Gość: koleś IP: *.tepsanet.com 11.01.13, 23:27 Fajnie by było gdyby w nowej edycji było więcej nagród np. za najlepszą drużynę w województwie jakieś drobne nagrody przykładowo koszulki :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pavulon Re: Nowa edycja wygraj lige IP: *.elpos.net 12.01.13, 11:26 a dajcie spokój z tymi koszulkami :-) albo porządna kasa albo np. dobry telewizor, najlepiej z 3D, w końcu na czymś trzeba oglądać te mecze :-P w końcu wygranie jakiegokolwiek rankingu graniczy z cudem ja to osobiście liczę na możliwość zakładania kilku drużyn na osobę bo te dotychczasowe konkursy do tego bardzo przyzwyczaiły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gracz Re: Nowa edycja wygraj lige IP: *.play-internet.pl 14.01.13, 15:36 A ja apeluję, żeby na nową edycję zdecydowanie poprawić ogólnie rzecz ujmując serwis. Jego stronę graficzną, funkcjonalną itd. W porównaniu z tym co było za Kowala to ta wersja to jest wg mnie porażka. Poprzednia była jak dla mnie idealna. Odpowiedz Link Zgłoś
wygrajlige_pomoc Re: Nowa edycja wygraj lige 14.01.13, 15:43 @gracz: możesz konkretniej? :) wszystkie pomysły i sugestie wrzucajcie tu: www.sport.pl/forum_sport/w,478,141770181,141770181,Wygraj_Lige_co_zmienic_.html [Bartek] Odpowiedz Link Zgłoś