Gość: feefaza IP: *.hsd1.ct.comcast.net 25.09.13, 01:42 od paru godzin nie mogę się zalogować. zostaje podany komunikat błędne hasło i poczta.Ma ktoś taki problem? jakieś prace konserwacyjne trwają? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wygrajlige_pomoc Re: Logowanie 25.09.13, 11:21 @feefaza: wciąż masz problem? obecni nie powinien występować. Ale też nie miałem informacji by jakiekolwiek prace trwały [Bartek] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: feelfaza Re: Logowanie IP: *.hsd1.ct.comcast.net 25.09.13, 22:26 problem dalej istnieje. mam komunikat: Przepraszamy ale podany przez Ciebie login lub hasło są niepoprawne. Spróbuj ponownie, upewniając się że wpisałeś je poprawnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: feelfaza Re: Logowanie IP: *.hsd1.ct.comcast.net 25.09.13, 23:08 damian850503@gmail.com to mój adres email, na którym nie mogę nawet zmienić hasła. Bardzo proszę o jakąś pomoc. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: feelfaza Re: Logowanie IP: *.hsd1.ct.comcast.net 26.09.13, 03:36 założyłem nowe konto. czy jest możliwość przywrócenia mojego starego? próbowałem odzyskać hasło,ale pisze mi, że mój adres pocztowy nie istnieje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: feelfaza Re: Logowanie IP: *.hsd1.ct.comcast.net 26.09.13, 03:41 id=38594- to ID mojego dotychczasowego zespołu Odpowiedz Link Zgłoś
wygrajlige_pomoc Re: Logowanie 26.09.13, 10:25 @feelfaza: prawdopodobnie... zapomniałeś hasła. Nie masz też ustawionego adresu email, stąd nie przychodzi Ci przypomnienie hasła. Jak widzę, nawet na forum się nie zalogowałeś. Zróbmy tak: napisz maila na wygrajlige_pomoc@gazeta.pl. Podaj w nim id drużyny, nazwę drużyny, imię i nazwisko - po tym zweryfikuję Cię czy jesteś właścicielem konta. Zmienię Ci hasło byś mógł się zalogować. [Bartek] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: feelfaza Re: Logowanie IP: *.hsd1.ct.comcast.net 26.09.13, 23:26 email wysłany Odpowiedz Link Zgłoś