Gość: merdyn kilometry wagi IP: 217.96.111.* 16.08.04, 09:58 Podczas wyscigu kolarskiego kobiet - na Eurosporcie komentator stwierdzil o polskiej zawodniczce, ze ma 165 cm wzrostu i 55 kilometrow wagi. (wartosci moze nie byly dokladnie takie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemek Babiarz o Jędrzejczak: Alicja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.04, 10:01 Alicja nawiązała do sukcesów Szukały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Suchy Re: Wpadki komentatorów z Aten - wpisujcie tutaj! IP: 217.153.214.* 16.08.04, 10:02 Najlepsi byli komentatorzy Eurosportu, gdy podczas finalu sztafety 4*100m dowolnym przez caly czas twierdzili, ze wygrywaja Amerykanie, a gdy juz zobaczyli wyniki stwierdzili, ze Amerykanie zostali zdyskwalifikowani. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mały Szaranowicz o konkursie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.04, 10:07 "...Zapraszamy, hasło: pytanie." Następnie zorientował się co palnął i dodał do trenera Otylii "Jakie?" Ponieważ temuż oczy wyszły na wierzch ze zdziwienia odpowiedział sobie sam: "Pływanie". Ale wybrnął ładnie. I BTW bardzo podobała mi sie grabulka p. Szaranowicza na pożegnanie. Coś z pożegnania na koniec TAKIEJ imprezki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megzzz Re: Wpadki komentatorów z Aten - wpisujcie tutaj! IP: *.chello.pl 16.08.04, 10:24 Otylia płynie (chyba na Eurosporcie); "Ciekawe ile MEDALÓW przywiezie do Polski nasza reprezentantka?" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzepp A co wy na to ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.04, 10:25 W pływaniu startowała chińska zawodniczka: Qi Hui. Możecie się domyślić co wyprawiał Babiarz wymieniając jej nazwisko !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MNKRA Najwieksza wpadka : BABIARZ JAKO KOMENTATOR IP: 5.2.* / *.chello.pl 16.08.04, 10:36 Oto najwieksza wpadka organizatorow calego Studia olimpijskiego TVP zlecenie BABIARZOWI koimentowania zawodow w plywaniu na Olimpiadzie .Nikt ani nic tego nie przebije.Mam nadzieje,ze jak sie skoncza zawody w plywaniu to wreszcie zamilknie na tej Olimpiadzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mały Łapy precz od Babiarza :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.04, 11:24 Broń Panie - zostawcie Babiarza w spokoju. Przecież można by sie na śmierć zanudzić przy pływaniu. A tak - ileż to radości :)))) Szpakowski z Szaranowiczem też są dobrzy ale wychodzi z nich rutyna; Babiarz ze swoim entuzjazmem jest po prostu boski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kurzajewski CUDOWNY PSZEMKU !!! JEstesmy z TOba !! IP: *.lubin.dialog.net.pl 16.08.04, 12:41 ty szmaciarzu jeden ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ka Re: A co wy na to ??? IP: *.zak.com.pl / *.zak.com.pl 16.08.04, 14:56 Literka Q w chińskim brzmi jak połączenie T i C, więc w rzeczywistości wcale nie brzmi już tal śmiesznie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: utan Re: A co wy na to ??? IP: *.icpnet.pl 16.08.04, 16:23 Nie ma literki Q w chińskim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gsp-sk Re: Wpadki komentatorów z Aten - wpisujcie tutaj! IP: 213.199.198.* 16.08.04, 10:41 Proszę nie czepiajcie się panów Jarońskiego i Wyrzykowskiego w Eurosporcie. To najlepsi sportowi fachowcy w swojej dziedzinie jakich kiedykolwiek słyszałem. Pełen luz na antenie - i o to chodzi. Przykład podczas komentowania TdF, relacja live z całego etapu (nie dosłownie): Jaroński: "Już wróciłeś ze śniadania. Jak Ci smakowało?" Wyrzykowski: "No co Ty? Przecież sam mi je kupiłeś." Pyszne! Odpowiedz Link Zgłoś
t.o.m.e.k Angielski!!! 16.08.04, 10:46 Na to nie ma mocnych - ani w radiu, ani w telewizji... Po prostu każdy kto dorwie się do mikrofonu WIE (po prostu WIE - i nie wytłumaczysz mu że jest inaczej), że angielskie imię IAN czyta się jak /IJEN/ a nie jak /AJAN/. Skąd oni w ogóle wiedzą, że mają to tak czytać??? Podobnie nazwisko EVANS - wystarczy przeczytać to fonetycznie, a nie silić się na jakiegoś /IWANSA/... Oni skądś to muszą wiedzieć, ale skąd?... Odpowiedz Link Zgłoś
t.o.m.e.k Re: Angielski!!! 16.08.04, 10:47 Uuuups - miało być odwrotnie... Oczywiście IAN to /IJEN/, a nie /AJAN/, jak czytają nasi sprawozdawcy... Trochę się pogubiłem w swoim wywodzie - sorry t.o.m.e.k napisał: > Na to nie ma mocnych - ani w radiu, ani w telewizji... Po prostu każdy kto > dorwie się do mikrofonu WIE (po prostu WIE - i nie wytłumaczysz mu że jest > inaczej), że angielskie imię IAN czyta się jak /IJEN/ a nie jak /AJAN/. Skąd > oni w ogóle wiedzą, że mają to tak czytać??? > Podobnie nazwisko EVANS - wystarczy przeczytać to fonetycznie, a nie silić się > na jakiegoś /IWANSA/... > Oni skądś to muszą wiedzieć, ale skąd?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Angielski!!! IP: *.promax.media.pl / *.promax.media.pl 16.08.04, 10:48 Babiarz nie ma z tym problemow ;) Swietnie zapowiedzial jedna z bodajze amerykanskich zawodniczek,, ktorej na imie bylo RACHEL ;))) Kto slyszal ten wie o czym pisze Odpowiedz Link Zgłoś
krystoff eurosport dyskwalifikuje USA ;-) 16.08.04, 11:09 Wczoraj zaraz po świetnym występie Otylii odbyła się konkurencja mężczyzn pływali 4x100 w sztafecie stylem dowolnym. Komentatorzy Eurosportu przez cały wyścig byli przekonani, że prowadzą (z dużą przewagą)Amerykanie. Po zakończeniu wyścigu cieszyli się jednak reprezentanci RPA, nawet realizator pokazał belke na której napisano, że to raczej oni wygrali. Komentataorzy jednak byli zadowoleni, że Phelps zdobył 2 złoto. Po pewnym czasie zastanowiło ich jednak zadowolenie RPA i wysnuli teorię, że może amerykanów zdyskwalifikowano. coż Eurosport tak czy inaczej lubię za błyskotliwe i rzeczowe komentarze pozdrawiam redakcję krystoff ditroff Odpowiedz Link Zgłoś
otwocczak Re: Wpadki komentatorów z Aten - wpisujcie tutaj! 16.08.04, 11:10 Kurzajewski wyjaśnił, że wieńce laurowe dla zwycięzców są zrobione z gałazek oliwnych (sic!) a dla zwycięzców maratomu będą z gałązek drzewek oliwnych rosnących od 3 tys. lat na Krecie. Ja myślałem że wieńce laurowe są z liści laurowych a nie oliwnych. Ale widocznie chodziliśmy do innych szkół. Na naukę nigdy nie jest za późno... Odpowiedz Link Zgłoś
otwocczak Re: Wpadki komentatorów z Aten - wpisujcie tutaj! 16.08.04, 11:16 otwocczak napisał: > Kurzajewski wyjaśnił, że wieńce laurowe dla zwycięzców są zrobione z gałazek > oliwnych (sic!) a dla zwycięzców maratomu będą z gałązek drzewek oliwnych > rosnących od 3 tys. lat na Krecie. Ja myślałem że wieńce laurowe są z liści > laurowych a nie oliwnych. Ale widocznie chodziliśmy do innych szkół. Na naukę > nigdy nie jest za późno... laur (łc. laurus, drzewo laurowe, wawrzyn) 1. bot. Laurus, drzewko lub krzew z rodziny wawrzynowatych (Lauraceae), występujące w basenie M. Śródziemnego, na Maderze, Azorach i Wyspach Kanaryjskich, o wiecznie zielonych skórzastych lancetowatych i b. aromatycznych liściach, które są stosowane jako przyprawa korzenna, oraz drobnokulistych owocach; l. jest także uprawiany jako roślina ozdobna lub żywopłot; wawrzyn. 2. szt. w antycznej Grecji i Rzymie – wieniec z gałązek wawrzynu, który stanowił symbol czyjegoś zwycięstwa i sławy; także jako symboliczny motyw w sztuce, gł. razem z owocami. 3. pot. lm. laury – zdobyta już sława, uznanie. Hasło opracowano na podstawie „Słownika Wyrazów Obcych” Wydawnictwa Europa, pod redakcją naukową prof. Ireny Kamińskiej-Szmaj, autorzy: Mirosław Jarosz i zespół. ISBN 83-87977-08-X. Rok wydania 2001 Odpowiedz Link Zgłoś
otwocczak Re: Wpadki komentatorów z Aten - wpisujcie tutaj! 16.08.04, 11:23 Godło Godło olimpiady z 2004 to: wieniec oliwny: gałązka oliwna wpisana w okrąg. Godło odwołuje się do starożytnych igrzysk, gdzie taka gałązka- wieniec był nagrodą dla zawodnika. Oliwka to święte drzewko dla Aten. Kolory godła to kolory wsi czyli odcienie bieli i błękitu Pobrałem z serwisu olimpijskiego Odpowiedz Link Zgłoś
michrz Re: Wpadki komentatorów z Aten - wpisujcie tutaj! 17.08.04, 04:05 To nie o polskich somentatorach, ale ... Widzialem plywanie : 200m stylem dowolnym w amer. telewizji, Ian Thorpe wygral, faworyt amerykanow - Mike Phelps trzeci. A oto komentarz do wyscigu amerykanskiego komentatora : Phelps just smashed American record, he swam best ever in american History (i w tym stylu przez 5 min.), Ian Thorpe ... ehhhhh... what else we can say.... Odpowiedz Link Zgłoś
prest Re: Wpadki komentatorów z Aten - wpisujcie tutaj! 16.08.04, 11:27 Najswieższy tekst Pauliny Chylewskiej: "Jakaś polska pływaczka zajęła trzeci czas eliminacji". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Locki Sztafeta w Eurosporcie Mniami!!!!! IP: *.menis.gov.pl / 195.164.60.* 16.08.04, 11:30 Wiem ze wielu z Was poruszalo juz ten watek (w tym jedna osoba opisala to bardzo szczegolowo), ale ja tez po prostu nie moge sie powstrzymac od komentarza. Czegos takiego w zyciu nie widzialem Pisze oczywiscie o sztafecie 4*100 dowolnym mezczyzn Moge jeszcze zrozumiec ze nie odrozniali czepkow plywakow (chociaz delikatnie mowiac wypada zwrocic uwage na jakim torze plyna poszczegolne sztafety), ale zeby widzac swietujacych z ogromna flaga plywakow RPA drzec sie w nieboglosy ze Phelps zdobyl drugi zloty medal!!!A potem ta zenada z dyskwalifikacja sztafety USA, gdy na tablicy wynikow Amerykanie wodnieja na 3 miejscu... Krzty honoru nie mieli w sobie zeby sie przyznac do bledu Wiekszej komemntatorskiej wpadki w zyciu nie widzialem... Komentujacy kolarstwo w Eurosporcie sa z kolei znakomici Wiedza, fachowosc, "przyciagajacy" glos, poczucie humoru (kto slyszal jak "nabijali" sie z realizatorow greckich, ktorzy w czasie wyscigu kobiet pokazywali zabytki nie czyniac tego dzien wczesniej?? I ten komentarz, ze budowli chyba w nocy nie powstaly:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ak Igrzyska - czas zawieszenia broni IP: *.man.com.pl, / *.man.com.pl 16.08.04, 11:39 Nie wiem jak można się czepiać i wyśmiewać z innych, gdy samemu robi się takie mnóstwo błędów przy pisaniu, że aż ciężko to przeczytać. Ludzie, gdzie podziały się wszelkie zasady ortografii, interpunkcji i zwykłej staranności. Zdecydowana większość wpisów na tym forum to niechlujne bazgroły. Aby się z kogoś po chamsku wyśmiewać, trzeba najpierw spojrzeć na siebie. Na szczęście kilka wezwań do rozsądku też można tutaj znaleźć. Gazeta otworzyła to forum, abyśmy się trochę rozweselili, pośmiali, a nie obrażali komentatorów. Tylko ten się nie myli, co nic nie robi. Gdy człowiek pracuje, szczególnie gdy sytuacja jest emocjonująca, to normalne, że mozna mieć wpadkę. I można się z tego pośmiać, ale tak normalnie, życzliwie. Wyzywanie i obrażanie kogoś wcale nie jest ani zabawne, ani przyjemne. Przeczytałem ok. 300 wpisów i tylko kilka razy miałem powód do uśmiechu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziubaku Re: Igrzyska - czas zawieszenia broni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.04, 12:02 Kolego ak - przecież to nie forum o ortografii i interpunkcji, przestań się czepiać, bo psujesz zabawę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ak Re: Igrzyska - czas zawieszenia broni IP: *.man.com.pl, / *.man.com.pl 16.08.04, 13:25 Chyba że zabawą nazywasz rozszyfrowywanie zlepków liter i innych znaków. Często się zastanawiam, czy na drugi dzień autor potrafiłby przeczytać to, co sam napisał i przypomnieć sobie, o co mu chodzło. Można zauważyć pewną prawidłowość - osoby, które piszą o śmiesznych wpadkach, robią to kulturalnie i poprawną polszczyzną. Natomiast ci, którzy wyzywają i obrażają komentatorów, lub wręcz chcą ich wyrzucać z pracy, piszą niechlujnie i robią w jednym zdaniu o wiele więcej błędów niż ktytykowani przez nich sprawozdawcy. Jestem jak najbardziej za zabawą. Jestem wiernym widzem Łapu-capu na Canal+. I śmieję się z wpadek. Ale bez wrogości :-). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Locki Re: Igrzyska - czas zawieszenia broni IP: *.menis.gov.pl / 195.164.60.* 16.08.04, 12:15 Myślę, że troche przesadzasz. Chcąc nie chcąc takie forum zamienia sie miejsce oceny pracy komentatorów i ja szczerze mowiąc nie widzę w tym nic zdrożnego. Oczywiście kwestią dyskusyjną jest na ile wnikliwi w tych ocenach powinniśmy być, ale zgadzam się, że niektorzy internauci przesadzaja w swym negatywnych ocenach, w koncu zabawne "wpadki" sa czasami wrecz wskazane. Nie chcialbym widzieć na stanowisku komantatorskim dziennikarza "maszyny", ktory nigdy sie nie myli, wtedy zawody zatracilby swoj caly urok, a wpadki sa przecież jego częscią. Z drugiej strony jednak, tak jak wcześniej pisałem, to co wczoraj zrobili dziennikarze Eurosportu w czasie sztafety 4*100, woła o pomstę do nieba... A ja sam nie mogę się doczekać na duet Szaranowicz-Joźwik. Wiem, że wielu z Was ma inny pogląd, ale dla mnie Włodek jest ikona polskiego komentarzu telewizyjnego, wlaściwie "wychowałem" się na nim (kto pamięta "jego" rekord świata Johnsona na 200 m. - 19.32??) i wciąż z wielka przyjemnością go słucham. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pokrybala Re: Igrzyska - czas zawieszenia broni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.04, 22:14 "Kusznierewicz niestety dobrze wystartował". A w ogóle z poniedziałkowym występem Kusznierewicza była duża plama. W 6 wyścigu Kusznierewicz nagle całkiem zniknął, a nasi dwaj sprawozdawcy gawędzili sobie o tym i o owym, zupełnie jakby się spotkali prezy piwie. Żaden się nie zainteresował, dlaczego naszego kandydata do medalu w ogóle nie widać na wodzie. W końcu któryś ze sprawozdawców powiedział, że zadzwonił do nich ojciec Kusznierewicza (naprawdę!, pewnie z Polski)i powiedział, że Kusznierewicz zrobił jakiś ryzykowny manewr, popłynął gdzieś w bok, ale się przeliczył. Potem okazało się, że Kusznierewicz zrobił falstart, musiał wrocić na start i w związku z tym wycofał się z wyscigu. Kurzajewski: "Witamy wszystkich telewidzów, a szczególnie telewidzów dwójki" - czy on myśli, że gdy jest w dwójce, to ogladają go też telewidzowie w jedynce, więc tych w dwójce wita szczególnie? I po cholorę te ciągłe długie powitania i pożegnania przy przechodzeniu z jednego programu do drugiego? Podczas wszechstronnego konkursu konia wierzchowego sprawozdawca stwierdził: "Nie pamiętam, jak ten koń sie nazywa, ale zaraz sobie przypomnę". Podczas ciężarów Miklas powiedzial, że w jury jest Polak, który jest wielkim autorytetem w świecie ciężarowców, że często sędziuje itp., ale zapomniał powiedzieć, jak on się nazywa Odpowiedz Link Zgłoś
2bracia_be Re: Wpadki komentatorów z Aten - wpisujcie tutaj! 16.08.04, 12:14 Cytujemy słowo w słowo Speca od pływania,kolegę Przemka Babiarza z pływalni. Mamy to na taśmie VHS: "Wspominaliśmy wczoraj że zawodnicy STYLU ZMIENNYM (nie słyszeliśmy tam wu i ledwo usłyszeliśmy em by mogło brzmieć w stylu zmiennym)albo pływają bardzo szybką żabką albo pływają bardzo słabą żabką.Okazało się że Eva Rizstov ma bardzo słaba żabkę a Agnes Kovacs ma bardzo mocną żabkę.Jedna i druga pływa STYLU ZMIENNYM (tu już nie mogło być przesłyszenia).Częściej zawodnicy którzy mają bardzo mocną żabkę mają bardzo słaby styl grzbietowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mały A nie macie przypadkiem Szaranowicza i jego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.04, 12:23 wypowiedzi nt. "wzywania Bogów nadaremno" z otwarcia igrzysk? Bo gdyby tak zrobić z tego mp3 - toż to był by hit absolutny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elvis Szaranowicz to jedna wielka wpadka. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.04, 12:20 Gdybym ja tak "wpadał" w pracy to by mnie szef na zbity pysk wyrzucił. Ale może na Woronicza myślą, że on tymi andronami kolorytu telewizji przydaje? Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: Wpadki komentatorów z Aten - wpisujcie tutaj! 16.08.04, 12:22 "wiatr wywija hołubce..." :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: Wpadki komentatorów z Aten - wpisujcie tutaj! IP: *.zamosc.mm.pl 16.08.04, 12:51 "Hiszpański Hiszpan"- wczorajsza relacja z pływania "Wiatr jest bardzo porywisty. Porywa kartki, przewraca krzesła, zrywa głowy...yyy... kapelusze z głów."- chyba ujeżdżanie koni :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kurzejewski Dobrze ze Basałaj komentuje siatkówke ! Jemu tylko IP: *.lubin.dialog.net.pl 16.08.04, 12:37 tylko raz na tej olimpiadzie zdarzyl sie babol ..jak powiedzial do Chylewskiej.."Ty stara duuupa jestes " !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek Szkoda ze MALYSZ nie uzyskał minimum..:(( uwazam IP: *.lubin.dialog.net.pl 16.08.04, 12:39 ze powinien dostac dzika karte bo konkurs na igielicie juz w środe ! A to bylby piekny kandydat do medalu..!!!Szkoda !! Mam nadzieje ze ktoś beknie za ten skandal ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crypt Re: Wpadki komentatorów z Aten - wpisujcie tutaj! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.04, 12:49 "Michał Bąkiewicz wypieścił, wycałował piłkę i zaserwował" nie pamiętam kto komentował mecz Polska - Serbia i Czarnogóra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mazorka Re: Wpadki komentatorów z Aten - wpisujcie tutaj! IP: *.wzlab / *.uni.lodz.pl 16.08.04, 12:51 Marek Szewczyk podczas komentowania zawodów jeździeckich: "...straszliwy wiatr, porywa papiery, przewraca krzesła, porywa głowy..yyy...kapelusze". Nieźle musiało wiać:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pimpuś Re: Wpadki komentatorów z Aten - wpisujcie tutaj! IP: *.media4.pl 16.08.04, 13:57 wczoraj (15.08) usłyszałem komentarz po drugim medalu O. Jędrzejczak, że jest jeszcze: "dystans motylkowy":) ale nie pamietam kto to powiedział. Natychmiast Ojciec dodał: "jest też dystans żabi" i cały dom pękiał ze śmiechu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grek Zorba Niezwykły Basen Odkryty IP: *.jasna.tarnow.pl 16.08.04, 15:47 Mnie urzekło stwierdzenie, że "gdyby ten ostatni basen był o 10 m dłuższy to Otylia prawdopodobnie by wygrała". Niestety nie pamiętam, który z wyścigów Przemysław Babiarz opatrzył tym błyskotliwym komentarzem. Pozostaje jedynie pogratulować optymizmu i interesującego podejścia do zagadnienia konstrukcji basenów pływackich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joasia poranne studio olimpijskie 16.08.2004 IP: *.acn.waw.pl 16.08.04, 13:56 w dzisiejszym, poniedzialkowym studio olimpijskim prowadzacy zle odczytywal nazwiska, no wielka wpadka, ktora skutkuje utrata pieniedzy wielu widzow...w konkursie sms-owym podano zle haslo tzn. plywanie....ja oczywiscie wyslalam (ale frajerka), a za chwilke na wizji pojawili sie ponownie prowadzacy z komentarzem: mamy nadzieje, ze Panstwo jeszcze nie zdazyli wyslac sms-a...;-)) bo haslo (a kuku) jest inne... no i kasa z glowy!!!! och zapatrzylismy sie na Otylie Jedrzejczak!!! co to za tlumaczenie....niech sprobuja mi to sciagnac z rachunku, to obciaze tym telewizje i to z odsetkami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Montenegrino Kawal dla Saranovicia IP: 81.210.49.* 16.08.04, 14:01 Dla tych, ktorzy nie wiedza Saranovic jest Czarnogorcem, tj. Montenegrino z ojca (po serbsku: szaran to karp, czyli Karpowicz). A teraz kawal dla niego: Bosniak sie wybiera na mecz i mowi do zony, ze wroci za dwie godziny. - A kto z kim gra? - pyta sie zona. - Serbia i Czarna Gora - Bosnia i Hercegowina. - No to przciez caly turniej, za trzy dni nie wrocisz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stopyra Dobrze ze Golota wystapi w Finale,,Pewniak !!!! IP: *.lubin.dialog.net.pl 16.08.04, 14:32 przynajmniej on ! zdobedzie medal ze zlotego kruszcu ! Odpowiedz Link Zgłoś
krzys00 najnudniejszy komentator-to ten od zeglarstwa 16.08.04, 14:24 nie dosc ze beznadziejnie nudny sport to i jeszcze usypiajacy komentarz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: najnudniejszy komentator-to ten od zeglarstwa IP: *.idea.pl 16.08.04, 14:32 Może nie,ze sport nudny,ale komentatorzy rzeczywiscie przynudzają...Można usnąć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majas Babiarz... IP: *.int.ccp.pl / 81.210.82.* 16.08.04, 14:54 Przemek Babiarz błysnął też wczoraj. Wyścig 1/2 finału 100 m grzbietowym facetów. "...i na torze piątym(imie i nazwisko zawodnika) reprezentant ...eee....eeee...(dłuuuuuga chwila milczenia)... a na torze szóstym widzimy..." Chodziło o pływaka z Malezji. Babiarza zmylił pewnie skrót nazwy kraju zastosowany przez realizatora: MAS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kio komentarze IP: *.autocom.pl 16.08.04, 15:03 to ja dorzucę jeszcze z Jedynki z otwacia igrzysk (nie pamiętam niestety o kim): "reprezentacja nieliczna, ale śliczna". ;) Odpowiedz Link Zgłoś
joly.roger Re: komentarze 16.08.04, 17:20 Gość portalu: kio napisał(a): > to ja dorzucę jeszcze z Jedynki z otwacia igrzysk (nie pamiętam niestety o > kim): "reprezentacja nieliczna, ale śliczna". ;) To o Kostarykance i jeszcze 2x to powtorzyl. No ale tu akurat mial racje :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: linduś Atena w ogrodzie IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 16.08.04, 14:57 Po zapaleniu znicza komentator powiedział że przypomina mu to Atenę zbierającą oliwki(strząsającą je z drzewa) bez sensu,wogle o co tu chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiek kwiatek szaranowicz IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 16.08.04, 15:08 wczoraj szaranowicz oddaje głos piotrowi dębowskiemu i mówi"oddaje głos naszemu komentatorwi PIOTROWI DĘBOWSKIEMU" PSdo szaranowicza: Współpracujesz z nim w telewizji od 10 lat i jeszcze nie zapamiętałeś jego nazwiska kolesiu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia838 Re: kwiatek szaranowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.04, 15:24 ale te nazwiska sa takie same!o co Ci chodzilo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Locki Re: kwiatek szaranowicz IP: *.menis.gov.pl / 195.164.60.* 16.08.04, 15:29 Kolego skoncentruj się. Napisałeś to samo nazwisko, a Szaranowicz przejęzyczył się, mówiąc Dabrowski zamisat Dębowski. Ale od razu się poprawił, więc co się tak podniecasz???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzys Re: Wpadki komentatorów z Aten - wpisujcie tutaj! IP: *.telpol.net.pl / *.telpol.net.pl 16.08.04, 15:28 To nie z tych igrzysk ale świetne i na czasie: "Jeszcze trzy ruchy i Otylia będzie szczęśliwa" Niestety nie pamiętam który to powiedział i gdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majet Re: Wpadki komentatorów z Aten - wpisujcie tutaj! IP: *.provider.pl / *.provider.pl 16.08.04, 15:34 Mocny był też teks Babiarza po zdobyciu drugiego medalu przez otylię - bredził oczywiście coś na temat jej osiągnięcia - i na koniec wygłosił następującą pointę: "... Srebrny akt Otylii Jędrzejczak" ... NO comment :), Zdjąć osła !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mendelsohn Re: Wpadki komentatorów z Aten - wpisujcie tutaj! IP: *.icpnet.pl 16.08.04, 16:25 To tekst z kajakarstwa z igrzysk w Sydney "Jeszcze trzy ruchy i Włoszka będzie szczęsliwa" Chodziło o Josefę Idem. Drukowała to "Wyborcza" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: groar Re: Wpadki komentatorów z Aten - wpisujcie tutaj! IP: 217.153.88.* 16.08.04, 15:38 Wczoraj podczas finału sztafety 4x100m stylem dowolnym mężczyzn od startu do mety prowadziła sztafeta z RPA. Niestety komentatorzy EUROPSORT cały czas krzyczeli, że prowadzą Amerykanie, kolejno wymieniając nazwiska płynących (na torze obok). Nawet po zakończeniu, gdy pływacy z RPA cieszyli się jak dzieci, komentatorzy widzieli w nich Amerykanów. Dopiero, gdy pływacy unieśli flagę RPA, komentatorzy zauważyli, że coś jest nie tak, i stwierdzili, że chyba Amerykanów zdyskwalifikowano. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: Kurzajewski ma ładną bluzeczkę dzisiaj :)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.04, 15:40 ...chyba wczorajszy strój Paulince zabrał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Kurzajewski ma ładną bluzeczkę dzisiaj :)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.04, 15:51 ..i do tego adidaski - trzy paseczki tez w kolorze pistacji:)) Odpowiedz Link Zgłoś