Gość: FAN IP: 157.25.125.* 20.03.02, 17:43 Tak ma byc!!! I bedzie wieksza zabawa niz na Wisle!!!! Mistrzem Polskijest Legia...!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Razorfan Re: SOBOTA, 18.15, PELEN STADION!!!! IP: *.goclaw.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 19:02 Pokazemy calej Polsce jak w stolicy sie swietuje mistrza (na pewno nie tak jak na muranowie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dexter Re: SOBOTA, 18.15, PELEN STADION!!!! IP: *.astercity.net / 10.128.138.* 20.03.02, 19:46 Ja też będę, mimo choroby i brania antybiotyku, ale w koncu "ja kocham Legię oo" :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SPIRYTUS Re: SOBOTA, 18.15, PELEN STADION!!!! IP: *.chello.pl 20.03.02, 20:12 OCZYWIŚCIE, ŻE SIĘ STAWIAM ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziomal Re: SOBOTA, 18.15, PELEN STADION!!!! IP: 212.182.102.* 20.03.02, 20:15 No zobaczymy jaka bedzie frekfencja.moze wiecej niz na wisle???(w koncu tam az tak zajebiscie duzo ludu nie bylo) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ĆVICH Re: SOBOTA, 18.15, PELEN STADION!!!! IP: 213.17.165.* 21.03.02, 08:36 ZNAJOMI SIE MNIE PYTAJA JAK MOZNA WYROBIC IDENTYFIKATOR ZEBY MÓC WEJŚĆ NA LEGIE:))) SIŁA LUDU PRZYJDZIE NA RUCH... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: SOBOTA, 18.15, PELEN STADION!!!! IP: *.astercity.net / 10.134.129.* 21.03.02, 09:14 Ja także sie stawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: riki Re: SOBOTA, 18.15, PELEN STADION!!!! IP: 217.11.143.* 21.03.02, 09:45 Eee tam nie ma potrzeby. Ja wyrobiłem sobie, a jeszcze ani razu go nie pokazywałem ochroniarzom. Ale jeśli masz taką potrzebę to w czwartki tzn. dzisiaj od 10 do 15 w siedzibie klubu siedzi gościu przy wejściu i załatwia identyfikatory. Trwa to tydzien. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spirytus Re: SOBOTA, 18.15, PELEN STADION!!!! IP: *.chello.pl 21.03.02, 21:50 Za 20 pln od ręki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr66 Re: SOBOTA, 18.15, PELEN STADION!!!! IP: 195.94.196.* 21.03.02, 10:56 TERAZ KAŻDY KOCHA LEGIĘ, KAŻDY JEST JEJ FANEM, GDY JEST LIDEREM. A GDZIE BYLIŚCIE GDY NIE SZŁO JEJ NAJLEPIEJ????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FAN Re: SOBOTA, 18.15, PELEN STADION!!!! IP: 157.25.125.* 21.03.02, 12:07 Ja bylem na Estadio WP!!!! I jestem tam od 17 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ĆVICH Re: SOBOTA, 18.15, PELEN STADION!!!! IP: 213.17.165.* 21.03.02, 14:01 Gość portalu: piotr66 napisał(a): > TERAZ KAŻDY KOCHA LEGIĘ, KAŻDY JEST JEJ FANEM, GDY JEST LIDEREM. A GDZIE > BYLIŚCIE GDY NIE SZŁO JEJ NAJLEPIEJ????? OCZYWIŚCIE MASZ RACJĘ, ALE JEST SZANSA, ZE KILKU Z TYCH, KTÓRYCH UDA MI SIE ZACIĄGNĄĆ NA MECZ ZOSTANIE Z LEGIĄ NA DOBRE I NA ZŁE. TO CO, TWOIM ZDANIEM MAM IM POWIEDZIEĆ, ŻEBY SPIERDALALI??? TROCHE PRZEGINASZ, TRZEBA DAĆ LAJKONIKOM SZANSĘ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majkiel Re: SOBOTA, 18.15, PELEN STADION!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.03.02, 10:17 Na stadionie glabie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sasza Re: SOBOTA, 17.00 Bulgarska pelna :)))))) IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 21.03.02, 16:05 Warszwiaki i tak na lazienkowskiej bedzie was co najmniej dwa razy mniej niz nas Pyrusow na Bulgarskiej. Cala WIELKOPOLSKA SWIETOWAC BEDZIE 80-LECIE KOLEJORZA :)))))))))))))) Tak sie bawi Pyrlandia, patrzcie sie i uczcie ;PPPPPP Sasza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajo95 Re: SOBOTA, 17.00 Bulgarska pelna :)))))) IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 21.03.02, 17:15 Gość portalu: Sasza napisał(a): > Warszwiaki i tak na lazienkowskiej bedzie was co najmniej dwa razy mniej niz > nas Pyrusow na Bulgarskiej. > Cala WIELKOPOLSKA SWIETOWAC BEDZIE 80-LECIE KOLEJORZA :)))))))))))))) > Tak sie bawi Pyrlandia, patrzcie sie i uczcie ;PPPPPP > > Sasza będzie was więcej bo macie większy stadion. pamiętaj, że obok ilości ważna a może ważniejsza jest także jakość a tę legia ma w polsce najlepszą. i bez pieprzenia proszę o podpalaniu stadionu bo to już nudne. kto oglądał transmisje z ostatniego meczu z wisłą (że o valencii nie wspomnę) ten wie o co chodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: berserk Re: SOBOTA, 17.00 Bulgarska pelna :)))))) IP: *.chello.pl 21.03.02, 19:34 gdyby na Legię mógł wejść z ulicy każdy kto ma na to ochotę, a nie tylko ci, którzy mają te pieprzone indentyfikatory to byłoby nas na stadionie 2x więcej pyro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cromm Re: SOBOTA, 17.00 Bulgarska pelna :)))))) IP: *.cust.poz.supermedia.pl 21.03.02, 22:23 Legia i jakość - ha,ha,ha ......Przyjedzcie na Bułgarskią to pogadamy.....taką oprawę jak na Legii-Wiśle to my mamy co któryś mecz,tylko nas nie transmitują,ale to się wkrótce zmienii !! Ciekawe co powiecie na inicjatywę Gazety,by 26 kwietnia ukazała się w Wyborczej płyta ze śpiewami Kolejorza.....?? To i pewnie wy macie swoją płytę ? he,he...może za 100 lat......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dexter Re: SOBOTA, 17.00 Bulgarska pelna :)))))) IP: *.astercity.net / 10.128.138.* 21.03.02, 22:47 No cóż, płyta już jest i to od coś koło dwóch lat; a poza tym co to akurat ma do rzeczy, po co podniecasz się takim badziewiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajo95 Re: SOBOTA, 17.00 Bulgarska pelna :)))))) IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 22.03.02, 08:15 Gość portalu: Cromm napisał(a): > Legia i jakość - ha,ha,ha ......Przyjedzcie na Bułgarskią to pogadamy.....taką > oprawę > jak na Legii-Wiśle to my mamy co któryś mecz,tylko nas nie transmitują,ale to s > ię > wkrótce zmienii !! > Ciekawe co powiecie na inicjatywę Gazety,by 26 kwietnia ukazała się w Wyborczej > > płyta ze śpiewami Kolejorza.....?? To i pewnie wy macie swoją płytę ? he,he.. > .może > za 100 lat......... taaaaaaaaaaaaaa. sorry, drugiej (a w zasadzie teraz chwilowo trzeciej ligi) rzeczywiście nie oglądam ale widziałem na co was stać na meczu repy z kamerunem. żadna rewelacja. aha i ten wasz wodzirej. intonowanie dopingu przez mikrofon jest żenujące. i nie porównuj go do hadaja bo on nie intonował dopingu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ĆVICH Re: SOBOTA, 17.00 Bulgarska pelna :)))))) IP: 213.17.165.* 22.03.02, 09:52 A PŁYTY Z LEGIJNYMI PIOSENKAMI WYSZŁY JUŻ DWIE, WALNIĘTY, MENDOWATY, NIELETNI (NAJPRAWDOPODOBNIEJ) PYRFIUCIE Odpowiedz Link Zgłoś
przystojny_bystry_skromny Re: SOBOTA, 17.00 Bulgarska pelna :)))))) 22.03.02, 09:54 Gość portalu: kajo95 napisał(a): > taaaaaaaaaaaaaa. sorry, drugiej (a w zasadzie teraz chwilowo trzeciej ligi) > rzeczywiście nie oglądam ale widziałem na co was stać na meczu repy z kamerunem > . > żadna rewelacja. aha i ten wasz wodzirej. intonowanie dopingu przez mikrofon je > st > żenujące. i nie porównuj go do hadaja bo on nie intonował dopingu. Hadaj jest równie żenujący. To przez niego wiele razy dochodziło do zamieszek. On cały czas podjudza, a jak już dochodzi do zadymy to robi mine niewiniątka i zaczyna uspokajać. Tyle, że już "po czasie". Ma kompleksy z powodu niskiego wzrostu i dlatego tak drze mordę. A ten koleś z Lecha też jest dobry. Pamiętam jak kiedyś koleś na Eurosporcie angielskim się z niego naśmiewał, gdy parę lat temu (kto to dziś pamięta :) )Lech grał w europejskich pucharach. Koleś głos ma naprawdę obleśny. "Nawoływanie bydła do obory" - jak dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majkiel Re: SOBOTA, 18.15, PELEN STADION!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.03.02, 10:09 Wlasnie za godzinke bede mial bileciki :))))))))) i stawiam sie jutro o 18.15 !!!!! Mistrzem Polski Jest LEGIA!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
przystojny_bystry_skromny Re: SOBOTA, 18.15, PELEN STADION!!!! 22.03.02, 10:35 Legia gra obecnie najnudniejszy futbol od paru sezonów. Mistrzem powinna być Wisła. Odpowiedz Link Zgłoś
kezlok Re: SOBOTA, 18.15, PELEN STADION!!!! 22.03.02, 11:16 przystojny_bystry_skromny napisał(a): > Legia gra obecnie najnudniejszy futbol od paru sezonów. > Mistrzem powinna być Wisła. Za to Wisła gra futbol porównywalny tylko z Realem :)))) Legia mistrz bo jej to się w końcu należy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ĆVICH Re: SOBOTA, 18.15, PELEN STADION!!!! IP: 213.17.165.* 22.03.02, 11:34 przystojny_bystry_skromny napisał(a): > Legia gra obecnie najnudniejszy futbol od paru sezonów. > Mistrzem powinna być Wisła. TAAAAA, PO RAZ PIERWSZY OD KILKU LAT W WIŚLE DRŻĄ, BO ZAWSZE MOZNA BYLO SOBIE KUPIC MISTRZA, A TU KURWA ZNALAZL SIE KTOS, KTO ZACZYNA BEZCZELNIE WYGRYWAC I PRAWDOPODOBNIE NIE DA SIE GO KUPIC...ALE "DZIALACZE" JESZCZE WALCZĄ, DOPÓKI "PIŁKA W GRZE", HE HE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajo95 Re: SOBOTA, 18.15, PELEN STADION!!!! IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 22.03.02, 11:35 przystojny_bystry_skromny napisał(a): > Legia gra obecnie najnudniejszy futbol od paru sezonów. > Mistrzem powinna być Wisła. nudny futbol wystarczył na amicę i wisłę. wystarczy i na polonię. ps. za to arcyciekawy futbol zaprezentowała wisła we wtorek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sasza Re: A nie mowilem ;PPPPPPP IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 24.03.02, 00:51 Na lazienkowskiej 8 tyciecy. NA BULGARSKIEJ 16 TYSIECY :)))))))) TAKIE SA FAKTY :))))))))) Sasza Odpowiedz Link Zgłoś