Cristiano Ronaldo, Zagorakis, Nedved, Lampard - Baros, v.Nistelrooy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Syniu Moja 11 Al-Stars IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.07.04, 22:51 Al-Stars: Nikopolidis-Miguel,R.Calvarho,Dellas,A.Cole- Robben,Poborsky,Lampard,Ronaldo-Baros,Charisteas Rezerwowa 11:Ricardo-Panucci,Kapsis,Stam,Seitaridis- Figo,Zidane,Zagorakis,Nedeved-Rooney,van Misterloy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olga Re: All Stars Euro według UEFA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.04, 00:19 nie no paranoja! taka taGrecja cudowna? Odpowiedz Link Zgłoś