Gość: yeti IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.04, 13:06 kibiców Realu. Po raz pierwszy od wielu lat ich druzyna nie wystąpi w Lidze Mistrzów. Na każdego kiedyś przychodzi koniec.pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sardo Re: Bardzo mi żal... 30.07.04, 13:11 To będzie gwóźdź do trumny Pereza i finansowa zapaść Realu. Barca będzie nam wdzięczna i pewnie zyskamy kibiców w Katalonii :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: Bardzo mi żal... IP: *.riv-eres.charterpipeline.net 30.07.04, 13:11 Przeszlismy juz fazy: zaprzeczenia, zlosci, zrezygnowania. Teraz faza sarkazmu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yeti Re: Bardzo mi żal... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.04, 13:13 Na koniec jest faza walki. Niektórym się udaje.pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
wichura Re: Bardzo mi żal... 30.07.04, 13:28 Mądre słowa wypowiedział prezes Wisły (jeszcze przed losowaniem, zapytany o możliwość trafienia na Real): niech hiszpanie się martwią. Bo oceńmy, co się zdarzy w razie braku awansu do LM: Wisła: kolejne rozczarowanie, ale już przywykliśmy. Cóż - pechowe losowanie. Gramy w PUEFA, zajdziemy daleko (min. 1/4 finału). Z tego też są pieniądze, choć dużo mniejsze niż z LM. Ale zawsze miły dodatek do klubowego budżetu. Real: kataklizm. Po raz pierwszy od lat nie gramy w LM. Liczyliśmy na kilkanaście mln euro, a tymczasem wielka dziura w budżecie i tak mocno zadłużonego klubu (premie UEFA, wpływy z TV, reklam na stadionie, pamiątek). Jak zapłacić te niebotyczne kontrakty? Miesiąc temu wybraliśmy nowego prezesa, a już kibice domagają się jego odejścia... Niestety - takie rozumowanie prowadzi do wniosku, że Real MUSI awansować, a Wisła tylko mogłaby. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yeti Re: Bardzo mi żal... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.04, 13:33 Jak na razie to jesteśmy "team of the week". Niech sie real martwi. pzdr. www.uefa.com/magazine/news/Kind=8/newsId=210916.html Odpowiedz Link Zgłoś
peteen hiszpanie widzą to inaczej... 30.07.04, 13:42 Hiszpański magazyn sportowy 'Marca' stwierdził, że Real Madryt trafił na łatwego rywala w III rundzie kwalifikacyjnej piłkarskiej Ligi Mistrzów. 'Marca' stwierdziła, że Real miał szczęście w losowaniu, które odbyło się w siedzibie UEFA w szwajcarskim Nyonie. Internetowy serwis piłkarski Goal.com komentuje losowanie tytułem: "Wielcy uniknęli skórek od banana". tak czy siak, do boju wisełko !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yeti Re: hiszpanie widzą to inaczej... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.04, 13:46 No i dobrze. Niech podejdą do tematu na zwisie.pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
peteen takiego dużego jeszcze nie biliśmy... 30.07.04, 13:53 i kiedyś musi być pierwszy raz... :c) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yeti Re: takiego dużego jeszcze nie biliśmy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.04, 13:56 Zwracam tylko uprzejmie uwagę ze tzw dobre losowania zawsze się dla Wisły kończyły źle. Jakoś Wisła potrafiła się zmobilizować na mecze z lepszymi zespołami - Barcelona, Schalke, Lazio, Parma. Nawet jak w końcowym obrachunku odpadali to bez wstydu.pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
sardo Re: takiego dużego jeszcze nie biliśmy... 30.07.04, 14:00 A jakie to dla nas pocieszenie odpaść bez wstydu? Real nas nie zlekceważy, osobiście cholerka nie widzę szans choć z natury pesymistą nie jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yeti Re: takiego dużego jeszcze nie biliśmy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.04, 14:06 Mamy rok małpy. Zdarzy się coś niemozliwego.pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: El Riazor Re: takiego dużego jeszcze nie biliśmy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.04, 22:04 Już się zdarzyło - Grecja wygrała Euro 2004 ...:P Odpowiedz Link Zgłoś
peteen to o kim myślimy w grupie ? 30.07.04, 14:06 po takim realu przydałby sie ktoś z niemiec, włoch i anglii... :c) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yeti Re: to o kim myślimy w grupie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.04, 14:18 Na forum Legii rechot aż dudni.Cieszą się z losowania Wisły. Mam nadzieję że niedługo.pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: to o kim myślimy w grupie ? IP: *.riv-eres.charterpipeline.net 30.07.04, 17:49 Mam gdzies tych psow ogrodnika. Rywalizacje ligowa z nami przegrali to sie modla, zeby chodziaz Real nas pokonal. W zeszlym roku ich najwiekszym sukcesem byla przegrana Wisly z Anderlechtem. Szanse na wygranie z Realem mamy takie jak Grecja miala na mistrzostwo Europy. Trzeba sie przygotowac i zagrac dobre mecze. A juz w nastepnym roku bedziemy rozstawieni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zezik Re: to o kim myślimy w grupie ? IP: *.chello.pl 30.07.04, 18:58 Gość portalu: mmm napisał(a): W zeszlym roku ich najwiekszym sukcesem > byla przegrana Wisly z Anderlechtem. Na pewno wiekszym sukcesem byla wygrana z Wisla. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: to o kim myślimy w grupie ? IP: *.riv-eres.charterpipeline.net 30.07.04, 19:07 Jesli mowisz 'wiekszym' to znaczy, ze jednak przegrana Wisly z Anderlechtem uwazasz za sukces Legii. Odpowiedz Link Zgłoś
mihal_04 Re: to o kim myślimy w grupie ? 30.07.04, 20:27 moze po prostu nie mieszajmy w to Legii. Odpowiedz Link Zgłoś
mihal_04 Re: Bardzo mi żal... 30.07.04, 20:56 Na najbardziej zadowolonych wyglądają Nikola Mijailović i Kalu Uche. - Świetne losowanie - cieszy się Nigeryjczyk, który w ciągu najbliższych dni wznowi treningi. - Mamy sporą szansę, by awansować, nie obawiamy się Realu, choć to bardzo mocna drużyna, jedna z najlepszych na świecie. Figo, Roberto Carlos? Świetnie. Pokażę im pare moich sztuczek. Napewno będę gotowy na mecz z Realem. Równie zadowolony jest Niko, który lubi największe wyzwania. - Jaki Beckham? - pyta w odpowiedzi na kwestię jak mu się będzie grało przeciwko kapitanowi reprezentacji Anglii. - Lubię Real, ale jeszcze bardziej Wisłę. Super, że zagramy właśnie z nimi - cieszy się sympatyczny obrońca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: Bardzo mi żal... IP: *.riv-eres.charterpipeline.net 30.07.04, 20:58 Mlodziencza fantazja. Na pewno dla nich to bedzie przezycie. Ale co klub bedzie mial z tej rozgrywki? Odpowiedz Link Zgłoś
otreb Re: Bardzo mi żal... 30.07.04, 21:07 Gość portalu: mmm napisał(a): > Mlodziencza fantazja. Na pewno dla nich to bedzie przezycie. Ale co klub bedzie > > mial z tej rozgrywki? Zagra w Lidze Mistrzow :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: Bardzo mi żal... IP: *.riv-eres.charterpipeline.net 30.07.04, 21:36 Bylaby to sensacja. Kto wie, moze to zle dobrego poczatki. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Bardzo mi żal... IP: *.chello.pl 30.07.04, 23:05 > kibiców Realu. Po raz pierwszy od wielu lat ich druzyna nie wystąpi w Lidze > Mistrzów. Na każdego kiedyś przychodzi koniec.pzdr. O kibiców Realu to ty się nie martw, raczej martw się o Radka Majdana. Zapewniam Cię, że Real wystąpi w tym roku w CL. HALA MADRID Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yeti Re: Bardzo mi żal... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.04, 09:51 Ooo! Ujawnił się kibic Realu!! Jesteście jak kawalerowie po 80-tce -nie ożeniłem się bo żadna nie była podobna do Claudii Schiffer. Śmiechu warte.pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jezzo Re: Bardzo mi żal... IP: *.radom.pl 31.07.04, 10:57 śmiechu warte są twoje teksty, są ludzie co kibicują temu klubowi od lat. Pozdro Madryt jest już w Lidze Mistrzów :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Bardzo mi żal... IP: *.chello.pl 31.07.04, 11:38 Hehe, dokładnie. Nie widzę powodu dla którego mam kibicować Wiśle. Realowi kibicuję od kiedy pamiętam, a Wiśle raczej nie bardzo. Uszanuj to yeti. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patt Re: Bardzo mi żal... IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 31.07.04, 17:27 a mi ich nie żal... nie rozumiem, jak można kibicować Realowi, zbieraninie... Hiszpania miała od zawsze jeden wspaniały klub (a i to zapożyczony z Katalonii) - Wielką Barcelonę FC... Wisełka wstydu nie przyniesie, zresztą nie ugięli się ani przed Barcą, ani przed Schalke, Parmą...bedzie OK Wisła-Real 2:0 rew. Real-Wisła 2:1 losowanie: grupa D: AC Milan, Ajax, Wisła, Benfica Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Bardzo mi żal... IP: *.chello.pl 31.07.04, 23:50 Można, ja na przykład nie rozumiem jak można kibicować Barcelonie - co nie znaczy ,że jej nie szanuję. Zapominasz o jednym - bez Realu nie byłoby wielkości Barcelony i na odwrót. Mówiąc o zbieraninie masz na myśli może ostatnie kilka lat - po części jestem w stanie się zgodzić, ale historia Realu to 100 lat istnienia i wiele sukcesów na koncie. Miej szacunek (Ty i reszta) do wielkiego klubu - jednego z największych w historii piłki nożnej. HALA MADRID Odpowiedz Link Zgłoś
dutchman Re: Bardzo mi żal... 01.08.04, 13:43 Gość portalu: yeti napisał(a): > kibiców Realu. Po raz pierwszy od wielu lat ich druzyna nie wystąpi w Lidze > Mistrzów. Na każdego kiedyś przychodzi koniec.pzdr. Tez cos ! A nie zal Ci wszystkich polskich kibicow ktorych druzyny jeszcze ani razu nie wystapily w lidze mistrzow ??????? pozdrowienia dutchman Odpowiedz Link Zgłoś