Gość: thehatman IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.14, 16:28 Nie mogę się zalogować na moje konto thehatman a muszę zrobić zmiany inaczej mogę usunąć to konto Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: thehatman Re: nie mogę się zalogować IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.14, 16:31 Jak nie naprawicie tego zaraz to mogę się pożegnać z tą zabawą bo muszę wyjść o 17 Odpowiedz Link Zgłoś
wygrajlige_pomoc Re: nie mogę się zalogować 17.06.14, 16:34 wpisuj login małymi literami thehatman sprawdź czy możesz się zalogować na konto.gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thehatman Re: nie mogę się zalogować IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.14, 16:36 Wpisuje małymi mogę się zalogować na konto w gazecie ale w wygraj mundial już nie Odpowiedz Link Zgłoś
wygrajlige_pomoc Re: nie mogę się zalogować 17.06.14, 16:49 Nie notujemy już błędów z logowaniem... Najczęstsze problemy: - używanie wielkich liter w loginie (wpisuj tylko małe) - używanie adresu email w loginie (wpisuj sam login) - pomylenie gier ;) gramy na wygrajmundial.sport.pl (niektórzy próbowali na wygrajlige.sport.pl) - pomylenie kont (a przez to haseł). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thehatman Re: nie mogę się zalogować IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.14, 16:47 Dzięki za pomoc nie ma co Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thehatman Re: nie mogę się zalogować IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.14, 16:49 S Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrzdz Re: nie mogę się zalogować IP: *.play-internet.pl 17.06.14, 17:37 Ja natomaist mogę się zalogować ale nie widać mojego składu. A więc zmian już dzisiaj nie zrobię bo wlasnie wychodzę do pracy, fajnie> Odpowiedz Link Zgłoś
wygrajlige_pomoc Re: nie mogę się zalogować 17.06.14, 17:46 Gość portalu: Piotrzdz napisał(a): > Ja natomaist mogę się zalogować ale nie widać mojego składu. A więc zmian już d > zisiaj nie zrobię bo wlasnie wychodzę do pracy, fajnie> Widać. Spróbuj odświeżyć przeglądarkę albo skorzystać z innej. Odpowiedz Link Zgłoś