carlabruni 16.01.07, 08:29 jesli chcecie to skladajcie zyczenia;). pozdrawiam serdeznie;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lucyna_n Re: mam dzis urodziny;) 16.01.07, 09:43 Sto lat w zdrowiu i szczęściu!! wszystkiego dobrego Carla:) Odpowiedz Link Zgłoś
koalaa8 Re: mam dzis urodziny;) 16.01.07, 09:59 Wszystkiego dobrego, samych pogodnych dni. Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: mam dzis urodziny;) 16.01.07, 10:09 dziekuj e wam za zyczenia;). pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
anksis Re: mam dzis urodziny;) 16.01.07, 10:44 Wszystkiego najlepszego i duzo zdrowka, szczegolnie tego psychicznego.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
tristezza Re: mam dzis urodziny;) 16.01.07, 10:58 Sto lat, Carla!!! a andepin to fluoksetyna Odpowiedz Link Zgłoś
bluewoman Re: mam dzis urodziny;) 16.01.07, 11:35 Wszystkiego najlepszego Carlabruni Ja co prawda prawie sie tu nieodzywam ale czytam codziennie Zyczę ci wszystkiego dobrego na twojej drodze zycia, duzo zdrowia i slonca Odpowiedz Link Zgłoś
mskaiq Re: mam dzis urodziny;) 16.01.07, 12:47 Zycze Ci abys nie bala sie kochac Calabruni, im wiecje bedzie w Tobie milosci tym pogodniejszy bedziesz miala nastroj. Milosc jest wszedzie, szukaj jej, nie istnieje lepsza obrona przed stanami depresyjnymi niz milosc. Serdeczne pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
mintaj3 Re: mam dzis urodziny;) 16.01.07, 12:51 Wszystkiego najlepszego Carlus,duzo milosci i radosci,szczescia i pogody ducha zycze Ci z calego serca. Odpowiedz Link Zgłoś
patyczka82 Re: mam dzis urodziny;) 16.01.07, 15:22 Wszystkiego Najlepszego!A przede wszystkim dużo zdrowia i uśmiechu na twarzy :) Odpowiedz Link Zgłoś
a_donis Re: mam dzis urodziny;) 16.01.07, 15:27 Urodziny to zawsze bardzo wazny dzien dla solenizanta:) Wszystkiego najlepszego, wymarzonych prezentow, czulosci i w ogole:) Odpowiedz Link Zgłoś
brawurowe_dialogi Re: mam dzis urodziny;) 16.01.07, 16:23 pomyliłas się. dzisiaj ma urodziny kate moss, carla bruni ma 23 grudnia. Odpowiedz Link Zgłoś
euforyjka Re: mam dzis urodziny;) 16.01.07, 16:27 życzę Ci wspanialego faceta i extra z nim sexu co noc! Odpowiedz Link Zgłoś
abasia471 Re: mam dzis urodziny;) 16.01.07, 16:35 Przyjmij ode mnie ten bukiet img241.imageshack.us/img241/989/806tq9.jpg i życzenia, żeby wszystkie dobre życzenia jakie dziś otrzymasz się spełniły. Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_aurita Re: mam dzis urodziny;) 16.01.07, 18:34 najlepszego; szczęśliwego, odważnego, radosnego życia. Odpowiedz Link Zgłoś
anatemka Re: mam dzis urodziny;) 16.01.07, 22:26 duuuuużo powodów do usmiechu:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni dziekuje pieknie za wszystkie zyczenia;) 17.01.07, 11:18 pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re:: na urodziny- dream machine 17.01.07, 11:22 he, dzisiaj obudzil mnie automatyczny budzik... co pewnie wcale nie znaczy ze mam sie w tym budziku zamrazac.... przypominaja mi opowiesci mojego ojca, ze namagnesowany zegarek mechaniczny spoznia a nawet przestaje chodzic i jest bezuzyteczny prosze sie nie smiac ze niby demontuje sobie urzadzenie Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: cyferki sie zgadzaja 17.01.07, 11:28 plan zrobiony, jak widac na tablicy poruszamy sie wedlug mapki kasa czynna za godzine, furgonetka gotowa, sa pytania ? bron sprawdzona dobrze, teraz ustawiamy Odpowiedz Link Zgłoś
marwolo Jeszcze trochę później, ale też wszystkiego naj... 17.01.07, 13:01 Wyleczenia z depresji życzę - to chyba najważniejsze, nie? I wszystkiego naj... poza tym;) Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
euforyjka Re: Jeszcze trochę później, ale też wszystkiego n 17.01.07, 15:14 A Ty czemu nie w szkole o tej porze? ;> Do nauki dzieciaku a nie na forum tylko gnijesz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marwolo Re: Jeszcze trochę później, ale też wszystkiego n 17.01.07, 15:27 euforyjka napisała: > A Ty czemu nie w szkole o tej porze? ;> > Do nauki dzieciaku a nie na forum tylko gnijesz!!! Jestem akurat przeziębiony. Ale nie życz mi zdrowia, bo po tak szczerych życzeniach mogą mnie zabrać karetką ;) Odpowiedz Link Zgłoś
marwolo Re: Jeszcze trochę później, ale też wszystkiego n 17.01.07, 15:28 Poza tym, Ty też byś się wzięła do nauki - bo nie sądzę, żebyś nie miała trudności... :P Odpowiedz Link Zgłoś
paskudny_ryjek Re: Jeszcze trochę później, ale też wszystkiego n 24.01.07, 17:44 Euforyjka jest bardzo inteligentna i nie ma z nauką rzadnych trudności :] Odpowiedz Link Zgłoś
marwolo Re: Jeszcze trochę później, ale też wszystkiego n 24.01.07, 17:46 paskudny_ryjek napisała: > Euforyjka jest bardzo inteligentna i nie ma z nauką ***rzadnych*** trudności :] Właśnie widać... ;D Odpowiedz Link Zgłoś
euforyjka Re: Jeszcze trochę później, ale też wszystkiego n 25.01.07, 10:48 Ryjek specjalnie tak napisał, a Ty Marwolo dales się złapać :D Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: Jeszcze trochę później, ale też wszystkiego n 17.01.07, 15:35 euforyjka napisała: > A Ty czemu nie w szkole o tej porze? ;> > Do nauki dzieciaku a nie na forum tylko gnijesz!!! euforyjko piszesz do kogos tak nie ladnie, a potem sie dziwisz, ze ne fajnie o Tobie pisza. zmien troszke to i bedzie przyjazniej. pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
marwolo Re: Jeszcze trochę później, ale też wszystkiego n 24.01.07, 17:42 carlabruni napisała: > euforyjko piszesz do kogos tak nie ladnie, a potem sie dziwisz, ze ne fajnie o Tobie pisza. zmien troszke to i bedzie przyjazniej. Masz rację Carla. :) Ale Euforyjce to nie przeszkadza najwidoczniej... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
towarzyszkapkp Re: mam dzis urodziny;) 24.01.07, 19:32 Najlepszego, a najlepiej tak zeby obeszło się bez zyczeń :) Odpowiedz Link Zgłoś