Gość: Krzyś IP: *.pke.pl 30.07.04, 13:13 no bo, z Realem chyba nie wypada grać na bądź co bądź "modernizowanym stadionie" w Krakowie... Stawiam na Śląski, nawet tu nie ma co się zastanawiać. Tylu bydzie chętnych że ho ho! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sardo Re: Gdzie zagra Wisła? 30.07.04, 13:18 Pewnie, najedzie się śląskich pikników i będą sobie Galaktycznych oglądać wpierdzielając czipsy? Mecz na pewno na Reymonta, a ponieważ posiadacze karnetów mają prawo pierwszeństwa przy zakupie biletów na mecze pucharowe więc przypadkowych osób nie będzie, transmisji pewnie też nie, przynajmniej Wisła nie powinna rozmawiać z TVP, tylko z jakąś inną ogólnodostępną stacją a TVP niech się dalej targuje o 10000$. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzyś Re: Gdzie zagra Wisła? IP: *.pke.pl 30.07.04, 13:25 - hehe, czemu nie jestem zdzwiony, że to Ty, - Ty coś tych Ślązaków nie lubisz, co? - mnie to rybka gdzie zagra Wisła, może być i na Reymonta, ale co tam się będzie działo przed, - a po czwarte, nie mów hop! :) Wszystko się może zdarzyć:/ Pozdro ze Stolicy Górnego Śląska ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sardo Re: Gdzie zagra Wisła? 30.07.04, 13:32 Stary, broń boże nie mam nic do ślązaków (skąd takie wrażenie) Śląski ma 45 tyś pojemności i jak przyjdzie 20 tyś. ludzi nie związanych z Wisłą tylko chcących zobaczyć Real to będzie rykowisko na trybunach a nie doping i tylko o to mi chodzi. Poza tym nie interesuje mnie co powiedzą o naszym stadionie kibice i działacze "kurewskich" którzy piszą o naszym klubie Wisla Cracovia. Sam kiedyś wspominałeś w przypływie złości, że nam kibicował nie będziesz wprawdzie chodziło o Banik ale jaka to różnica? pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seven Re: Gdzie zagra Wisła? IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 30.07.04, 13:38 we wloszech tez pisza wisla cracovia, nie widze w tym nic dziwnego. jakby pisali wisla krakow to by nikt nie wiedzial o jakie miasto chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
sardo Re: Gdzie zagra Wisła? 30.07.04, 13:48 We Wloszech kochany Cracovia nie dziwi, bo to łacińska nazwa naszego miasta chociaż my np. mówimy AC Milan a nie AC Mediolan AS Roma a nie Rzym, zresztą ogólnie podkurzony jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
otreb Re: Gdzie zagra Wisła? 30.07.04, 16:33 sardo napisał: > We Wloszech kochany Cracovia nie dziwi, bo to łacińska nazwa naszego miasta i calkiem przypadkowo wloska oraz hiszpanska ;) > chociaż my np. mówimy AC Milan a nie AC Mediolan AS Roma a nie Rzym, zresztą > ogólnie podkurzony jestem. A dlaczego mowimy Real Madryt a nie Madrid? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sardo Re: Gdzie zagra Wisła? 31.07.04, 12:42 otreb napisał: > sardo napisał: > > > We Wloszech kochany Cracovia nie dziwi, bo to łacińska nazwa naszego mias > ta > > i calkiem przypadkowo wloska oraz hiszpanska ;) W takim razie Cracovia znów zaistnieje w europejskich pucharach :lol: Niektóre nacje lubią sobie wpisywać zamiast nazwy klubu, samą nazwę miasta z którego pochodzi. I wychodzą dziwne "kwiatki" podczas transmsji. > > > chociaż my np. mówimy AC Milan a nie AC Mediolan AS Roma a nie Rzym, zres > ztą > > ogólnie podkurzony jestem. > > A dlaczego mowimy Real Madryt a nie Madrid? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzyś Re: Gdzie zagra Wisła? IP: *.pke.pl 30.07.04, 13:42 nu ja , ale Banik to nie Real:) Dobrą masz pamięć:) A co do pojemności: 53 tys.:/ Mielibyście za sobą ten stadion. Gwarantuje (wyłączając oszołomów). Kibicuje Wam i nie tylko w pucharach. Moim zdaniem ,macie wiecej szans niż Ci(Wam). Aha, tak poza tym, mam rodzinkę (malutką jej część) w Krakowie, niedaleko Błoń :))) Odwiedzając ich wpadłem na meczyk Wisła - GKS (bardziej TO było w zamiarach niż Oni :)))))). I ten wynik 4:2 dla nas ... Ale to już było :( pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzyś Re: Gdzie zagra Wisła? IP: *.pke.pl 30.07.04, 13:45 .... niż Ci się wydaje (to odnośnie szans). Sorki, ale się pospieszyłem ... Odpowiedz Link Zgłoś
sardo Re: Gdzie zagra Wisła? 30.07.04, 15:28 Migiem odwołuję to co napisałem,gdyz przewidywana cena biletów to: Sektor C,D - 200-250zl Sektor A,B - 500 zl kogoś poje***o Zamienię karnet z B na C i to migiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seven Re: Gdzie zagra Wisła? IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 30.07.04, 16:06 ostro, ceny jak na mecz na euro... no ale w sumie to moze byc najlepszy mecz w tym roku w Polsce, wiec moze warto, sam nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Gdzie zagra Wisła? 30.07.04, 16:10 5 stów ? chyba cię pogięło... czyste kurewstwo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Gdzie zagra Wisła? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.04, 09:37 A skad masz te informacje? pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
sardo Re: Gdzie zagra Wisła? 31.07.04, 10:57 Cóż..., ploteczki, oby się nie sprawdziły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yeti Re: Gdzie zagra Wisła? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.04, 16:10 Gdyby pierwszy mecz był na wyjeździe a drugi u nas i wynik z pierwszego dawałby szanse awansu to na pewno graliby na Ślaskim. Bo przyjechałaby masa ludzi. Nie sądzę żeby w obecnym układzie udało się zebrać 40 tys kibiców. Poza tym Czerwiński juz mówił że będą chcieli grać na Reymonta.pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyg@nek Tylko na swoich "śmieciach". IP: *.enformatic.pl 31.07.04, 21:51 Ten mecz trzeba wygrać do zera (przynajmniej 2:0) i wszystko trzeba podporządkować zwycięstwu. U siebie gra się najpewniej. Mecz tylko! na stadionie Wisły. Srał pies opinie Realu o stadionie jak awansujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Tylko na swoich "śmieciach". IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.04, 17:14 Decyzja zapadla. W takim razie trzymam Cie za slowo ze awansujemy dzieki grze na Reymonta;) Odpowiedz Link Zgłoś