Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

nie mogę się zalogować

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.14, 16:28
    Nie mogę się zalogować na moje konto thehatman a muszę zrobić zmiany inaczej mogę usunąć to konto
    Obserwuj wątek
      • Gość: thehatman Re: nie mogę się zalogować IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.14, 16:31
        Jak nie naprawicie tego zaraz to mogę się pożegnać z tą zabawą bo muszę wyjść o 17
      • wygrajlige_pomoc Re: nie mogę się zalogować 17.06.14, 16:34
        wpisuj login małymi literami thehatman
        sprawdź czy możesz się zalogować na konto.gazeta.pl
        • Gość: thehatman Re: nie mogę się zalogować IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.14, 16:36

Wpisuje małymi mogę się zalogować na konto w gazecie ale w wygraj mundial już nie
          • wygrajlige_pomoc Re: nie mogę się zalogować 17.06.14, 16:49
            Nie notujemy już błędów z logowaniem...

Najczęstsze problemy:
            - używanie wielkich liter w loginie (wpisuj tylko małe)
            - używanie adresu email w loginie (wpisuj sam login)
            - pomylenie gier ;) gramy na wygrajmundial.sport.pl (niektórzy próbowali na wygrajlige.sport.pl)
            - pomylenie kont (a przez to haseł).
      • Gość: thehatman Re: nie mogę się zalogować IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.14, 16:47
        Dzięki za pomoc nie ma co
        • Gość: thehatman Re: nie mogę się zalogować IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.14, 16:49
          S
      • Gość: Piotrzdz Re: nie mogę się zalogować IP: *.play-internet.pl 17.06.14, 17:37
        Ja natomaist mogę się zalogować ale nie widać mojego składu. A więc zmian już dzisiaj nie zrobię bo wlasnie wychodzę do pracy, fajnie>
        • wygrajlige_pomoc Re: nie mogę się zalogować 17.06.14, 17:46
          Gość portalu: Piotrzdz napisał(a):

> Ja natomaist mogę się zalogować ale nie widać mojego składu. A więc zmian już d
          > zisiaj nie zrobię bo wlasnie wychodzę do pracy, fajnie>

Widać. Spróbuj odświeżyć przeglądarkę albo skorzystać z innej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka