Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Plawgo kontra sponsor

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 01:11
    Qrna złodzieje. Poprostu złodzieje. Przez takie firmy polski sport cierpi
    najbardziej.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Breakneck sponsor o mentalności alfonsa IP: *.zgora.dialog.net.pl 09.08.04, 01:27
        Pogonić draniom kota w sądach. Szubrawcy. Marku, trzymaj się. Do przodu.
        • atomm Zepter stosuje zlodziejskie metody 09.08.04, 08:10
          Zepter stosuje zlodziejskie metody nie tylko w tym przypadku takze w swej
          podstawowej "dzialalnosci". Mialem juz z nimi do czynienia...
      • Gość: idealista Re: Plawgo kontra sponsor IP: *.proxy.aol.com 09.08.04, 04:47
        Niepokoi mnie ze chlopak, ktory z ledwoscia, w ostatniej chwili, przy duzej
        tolerancji pzla, zrobil przecietne w koncu minimum, kilka godzin zaczyna
        rozmowe o rondelkach i pieniadzach. Kiedys olimpijczycy tracili swoje medale z
        tego powodu. A jesli juz chce byc profesjonalista to niech dobrze czyta i
        negocjuje umowy. Z tekstu wynika ze on juz sobie obliczyl kilkadziesiat tysiecy
        euro co jest dosc wysoko w poronaniu co zarabiaja setki lepszych od nich
        lekkoatletow. A te 1000 euro miesiecznie starczyloby na rondelek dla mamy,
        sponsor nic tu nie jest winny.
        • Gość: gosc Re: Plawgo kontra sponsor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 08:22
          czytaj z uwaga,a nie wyviagaj pochopnych wnioskow!!! Gdzie jest napiane, ze
          Plawgo dsam sobie oliczyl kilkadziesiat tysieczy???? A ta firma, powinna sie
          wywizac z zobowiazan. Czyzby ktoz z Zeptera to napisal?????
        • Gość: Raf30 A Ty skąd? Pion kierowniczy Zeptera??? IP: *.lubin.dialog.net.pl 09.08.04, 14:50
          Jeśli tak to Twoja kochana firma zrobiła sobie niezła antyreklamę hahaha.
          I coś mi się zdaje, że to chyba władze Zeptera nie przeczytały dokładnie umowy
          bo starają sie dowodzić, że umowa dotyczyła tylko biegów przez płotki.... Coś
          mi się wydaje, że prawnicy Zeptera dali dupy i nie wspomnieli o tym w
          kontrakcie a zapewne nie przyszło im wtedy do głowy, że Plawgo mógłby biegać
          też na płaskich dystansach. Tak więc dyrektorku czy kimkolwiek tam jesteś z
          Zeptera pozwij swoich prawników do sądu a nie zawodnika, że się nie wywiązywał
          z kontraktu. Ja wiem, że atak najlepszą obroną i dobrze jest skierować
          niesłuszny kontr pozew przeciwko słusznemu, aby przestraszyć swojego
          przeciwnika kosztami sądowymi itp. Że Wy wielka firma a on jeden mały
          człowieczek, może to dobre w przypadku przeciętnych ludzi ale tym razem to
          przesadziliście Plawgo to osoba publiczna znana w całym kraju i nie będxie tak
          lekko...
          • Gość: Wilku Re: A Ty skąd? Pion kierowniczy Zeptera??? IP: 81.210.49.* 09.08.04, 16:38
            O znalazl sie znawca szczegolow umowy!
          • Gość: @@@ ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 17:43
            A ty pewnie jestes adwokatem Plawgo - doskonale znasz sprawe, nawet lepiej niz GW.
        • Gość: dd sportowiec ma prawo żądać kasy IP: *.chello.pl 25.08.04, 00:02
          o wynikach Plawgo mówisz jak o czymś niemal wstydliwym i godnym pożałowania...
          a są one okupione ciężką pracą... to najciężej zarobione 2000zł(stydpendium
          pzla) w całej Polsce
      • sweetbobby Plawgo ugotowany ... 09.08.04, 08:03
        Czy już nie ma w tym kraju przepisów na nierzetelnych " sponsorów " . Teraz
        wiem dlaczego Marek miał ostatnio słabsze wyniki - zamiast nad formą musiał sie
        skupić nad obroną własnych finansów . A pozew " firmy garncarskiej " to już
        szczyt bezczelności - mam nadzieje że powstanie lista firm które należy
        bojkotować jako pierwszą proponuję w/w.Marek powodzenia na
        olimpiadzie !!!!! Trzymamy kciuki !
        • Gość: Andrzej Pieniądze niszczą... IP: *.zce.szczecin.pl 09.08.04, 11:42
          pieniądze są bardzo w życiu potrzebne, ale też potrafią zniszczyć. Teraz już
          chyba rozumiem regres u Marka. Po prostu za wszelką cenę chciał uzyskiwać jak
          najlepsze wyniki. No i stało się... Młody orgaznizm ni wytrzymał. Należy
          zmienić przepisy sponsorskie. Najlepiej stałe stypendium bez dodatkowych
          premii. A resztę pozostawić uczciwemu trenerowi (tylko czy tacy istnieją?)
      • Gość: Paweł Nie kupuj ZEPTERA IP: 195.136.98.* 09.08.04, 09:11
        Porządnego sportowca po sądach ciągać i nie wypłacać mu kasy. Każdemu będę
        odradzał kupowanie produktów firmy Zepter. Jeśli jesteś kibicem polskich
        lekkoatletów bojkotuj produkty Zeptera.Pozdro
        • Gość: Marcin z Wrocławia Nie kupię IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.04, 09:14
          • Gość: Dealer Re: Nie sprzedam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 17:58
            Jestem dealerem Zeptera. W Wroclawiu wiecej nie sprzedam nawet jakbyscie mnie o to blagali. Tyle kasy
            wydalismy na niewdziecznikow?????
        • joanna_30 Re: Nie kupuj ZEPTERA 09.08.04, 17:25
          A ja Ci radzę kupuj Zeptera, bo ma super produkty. Sama mam kilka z nich i
          jestem bardzo zadowolona. Poza tym co mają produkty do sponsoringu?!!
        • Gość: Płotkarz Re: Nie kupuj ZEPTERA IP: *.net.autocom.pl 09.08.04, 17:47
          A ja zrobię inaczej. Kupię garnki Zeptera ale przestanę biegać przez płotki.
          • Gość: Dick Kupuj ZEPTERA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 17:55
            To bylo dobre. Zreszta tu cos pachnie plotkami. Ile wiem (a dobrze o tym wiem - z pierwszej reki) Slask
            postapil po swinsku w stosunku do wieloletniego sponsora od ktorego wycyckal pare ladnych milionow
            $.
        • Gość: zupa ZEPTER IS FUCKING SHIT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 203.220.53.* 25.08.04, 13:07
      • Gość: dcd Re: Plawgo kontra sponsor IP: *.media4.pl 09.08.04, 10:20
        Firma Zepter International nie pierwszy raz tak postapila... po rozwiazaniu
        umowy z koszykarzami Slaska domagala sie wyplacenia spowrotem calej kwoty ktora
        w ciagu dwoch lat wylozyli na sponsoring wroclawaskiej koszykowki...
      • Gość: Marcin Firma domokrążców i złodziei IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 10:32
        Nikt rozsądny nie zaufa takiej firmie, to mekka oszustów i złodziei
      • Gość: kibic Re: Plawgo kontra sponsor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 10:53
        Tak jak na zachodzie obiecują mamią marcheweczką a później kopa w dupę.
        • Gość: chris Re: Plawgo kontra sponsor IP: *.if.uj.edu.pl 09.08.04, 11:01
          "Tak jak na Zachodzie"? Moj Boze, wzruszylem sie! Tak dawno juz nie czytalem
          komunistycznych frazesow. Na Zachodzie, moi drodzy, obowiazuje prawo. Tego, co
          placa tam sponsorzy naprawde dobrym sportowcom, jak Schumacher, Woods,
          tenisisci czy nawet lekkoatleci, to u nas nie dostaja nawet najlepsi
          menadzerowie. A gdyby jakas firma osmielila sie tak zachowac, jak Zepter w
          Polsce, bylaby skonczona medialnie i bez zmiany nazwy nie mialaby czego szukac
          na rynku. Oby u nas tak bylo. Pozdro.
          chris
          • Gość: Rene Re: Plawgo kontra rozum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 18:08
            Prawie, ze masz racje - zapomnialas tylko dodac co dzieje sie z mediami za podawanie oszczerczych
            informacji. Na stale mieszkam we Francji, teraz jestem w Polsce i nie moge uwierzyc, ze firma, ktora
            ciagle wyduje na wyscigach F1 moglaby byc nie fair w stosunku do sportowcow. Cos tu nie tak.
      • Gość: Marcinek Plawgo kontra sponsor IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.net.pl 09.08.04, 11:18
        Przestrzegałbym wszystkich przed tą firmą, jeśli pamięć mnie nie myli to
        właśnie Zepter po współpracy ze Śląskiem Wrocław podał też go do sądu.
        Czyli prawidłowośc w tej firmie jest następująca:
        1.Sponsorują przez rok, wtedy są sukcesy, firma osiąga cel marketingowy.
        2.Po ok. roku, gdy umowa dobiego konca i cele marketinfowe się zmieniają,
        Zepter podaje swego dotychczasowego pupilka do sądu, powód? Nie chce wypłacać
        należnej kasy w całości i przy okazji ugrać coś dla następnego obiektu
        sponsorowania.
        Puenta
        Polskim sportowcom i drużyną życzmy aby unikały tego typu pseudo sponsorów, bo
        Ci na koncu będą domagać się zwrotu wydatków-ciekaw tylko jestem kto następny
        będzie celem Garnków i Rondeli Sp. z o.o.?
      • Gość: BuLitl Re: Plawgo kontra sponsor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 11:56
        A ja myslalem ze firma Zepter ktora byla wczesniej sponserem wielokrotnych
        mistrzow Poslki w koszykowce z dolnegoslaska bedzie godnym i wartym zaufania
        sponsorem. A teraz jeszcze robia z siebie idiotow nakazujac oddania wszystkich
        wyplaconych wczesniej panu Plawgo pieniedzy. W Polsce wszystko jest mozliwe,
        tylko nikt nie patrzy aby polski sport sie rozwijal, kazdy tylko pieniadze i
        pieniadze. Zalosne to jest !!
      • Gość: Karolina Re: Plawgo kontra sponsor IP: 217.153.15.* 09.08.04, 11:58
        hehe a firma pt. "Zepter" wsrod kandydatow o miano "solidna firma" - patrz: ->
        www.solidnafirma.pl/bialalista/index.php?SC=3&PSC=2
        Moze by tak napisac do kapituly konkursu jak Zepter sie wywiazuje z umow?
        pozdrawiam slonecznie uczestnikow forum z 3miasta
      • Gość: Wkurzony Bojkotujmy Zepptera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 13:18
        Pierdzielić Zepptera - drogie to i nic nie warte
      • Gość: klient Zeptera [spam] Sprzedam rdzewiejące garnki Zeptera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 14:08
        Cena do uzgodnienia.
      • Gość: Rondel Re: Plawgo kontra sponsor IP: 81.210.49.* 09.08.04, 15:58
        Szkoda, ze w Polsce niema wiecej firm, ktoreby jak Zepter zainwestowaly milony dolarow w sport. Taka
        niechec czytelnikow do sponsorow napewno nie pomoze w przyciagniu nastepnych.
      • Gość: Poki Re: Plawgo kontra sponsor IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.04, 16:25
        A gdyby tak tę historię odwrócić? Napiszcie artykuł o tym jak firma Zepter
        wspomogła utalentowanego lekkoatletę swoimi pieniędzmi, przytoczcie fragment
        rozmowy z kimś z Zeptera użalającym się, że Plawgo bierze pieniądze a wcale nie
        stara się reprezentować firmy. Na koniec napiszcie z oburzeniem, że to biegacz
        wysyła pozwy do sądu o niewywiązywanie się firmy z umowy. Prawda, że w taki
        sposób sprawa wygląda zupełnie inaczej? Troszeczkę obiektywizmu proszę bo po
        takim artykule każdy czytelnik jest przekonany, że Zepter jest w 100% winny.
        Wcale nie bronię tej firmy, ale po co nam sądy jeśli GAZETA już wyrok wydała?
      • Gość: Edek adres e-mail do Zeptera IP: *.int.pgd.pl / *.pgd.pl 09.08.04, 17:02
        zepter@zepter.com.pl

każdy może napisać co o tym sądzi
        • Gość: WWW Re: adres e-mail do Zeptera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 17:51
          Ale zanim napisze list moze rowniez czegos sie i dowiedziec: www.zepter.com/main.php?
          lang=en&conn=1
          Skala zjawiska daje wiele do myslenia o rzetelnosci GW.
      • kuba.500 Re: Plawgo kontra sponsor 09.08.04, 17:21
        Ale przez kilka lat dostawał całkiem niezłą kasę co miesiąc. 1000 Euro to
        niemało!!!! Też chciałbym tyle zarabiać gdyby tylko Zepter chciał mnie
        sponsorować!
      • drwal.71 Re: Plawgo kontra sponsor 09.08.04, 17:31
        Sam pracuję w marketingu i wiem, że sponsorowanie sportowców to ogromny wydatek
        dla firmy i w dodatku bardzo ryzykowny. Sposorując Marka Plawgo przez tyle lat,
        Zepter i tak wiele zrobił dla polskiego sportu.
      • Gość: Zepter C.H.U.J.E Re: Plawgo kontra sponsor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 17:35
      • Gość: Sponsor Sponsor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 17:40
        Ja proponuje Zepterowi aby zasponsorowal najbardziej popularny sport w Polsce:
        "Opluwanie wszystkiego czego nie rozumiemy lub niemamy!"
      • Gość: F1 Re: Plawgo kontra sponsor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 17:46
        Cos tu smierdzi. Firma, ktora wydaje dziesiatki milionow USD na sponsorowanie chociazby Formuly 1,
        Stalone, Kevina Kostnera, sadzi sie o pare tysiecy?
      • Gość: zyt Re: Plawgo kontra sponsor IP: *.damovo.com 09.08.04, 18:10
        pierd%olone qtasy, juz na pewno nie kupie zeptera :-P
        • Gość: tropiciel Re: Plawgo kontra sponsor IP: 62.233.197.* 09.08.04, 19:29
          podziwiam Cię zyt za styl, a w prezencie nic nie chcesz?
          • Gość: Zarat ustra Do roboty! IP: 209.114.234.* 10.08.04, 02:36
            Nech Plawgo nie placze tylko szybciej biega. A jak chce pieniedzy, to niech
            idzie do pracy. A jak chce pieniedzy ze sportu, to niech uprawia tenis albo box
            a nie plotki.

USA zdobedzie medali ze sto a ponad polowa medalistow rownoczesnie pracuje albo
            studiuje. Przed Sydney, Home Depot (taki duzy sklep) 'zasponsorowal'
            olimpijczykow dajac i prace na pol etatu zeby mieli czas na trening.

Sam startowalem w Olimpiadzie w 96 bez zadnych sponsorow i w tym samym czasie
            skonczylem Politechnike.

Co to za mentalnosc
            • Gość: F_ Re: Do roboty! IP: 62.233.176.* 11.08.04, 00:50
              Po pierwsze to plawgo nie placze tylko upomina sie o swoje,a jezeli sprawa do
              sadu nie moze trafic juz dwa lata to udzielil na ten temat wywiadu i bardzo
              slusznie,bo oto chodzilo,zeby narobic szumu wlasnie przed igrzyskami. Po drugie
              moj drogi to Marek Plawgo nie jest zadna pol-gwiazdka jest wielkim talentem
              polskiej la,w 2,5 miesiaca po operacji zrobic minimum to nie lada
              wyczyn.Oczywiscie,ze Marek ma ochote na medal,ale teraz jest juz ostrozniejszy
              w swoich wypowiedziach,bo jakby napisal,ze chce walczyc o medal to bys
              napisal,ze jest zarozumialy i jak moze wygadywac takie glupoty z wynikiem
              49,12.I zycze Ci zeby na IO szczeka Ci opadla do samej ziemi kiedy Marek stanie
              na podium olimpijskim.A pol-gwiazdka to moze jestes Ty i stad te
              kompleksy.Pojechalo sie na olimpiade i wrocilo z niczym?uuuuuuuu straszne.
              • Gość: Zaratustra Nie placz tylko skacz IP: 209.114.234.* 11.08.04, 03:55
                czy co tam robisz zamiasc sie uczyc ... zamiast sie podlizywac trzeciorzednym
                zawodnikom co zadaja pieniedzy za uprawianie hobby.

nabierz perspectywy ... to ze takie wychudzone byle-co jest "wielkim talentem
                polskiej LA" swiadzczy o poziomie polskiej LA.

Ja pol-gwiazdka? hahaha ... w moim hobby dyscyplinie jak w wiekszosci
                olimpijskich hobbies medal zloty znaczy mniej niz 1/64 wimbledonu ... nie ...
                ja nawet 1/100 gwiazdki nie jestem.
                • Gość: F_ Re:do zawistnego olimpijczyka za 3 grosze IP: 62.233.176.* 11.08.04, 13:25
                  Wyobraz sobie,ze jestem bardzo dobrze poinformowana w temacie zeptera i
                  radzilabym Ci sie nie wypowiadac na temat,na ktory nie masz pojecia.Twoje
                  argumenty sa tak infantylne,ze az szkoda mi ich czytac.A to,ze Plawgo jest
                  chudy to juz naprawde..Twoj poziom jest niski,ze az nie chce sie z Toba
                  dyskutowac.Stary, a durny!Tacy sa wlasnie Polacy zawistni i zazdrosni,a Ty
                  jestes tego doskonalym przykladem.Jakby Plawgo zdobyl medal to zamiast sie
                  cieszyc to bedziesz przeklinal pod nosem i gula bedzie Ci skakac.Ty
                  olimpijczyku za 3 grosze.I szkoda,ze tak nisko cenisz bieg przez plotki bo nie
                  jest to zwykla konkurencja biegowa,gdzie biegniesz byle do przodu i jak
                  najszybciej.Na plotki sklada sie wiele elementow,ktore musisz opanowac.Ale co
                  ja bede Tobie to tlumaczyc olimpijczyku z bozej laski Ty i tak wiesz
                  najlepiej.Szkoda mi Ciebie.I nie musze sie podlizywac Markowi,na wlasne oczy
                  widzialam ile to wszystko go kosztowalo.Ale co Ty mozesz o tym wiedziec.Kolejny
                  pustak polski co nawet nie potrafi obronic swojej postawy dobrymi
                  argumentami.Do czego sie jeszcze przyczepisz?
                  • Gość: Zaratustra Re:do zawistnego olimpijczyka za 3 grosze IP: *.dsl.bcvloh.ameritech.net 11.08.04, 15:11
                    Ah ... fanka (czytaj: hormony)

Oczywiscie ze sie ciesze ze sie niejaki Plawgo zakwalifikowal i bede sie
                    cieszyc jeszcze bardziej jak wygra.

Ja sobie zdaje sprawe ze bieg przez plotki jest trudniejszy od plaskiego, w
                    zwiazku z tym medale powinny byc za plotki dwa a moze nawet medal za kazdy
                    plotek. A sponsor powinien placic od plotko-metra.

A na powaznie: robi na mnie negatywne wrazenie przekonanie ze pieniadze sie
                    naleza za uprawianie hobby. A zale o gotowke na lamach prasy .... moze jednak
                    lepiej skoncentrowac sie na treningach a pieniadze zarabiac gdzie indziej?

Na marginesie, jezeli Plawgo jest taki dobry ze za dobry dla Zeptera i pomimo
                    chudosci, medialnie nosny, w czym problem: inni sponsorzy pchaja sie przeciez
                    drzwiami i oknami, a moze nawet jakis wyskoczy zza plotka?
                    • Gość: F_ Re:do zawistnego olimpijczyka za 3 grosze IP: 62.233.176.* 11.08.04, 15:25
                      Nie mam zamiaru tlumaczyc kim jestem,ale masz racje jestem jego najwieksza
                      fanka i tak sobie mysl.Nieistotne jest to co Ty myslisz czy wynagrodzenia sie
                      naleza czy nie.Istotne jest to,ze umowa zostala podopisana,a zepter nie
                      wywiazal sie z niej.A ukazanie sie artykulu mialo podzialac na
                      zeptera,naglosnic sprawe wlasnie przed igrzyskami,a nie chodzilo tutaj oto,zeby
                      Plawgo sie wyplakal i opowiadal jaki to on jest biedny.

Naprawde nie wiem jaka dyscypilne uprawiales,ale jezeli przy treningach miales
                      jeszcze czas i mozliwosc pracowania to tylko po zazdroscic.Moze byles takim
                      fenomenem,ze robiles jeden trening dziennie.Ale w lekkiej trenuje sie dwa razy
                      minimum po dwie godziny z przerwami miedzy treningami na odpoczynek.Wiec nie
                      wiem co za prace mialbys do zaproponowania.
                      • Gość: Wilku Do zawistnej za 3 garnki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 17:48
                        Jakbys przynajmniej czytala posty, a nie tylko GW, tobys sie dowiedziala jaka to pestka dla Zeptera i ze
                        tu musi o zupelnie cos innego chodzic. Podzielam poglady olimpijczyka, ze Plawgo to pazerny typ.
                        • Gość: F_ Re: jak sie nie znasz to sie nie wypowiadaj IP: 62.233.176.* 11.08.04, 18:31
                          moj drogi znam ta cala sprawe od kuchni,a pieniadze jakie w tej chwili moze
                          stracic zepter wcale nie sa male.Do samego zeptera jak firmy garnokowej nic nie
                          mam,bo sama mam ich garnki i uzywam z powodzeniem.Ale zepter jako sponsor
                          okazal sie kawalem zlodzieja i tyle.
                          • Gość: Triplex @ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 20:40
                            Z pewnoscia ci gotowanie lepiej wychodzi niz wymadrzanie sie o sponsoringu. I niech tak zostanie.
                          • Gość: Wilku Bo ci mleko wykipi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 20:49
                            Ja mysle, ze raczej znasz sprawe w kuchni a nie z kuchni.
                            • Gość: F_ pfffffffff IP: 62.233.176.* 11.08.04, 22:43
                              wybacz o panie wszechwiedzacy wiec oswiec mnie i powiedz jaki to Plawgo jest
                              pazerny,a zepter to najlepszy sponsor na swiecie wywiazujacy sie z umow i tak
                              dalej.Rozumiem ze Idea Slask Wroclaw(wczesniejszy zepter) tez sa banda
                              pazernych zlodzieji!
                              • Gość: Wilku **** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 08:23
                                Slask podpisal omowe z Idea nie informujac Zeptera, ktory mial jeszcze wazna umowe. Jak to sie
                                wedlug ciebie nazywa? Musisz jednak miec powody osobiste zes taka subjektywna. Jednak wykipialo
                                mleko, co?
                                • Gość: F_ Re: **** IP: 62.233.176.* 12.08.04, 10:43
                                  skoro zepter byl niewyplacalny?tez bym zmienila sponsora!i przestan z tym
                                  mlekiem, w garnkach zeptera mleko nie wykipi ;)
                                  • Gość: Henk Re: **** IP: 81.210.49.* 12.08.04, 11:00
                                    Obserwuje te dyskusje i dopiero teraz zrozumialem: dziewczyna szuka sponsora!
                                  • Gość: Krempa Re: **** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 17:40
                                    Ja moge byc twoim nowym sponsorem, niewazne jak wygladasz skoro umiesz gotowac. Zapraszam na
                                    pryw:
      • Gość: K.R Re: Plawgo kontra sponsor IP: 81.210.102.* 10.08.04, 12:57
        ZEPTER zawsze stosuje takie metody cos sprzedac za kupe szmalu a potem
        niedotrzymac umowy
      • Gość: tom Re: Plawgo kontra sponsor IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.04, 10:21
        Zepter zrobił sobie najgorszy jaki mogl PR.
      • Gość: Pele Re: Plawgo kontra sponsor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.04, 10:31
        Lepiej mu wychodzi naciaganie sponsorow niz bieganie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka