Gość: jankes687 IP: *.dynamic.mm.pl 21.09.13, 08:10 witam. szymon drewniak z lecha i bruno z widzewa wchodzili w meczach z ławki rezerwowych a ja mimo iż mam ich na ławce nie dostałem za nich punktów. mój klub : husaria team Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mikolaj Re: rezerwowi IP: *.dynamic.chello.pl 21.09.13, 18:28 Kurde baranie 8 kolejka a Ty jeszcze nie wiesz że rezerwowi punktują dopiero po zakonczeniu kolejki. Poczytaj regulamin i dopiero graj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: rezerwowi IP: *.lightspeed.cicril.sbcglobal.net 22.09.13, 20:33 Ale ty baranie gdybys był bardziej rozgarnięty, bys zobaczyl, ze niektórzy gracze maja zapisane punktacje rezerwowych już dzisiaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikolaj Re: rezerwowi IP: *.dynamic.chello.pl 22.09.13, 21:02 Niektórzy mają, inni nie mają bo w trakcie kolejki punkty się ciągle aktualizaują. Poczytajcie regulamin i nie zadajcie głupich pytań. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: rezerwowi IP: *.lightspeed.cicril.sbcglobal.net 22.09.13, 21:09 Sprawdz poprzednie kolejki i zauważysz, ze jednak u niektórych wszyscy rezerwowi punktują a u innych wogole choć grali. Ta punktacja rezerwowych jest niedopracowana w systemie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: argos Re: rezerwowi IP: *.in-addr.broadbandscope.com 22.09.13, 10:48 mam to samo z Donaldem g. z wisły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dariusz Kiciński Re: rezerwowi IP: *.dynamic.chello.pl 22.09.13, 20:58 Norambuena z Jagielloni i Mikita z Legii również weszli zławki, apunktu nie zostały doliczone. Drużyna: Myszata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikolaj Re: rezerwowi IP: *.dynamic.chello.pl 22.09.13, 21:05 Punkty są dodawane po zakończeniu kolejki czyli jutro rano, Nie zadajcie głupich pytań. Następna sprawa, jeśli chcesz się czegoś dowiedzieć to podajesz ID druzyny a nie nazwę. Takich nazw to może być pełno takich samych. Ludzie gracie w grę to czytajcie regulamin, bo mam dość bzdurnych pytań. Odpowiedz Link Zgłoś
wygrajlige_pomoc Re: rezerwowi 23.09.13, 11:25 Panowie, polecam zasady gry i punkt o rezerwowych :-) Dziękuję prezesom, którzy pomagają tłumaczyć! :-) [Bartek] Odpowiedz Link Zgłoś