Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.dynamic.chello.pl 09.03.13, 00:46
    znalazłem małe niedociągnięcia przy liscie transferowej.. mianowicie chce zobaczyć zawodników np. zagłębia lubin nie sortuje się to a wogóle to nie da się nic przesortować np. samych pomocników lub samych napastników itd itp denerwujące jest kiedy chcesz znalaeść jednego zawodnika z jednego klubu a trzeba go szukać spośrud wszystkich zawodników i pozycji mam nadzieje na szybkie poprawienie niedociągłości pzdr ;)
    Obserwuj wątek
      • wygrajlige_pomoc Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.03.13, 12:57
        @wykrzyniku - po pierwsze tytułuj temat zgodnie z treścią a już na pewno nie wykrzyknikami. takie będę ignorował.

przy dokonywaniu transferów na liście transferowej jest sortowanie po klubach i pozycjach. wybierając klub otrzymujesz listę piłkarzy po pozycjach. gdzie nie masz tego sortowania? [Bartek]
        • Gość: wykrzyknik! Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dynamic.chello.pl 11.03.13, 00:02
          po pierwsze primo to zatytulowalem go wykrzyknikiem bo pisałem już o tym wczesniej lecz nie było odzewu z twojej strony . Rozchodzi mi się o to ze sortowanie jest owszem niby elegancko można sobie ustawić sortowanie ale co z tego skoro one nie działa, nikt nie porusza tego błędu, tematu bo to niby błachostka ale troche niefajne takie irytujące błędy w tak fanym dużym konkursie . a i przepraszam za te wykrzykiniki ;) pzdr [ Przemek ]
          • wygrajlige_pomoc Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!! 11.03.13, 09:01
            i można bez wykrzykników?
            tamten temat pozostał bez mojego odzewu, bo jak dobrze pamiętam - ktoś CI ładnie odpowiedział dokładnie to, co ja powyżej.

To, że nikt nie porusza błędu wynika zapewne z tego, że tego błędu.. nie ma.
            Być może przyczyna leży w przeglądarce.

Jaką przeglądarkę używasz?
            Próbowałeś na innej? Też jest źle?

pozdrowienia [Bartek]

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka