Gość: mdziadek78 IP: *.internetia.net.pl 05.04.14, 20:13 Żarty się skończyły Bocianie :). Mam tylko nadzieję, że nie wygrasz jednym punktem :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mdziadek78 Re: szykuj się BOCIAN B IP: *.internetia.net.pl 05.04.14, 21:51 widzę, że szczęście nie opuszcza - Pawłowski dograł do 60 minuty :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mdziadek78 Re: szykuj się BOCIAN B IP: *.internetia.net.pl 05.04.14, 22:18 strata z karnego w 89 minucie. szczęście po Twojej stronie Bocianie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kodzi Re: szykuj się BOCIAN B IP: *.maxnet.biz 05.04.14, 22:25 Daj spokój, przez brak Teodorczyka spadnę w generalce. Puchar to sprawa drugoplanowa :) Musiał nieskuteczny Łukasz odpalić własnie w meczu z Jagiellonią :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mdziadek78 Re: szykuj się BOCIAN B IP: *.internetia.net.pl 06.04.14, 20:25 myślę, że dwa punkty uciułam :) pomimo Twojego stwierdzenia, że puchar to temat drugoplanowy zwycięstwo nadal smakuje :) powodzenia w lidze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezlogowania Re: szykuj się BOCIAN B IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.14, 20:37 Panie...2pkt-trzema zawodnikami-już Ci gratuluję wyeliminowania konkretnego zawodnika i jednego z aspirantów do wygrania pucharu,a zarazem eksperta. Szacun! Chociaż jakby Ci obrońcy strzelili po samobóju,a Starzyński przestrzelił karnego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kodzi Re: szykuj się BOCIAN B IP: *.maxnet.biz 06.04.14, 22:46 Gratki :) Jak Rado strzelił drugą bramkę to już wiedziałem, że przegrałem :) Puchar jest sprawą drugorzędną bo tam trzeba mieć mega farta, żeby wygrać. 69 pkt przed kolejką brałbym w ciemno. Teraz wiele drużyn ma na swoim koncie 90+ i spadek w generalce trochę boli. Od następnej kolejki walczymy o powrót do top 10! Odpowiedz Link Zgłoś
wygrajlige_pomoc Re: szykuj się BOCIAN B 07.04.14, 11:32 @mdziadek78: Gratulacje! Pokonać eksperta z czołówki klasyfikacji - no no no :-) [Bartek] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahah Re: szykuj się BOCIAN B IP: *.tktelekom.pl 07.04.14, 12:25 jakim on jest ekspertem?sa pary co w sumie będą mieć po 200 punktów, w kilku parach 97 punktów może nie dac awansu, a w generalnej cieniutko i ekspert, haha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezlogowania Re: szykuj się BOCIAN B IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.14, 15:59 Jest ekspertem bo publikuje poradnik przed każdą kolejką.Oprócz tego że te rady się w miarę sprawdzają,to jeszcze logicznie je argumentuje.Przed tą kolejką był wysoko w generalce,ale i teraz z gorszym wynikiem kolejki ociera się koło top10.To że w jakichś parach są wyniki po +90pkt-nie oznacza że oni wszyscy są lepsi od tych co mają po 70.Liczy się skuteczność i regularność-w generalce-w pucharze dużo zależy już od fartu...jedna słabsza kolejka i odpadasz,lub nawet jak zauważyłeś można mieć 97pkt-trafić pechowo na kogoś komu się trafiło 98 i pozamiatane:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mdziadek78 następny LKS Rój IP: *.budimex.pl 07.04.14, 17:01 wychodzi mi że kolejny rywal to LKS Rój. Wyzwanie mniejsze ale emocji pewnie równie dużo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezlogowania Re: szykuj się BOCIAN B IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.14, 18:12 Trochę upierdliwie się to sprawdza...jeżeli dobrze wyliczyłem to mój przyszły rywal wygrał swoją parę 65pkt z Brożkiem na kapitanie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mdziadek78 Re: szykuj się BOCIAN B IP: *.centertel.pl 07.04.14, 20:16 Mam nadzieję że Bartek coś z tym zrobi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezlogowania Re: szykuj się BOCIAN B IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.14, 15:55 Widzę że pogromca eksperta gra dalej-graty kolejnego awansu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mdziadek78 Re: szykuj się BOCIAN B IP: *.internetia.net.pl 13.04.14, 19:46 Dziękuję bardzo. Wbrew pozorom dużo bardziej obawiałem się tego pojedynku. 3/4 mojego składu grało na wyjeździe. Dla zrównoważenia tego stanu dokonałem poważnego transferu... kupiłem Gargułę. To nie był strzał w dziesiątkę :) Teraz w kolejce powinien być kolega JARBARANI i jego zespół JAREK - o ile dobrze przeliczyłem drabinkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kodzi Re: szykuj się BOCIAN B IP: *.maxnet.biz 13.04.14, 22:11 No dziadek liczę, że wygrasz cały puchar i będę mógł powiedzieć, że przegrałem ze zwycięzcą :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mdziadek78 Re: szykuj się BOCIAN B IP: *.internetia.net.pl 13.04.14, 22:58 W zasadzie już możesz się tak czuć - przekupuję sędziów 😃 Odpowiedz Link Zgłoś
jarbarani Operacja ,,dziadek'' 17.04.14, 11:49 Witam serdecznie Szanownego kolegę.Tak, przyjdzie nam rywalizować w kolejnej rundzie pucharu.Z tego co się wstępnie zorientowałem prawie jesteśmy równieśnikami,jeśli 78 wskazuje na końcowy rok twoich urodzin,mój '77.Taktykę widzę mamy podobną,stawiamy na domowników raczej.Od dziś ,,mój sztab szkoleniowy'' rozpoczyna operację pod pseudonimem ,,dziadek,,,bez obrazy rzecz jasna. 9-ciu zawodników,na których postawisz jestem pewien,pozostaje pytanie jaką dwójkę kupisz i kogo postawisz na kapitana:).Na minutę lub dwie przed startem postaram się napisać przewidywaną twoją 11-stkę.Zobaczymy ilu trafię.Jak chcesz możesz zrobić to samo. A reszta i tak rozstrzygnie się na boisku,myślę że emocji nie zabraknie. Ostatecznie to sport i zabawa, łączę sportowe pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szału nie ma Re: Operacja ,,dziadek'' IP: *.tktelekom.pl 17.04.14, 13:59 oba składy cienkie, w poprzednich kolejkach tylko kiks ze trafiły na słabych przeciwników, bo w większości par oba by odpadły we wcześniejszych rundach już dawno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mdziadek78 Re: Operacja ,,dziadek'' IP: *.internetia.net.pl 17.04.14, 20:24 A kolega co ni ma szalika to jaki zespół prowadzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mdziadek78 Re: Operacja ,,dziadek'' IP: *.internetia.net.pl 17.04.14, 20:19 Operacja "jarek" rozpoczęła się w chwili zakończenia poprzedniego meczu. Obserwatorzy są na każdym Twoim treningu i robią mi szczegółowe notatki. Na ich podstawie określę Twój skład - oczywiście podam go na minutę przed meczem. Ze wstępnej analizy wynika,że popełniamy ten sam błąd - skład gospodarzy w nastepnej kolejce będzie w większości składem gości. W poprzedniej kolejce mieliśmy szczęście bo to właśnie goście byli górą ale czy to dobry pomysł na dłuższą metę? Zobaczymy... Jeżeli chodzi o rocznik to potwierdzam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mdziadek78 Re: Operacja ,,dziadek'' IP: *.internetia.net.pl 17.04.14, 20:52 Jeżeli chodzi o transfery to przygotowałem niespodziankę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarbarani Re: Operacja ,,dziadek'' IP: *.internetia.net.pl 25.04.14, 12:15 Witam, Twój przewidywany skład ,piszę teraz bo póżniej będę w rozjazdach: Kuciak-Szyndrowski,Wołąkiewicz-Starzyński,Vrdoljak,Linetty,Akahoshi,Radovic(cpt),-Robak,Teodorczyk,Paixao Zatem,zobaczymy czy dobrze przewidziałem. A i tak wszystko rozstrzygnie się na boisku,pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mdziadek78 Re: Operacja ,,dziadek'' IP: *.budimex.pl 25.04.14, 14:48 Jutro też czasu może nie być więc podaję Twój skład: bramkarz: Buchalik obrona: Brzyski, Broź, Stawarczyk pomoc: Lovrencsics, Radovic(cpt), Papadopoulos, Akahoski atak: Teodorczyk, Robak, Chiżniczenko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarbarani Re: Operacja ,,dziadek'' IP: *.internetia.net.pl 27.04.14, 20:41 Gratulacje za awans do kolejnej rundy, złośliwymi komentarzami nie przejmuj się.W przewidywaniach niewiele się pomyliłem 10/11.Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezlogowania Re: Operacja ,,dziadek'' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.14, 21:48 dziadek znowu awansował? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mdziadek78 Re: Operacja ,,dziadek'' IP: *.centertel.pl 27.04.14, 22:37 Kolejka jeszcze trwa ale już można gratulować 😊. Niestety gdzieś posiałem drabinkę i nie wiem na kogo mogę trafić w nastepnej kolejce. Tobie Jarku dziękuję za zdrową rywalizację. Trzymaj kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mdziadek78 Re: szykuj się BOCIAN B IP: *.internetia.net.pl 16.04.14, 12:28 Bartek, masz może jakieś zestawienie zespołów które pokonały zespoły wyżej notowane (z TOP10)? A może informacja o zespołach nadal biorących udział w pucharze dotycząca najwyżej rozstawionego rywala. To może być ciekawa statystyka. Odpowiedz Link Zgłoś
wygrajlige_pomoc Re: szykuj się BOCIAN B 16.04.14, 14:25 Racja, to byłoby ciekawe - ale nie mamy takich danych z automatu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zal.pl Re: szykuj się BOCIAN B IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.14, 06:41 wielkie halllo a gra na 45 puktow chyba najslabsza para, zal chlopaki, kazdy masz by wyeliminowal i przywitał jako przecwinika, gracie na poziomie druzyn ,ktore nie sa zmieniane, ale ekscytacja jak w pisie przed wyborami Odpowiedz Link Zgłoś