Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Otylia Jędrzejczak mistrzynią olimpijską!

• Gość: kocurek hurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaa! IP: *.dsl.cust.tfb.com 18.08.04, 19:53
        Otylia!!!!!!!!!!1
        Jestes najjjjjjjjjjjjjjjjjjlllllllllllepsza!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: neo z wroclawia Otylia czy Sylwia? :> IP: *.kom / *.kom-net.pl 18.08.04, 19:54
        Która wam sie bardziej podoba? :>
        mi sylwia :) (gruchala) fajnie byloby ją zerżnąć :)
        co o tym sądzicie :)?
        • Gość: Charlotte Re: Otylia czy Sylwia? :> IP: *.vig.bostream.se 18.08.04, 20:13
          Cale szczescie, ze jedyne co sobie mozesz zerznac to kupsko w toalecie...
        • bajeczka04 Re: Otylia czy Sylwia? :> 18.08.04, 20:28
          Sądzę, że ktoś taki jak Ty nie ma prawa obrażać Sylwi i Otylii i sądzę, że
          powinieneś już iść spać, żeby nie psuć radości innym, z Ich wygranej!!! Szkoda
          mi Ciebie...
      • Gość: chris Serdeczne gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.com 18.08.04, 20:02
      • Gość: Andorra Szacunek dla Thomson IP: *.lambo.student.liu.se 18.08.04, 20:03
        Jędrzejczak (szwedzcy komentatorzy mówią "Jedruszak) fantastycna, ale też
        duże uznanie należy się Thomas, która też płynęła fantastycznie.
        • Gość: Charlotte Re: Szacunek dla Thomson IP: *.vig.bostream.se 18.08.04, 20:16
          Przed wyscigiem szwedzcy komentatorzy stawiali raczej na Thomas, wiec sie nie
          starali o poprawna wymowe, ale juz przy dekoracji wypowiedzieli prawie
          dobrze...;-)
          • Gość: _ToMeK_ Jedrzejczak wg Niemcow ;) IP: *.ipt.aol.com 18.08.04, 21:17
            komentatorzy niemieccy wymawiaja nazwisko Otylii "Jedrycak" ;]
        • Gość: Biala Re: Szacunek dla Thomson IP: *.sympatico.ca 18.08.04, 22:10
          :)))))))))))) BRAWO OTYLIA !!! Ten finish byl fantastyczny !!!

a kanadyjscy komentatorzy mowia: Dzezdzejcak (ha, ha, ha, ha, ha, ha ......)
      • Gość: ania gratulacje!!!!!! IP: *.lisek.pl / *.lisek.pl 18.08.04, 20:03
        wiele rodości i słońca !!!!!!!!!moje gratulacje
      • Gość: CwiR&gonia OTYLIA jupi IP: 193.151.96.* 18.08.04, 20:08
        OTYLIA jest EXTRAAAAAAAAA!bezkonkurencyjna babka;-)
      • Gość: mokrzeja Złotoi IP: *.crowley.pl 18.08.04, 20:10
        jestem oburzony że tve 1 nie pokazała dekoracji naszej złotej medaliski nie
        każdy ma możliwośc oklondania 3 programu
        • mnietek_wczesniak Re: Złotoi 18.08.04, 20:14
          na żzywo już nie bedzie szans ale jeszcze tysiąc razy zobaczysz dekoracje hłehłe
      • Gość: pap Bravo Otylia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 20:10
        Otylia Mistrz,Mistrz,Mistrz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Paulinka Otylia najlepsza!!! IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 18.08.04, 20:12
        Dobrze że jeszcze mamy Otylię .Przynajmniej dzięki niej mamy już 3
        medale.Jeszcze tylko nadzieja w Korzeniowskim.Ale Otylia oby tak dalej.
        • mnietek_wczesniak Re: Otylia najlepsza!!! 18.08.04, 20:18
          hm! mamy cztery Gruchała brąż wygrała.
      • Gość: dfuj cieniutko z rachunkami, różnica pomiedzy Oti i Pet IP: *.piekary.net / *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.04, 20:16
        !
      • Gość: polonus GRATULACJE PANI OTYLIO!!!!!!! IP: *.179.146.101.Dial1.SanFrancisco1.Level3.net 18.08.04, 20:16
      • elfhelm dziękuję Otylii i Sylwii! jesteście wielkie:) 18.08.04, 20:18
      • Gość: grzes Otylia Jędrzejczak mistrzynią olimpijską! IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 18.08.04, 20:22
        rewelacja..to jest pływaczka XXI wieku
      • Gość: zoya gratulacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 20:22
        Gratulacje Otylio!!!!!!! Wielka klasa pływacka! Brawo!!! Teraz Pekin!!!

Co za debil przerwał relacje wręczania medalu Otylii, a wcześniej finał
        mężczyzn na 100m??!!!! Nie każdy ma możliwość oglądania TV3!!!
        • mnietek_wczesniak Re: gratulacje 18.08.04, 20:25
          szkoda gadać , ale onie mają wyznaczone godziny emisji
      • Gość: agniecha tomaszow Otylia Jędrzejczak mistrzynią olimpijską! IP: *.tomaszow.mm.pl 18.08.04, 20:27
        dzieki otylia jestes najlepsza
      • Gość: Charlotte A JA MAM PYTANIE O ZABARWIENIU SOCJOLOGICZNYM: IP: *.vig.bostream.se 18.08.04, 20:27
        Czy widzieliscie ten wiejski festyn w rodzinnym miescie Otylii? My reagujemy
        tak samo na wszystkich naszych "idoli" - Otylie, Malysza, Papieza...Nie
        wyobrazam sobie, zeby ktos w jakimkolwiek innym kraju tak sie podniecal
        sukcesem pojedynczego sportowca - tlum ludzi, fajerwerki, dzieciaki z
        trabkami... Owszem, zdarzaja sie takie rzeczy po meczach futbolowych
        (znaczacych). Ale tak? Jest w nas jakis stadny instynkt zbiorowej uciechy.Czy
        to dlatego, ze tak malo mamy sukcesow i tak nam w ogole potrzeba iluzji
        wielkosci?
        • mnietek_wczesniak Re: A JA MAM PYTANIE O ZABARWIENIU SOCJOLOGICZNYM 18.08.04, 20:32
          widzieliście! gdybyśmy mieli juz 10 złotych meali to nikt by sie juz tak nie
          podniecał, ja podniecam sie dalej
        • Gość: wwkorab do Charlotte IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 19.08.04, 04:47
          Zbiorowa potrzeba sukcesu nie powinna dziwic w kraju takim jak Polska. A dla
          porownania - popatrz na Gruzje po 'zlocie' w judo. Narody bogate mniej sie
          przejmuja sportem, ale... w Kanadzie po zwyciestwie hokejowej reprezentacji w
          Salt lake City byl szal!!!! I po sukcesach sztafety w Atlancie tez szal!

Pozdrowienia

PS. Mnie nie przeszkadza ludowy festyn radosci. Przeraza mnie natowmiast czesto
          widziane chamstwo na 'necie' i doprawdy idiotyczny poziom dziennikarstwa!
        • Gość: Gośka Re: A JA MAM PYTANIE O ZABARWIENIU SOCJOLOGICZNYM IP: 153.19.107.* 19.08.04, 08:26
          Myślę, że lepiej jest gdy ludzie potrafią się cieszyć i bawić i właścwie nie ma
          znaczenia z jakiego powodu.Jeśli człowiek nie krzywdzi drugiego człowieka to co
          jest złego w tym , że znajduje sobie powody do tego by się radować.(A niestety
          my w Polsce nie mamy wielu powodów do radości). Dlatego niech lepiejsię
          zbiorowo bawią, niż siedzą przed telewizorami i narzekają. ciao
        • goody1 Re: A JA MAM PYTANIE O ZABARWIENIU SOCJOLOGICZNYM 19.08.04, 09:10
          a wzielas pod uwage fakt, ze taki piknik nie jest istotna informacja i agencje
          prasowe poprostu takich wiadomosci nie przekazuja? ze takie rzeczy nie sa w
          zainteresowaniu mediow miedzynarodowych? byc moze w innych krajach rowniez po
          zwyciestwach zawodnikow w ich rodzinnych miejscowosciach robione sa takie fety
          tyko ty sie o tym nie dowiadujesz. dla mnie jest to super. postaw sie w
          sytuacji takiego zawodnika. czy byloby ci milo gdybys dowiedziala sie ze w
          twojej miejscowosci wydarzenie to przeszlo bez echa? sadze ze byloby ci co
          najmniej przykro. faktem jest, ze nawet minimalny sukces jest dla nas czyms
          wielkim ale nie mozna patrzec w tych kategoriach.
          sadze, ze powinnas wykazac troche wiecej tolerancji, optymizmu i usmiechu a nie
          jak zwykle jak to polak musi znalezc sobie chocby najmniejszy ale powod do
          narzekan.
          porownalbym twoj post do gostka ktory zastanawial sie ktora laske lepiej by
          zerznac, a ktoremu przywalilas. zastanow sie nad tym.

calusy dla otylii.
          • Gość: Charlotte Re: Do Goody1 IP: *.vig.bostream.se 19.08.04, 12:58
            No, teraz to Ty przywaliles. Nasza polska radosc "stadna" nie jest dla mnie
            zadnym powodem do narzekan, ot, co najwyzej do socjologicznej obserwacji i
            chwili zadumy, bo jak juz pisalam, uciecha z sukcesu Otylii odmalowuje sie na
            twarzach mas w dokladnie taki sam sposob jak radosc z wizyty Papieza. Coz, moze
            to jest w takim razie okazja do zastanowienia sie nad powierzchownoscia naszego
            katolicyzmu, ale to juz chyba nie na tym forum...
            Jesli zas chodzi o media, to przeciez wlasnie w tym najglowniejszy, - TVP,
            widzialam relacje z przebiegu tak "nieistotnego dla mediow" wydarzenia, jak
            festyn w miescie Otylii. Cos sie chyba rozminelismy, ja i Ty...
      • Gość: Dziki złoto!!!!!!!!!!! IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 18.08.04, 20:28
        Brawo,brawo..............jesteśmy bardzo szczęśliwi my wszyscy którzy
        wierzyliśmy i doczekaliśmy się,złoto,złoto,złoto dla Otyli a dla nas radośc w
        sercach.Brawo i sto lat niech żyje,żyje nam ........
      • Gość: WQRWIONY to juz jest kurestwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 20:30
        podczas dekroacji otylii, kompletnie niebyło słychac greckiego spikera, bo
        pierdolony babiarz musial poopowiadac sobie jakies bzdury, kurwa, przeciez
        tylko go zajebac, jaka to by była przyjemność wysłuchac z trudem wypowiedizane
        nazwisko otyli, ale nie! jebany babiarz jest wazniejszy!, kuuuuuuuuuuurrwwaaa!
        \to juz nawet niejest wpadka komentatorska, to juz jest kurestwo! dobrze
        chociaż że na hymn zamknął swój parszywy ryj!
        • Gość: Matylda Re: to juz jest kurestwo IP: *.dip.t-dialin.net 18.08.04, 21:13
          Gość portalu: WQRWIONY napisał(a):

> podczas dekroacji otylii, kompletnie niebyło słychac greckiego spikera, bo
          > pierdolony babiarz musial poopowiadac sobie jakies bzdury, kurwa, przeciez
          > tylko go zajebac, jaka to by była przyjemność wysłuchac z trudem
          wypowiedizane
          > nazwisko otyli, ale nie! jebany babiarz jest wazniejszy!, kuuuuuuuuuuurrwwaaa!
          > \to juz nawet niejest wpadka komentatorska, to juz jest kurestwo! dobrze
          > chociaż że na hymn zamknął swój parszywy ryj!

Obywatelu, nie irytuj się! Przecież telewizja "pupliczna" jest po to, by
          obrzydzić nam wszystko i wszystkich: nasz kraj, naszych bliźnich, a szczególnie
          tych, którzy odnoszą sukcesy. To wszystko robi się w bardzo wyrafinowany
          sposób, trzeba tylko uważnie śledzić i uważnie słuchać. Przykład: Polscy
          siatkarze wygrywają przed olimpiadą z ekipą Rosji. Komentarz
          w "puplicznej": "Polacy potrzebowali aż 5 setów by pokonać Rosję." Tak jak by
          ją pokonywali co dwa tygodnie 3:0, tak od niechcenia, między śniadaniem a
          zakupami w supermarkecie. Nie zapomnę też powitania na lotnisku Adama Małysza.
          Kurzajewski bodajże rozmawiał wtedy z jednym niby-fanem Adama; tak brudnej
          kurtki i tłustych włosów tego osobnika długo by trzeba szukać ze świecą. Takich
          przykładów są setki i tysiące. Ot chociażby złoty medal olimpijski
          Ziółkowskiego w rzucie młotem i co pokazuje tvp? Jakieś zielska, dziurawy płot,
          a za płotem niby miejsce treningu naszego olimpijczyka. A co pokazała dzisiaj z
          okazji brązowego medalu Gruchały? Halę treningu szablistek sprzed 30 lat, która
          tęskni za Gierkiem. Obywatelu, szanuj swoje nerwy, tvp długo, długo, ale to
          bardzo długo się nie zmieni.
          • Gość: juby Re: to juz jest kurestwo IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.08.04, 21:26
            weź odbij, l*amusie. pogięty jakiś jesteś k*rwa. skocz z balkonu jak ci źle,
            jak cie rdzice nie kochaja. bedziesz mi tu przeklinal. jak ci nie podoba nie
            musisz sluchac babiarza.
        • Gość: mootya eheheh... nie tylko teraz IP: *.glowno.sdi.tpnet.pl 19.08.04, 13:41
          wczesniej- gdy oti zdobyla srebra i wchodzila na podium- tez nie zamknąl
          paszczy. zgadzam sie z twoim komentarzem, tylko ze jestem troche mniej na to
          wsciekla. bardziej mnie wkurzylo, gdy nie pokazali finalu na 100m mezczyzn
          (zaraz po otylii), tylko przez 10 minut puszczali reklamy. a jak wrocili na
          plywalnie to pokazali tablice z koncowymi rezultatami. powiesić tylko. i oni
          jeszcze chca zebym ja im abonament placila.
      • Gość: Matylda Piękny styl, piękny medal, dużo radości!!! IP: *.dip.t-dialin.net 18.08.04, 20:30
        Piękne zwycięstwo w jeszcze piękniejszym stylu! Podziw, szacunek oraz ogrom
        radości - serdecznie dziękujemy!!! I proszę zachwycać nas w przyszłości stylem
        dowolnym: tak dostojnie i szlachetnie mało kto na świecie pływa.
      • Gość: lolo złoto Otylii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 20:36
        Niestety mam obawy że ten fantastyczny wyczyn Otylii będzie traktowany jak
        rozgrzeszenie dla całego beznadziejnego polskiego sportu na czele z LA.
      • Gość: KoSmOprv Otylia jestesmy z Toba IP: *.tvgawex.pl 18.08.04, 20:41
        Mamy nadzieje ze w pekinie beda 3 zlote medale :)
        • Gość: Szybki Re: Otylia jestesmy z Toba IP: *.proxy.aol.com 18.08.04, 22:02
          Brawo dla Otylii za swietne wyniki w tej olimpiadzie,zloto i dwa srebrne medale
          to wysoki sukces a szczegolnie w plywaniu......... Pozd. z Kalifornii.
        • kubik5 Re: Otylia jestesmy z Toba 18.08.04, 22:20
          nooo nooooo ale jazda jetem babybabyabay
        • kubik5 no baby ej ale z was .. nic nie wiecie o sporcie 18.08.04, 22:22
        • kubik5 ty masz za dużo wymagasz man 18.08.04, 22:23
          Gość portalu: KoSmOprv napisał(a):

> Mamy nadzieje ze w pekinie beda 3 zlote medale :)
          • Gość: Sneer Re: ty masz za dużo wymagasz man IP: *.kom / *.kom-net.pl 18.08.04, 23:52
            hm ja tam bym liczył nawet na 4 bo 200 dowolnym tęż by dała radę hehe ;-)
      • Gość: zigi Otylia na prezydenta!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dsl.cust.tfb.com 18.08.04, 20:50

• Gość: d'Jablo Oti górą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.04, 21:18
        Tak czy inaczej to niezła laska.
      • Gość: Basiek Złota Motylia :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 21:19
        BEERAWUO!!!!!!!!!!!!!!! WSPANIAŁA OSOBA I NIC DODAĆ NIC UJĄĆ!!!!!!!!!!!
      • Gość: Popeye Otylia IP: *.icpnet.pl 18.08.04, 21:23
        Otylio! Zasługujesz na miano najlepszego polskiego sportowca roku 2004!!!
        Jestes BOGINIĄ pływania w "kraju bogów".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka