bober.krk 15.07.14, 12:43 Cześć, szukam partnerki albo partnera do wspinaczki na skałkach i ściance :) Mam 26 lat i jestem z Krakowa. Poziom - raczej początkujący :) Pozdrawiam Michał Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kocinos Re: partnerka/partner do wspinaczki KRAKOW 28.07.14, 20:12 Jeśli nie masz większych ambicji "wspinaczkowych", napisz mi na priva ... Jestem z Krakowa, wolę skałki niż ścianki, ale ... wiek większy i dawni partnerzy mi się wykruszyli ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: na wspinanie Re: partnerka/partner do wspinaczki KRAKOW IP: *.dynamic.chello.pl 28.08.14, 14:02 Hej, z chęcią się powspinam, ścianki jak najbardziej, mieszkam w Krakowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wspinacz Re: partnerka/partner do wspinaczki KRAKOW IP: *.multi-play.net.pl 29.08.14, 21:35 a skałki mogą być ? Np jutro ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola25 Re: partnerka/partner do wspinaczki KRAKOW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.14, 11:37 hej wszystkim :) szukam partnerki do wspinania na sztucznej ściance, uczyłam sie wspinać przez kilka mies, ale jestem po 3 letniej przerwie także musze odświeżyć umiejętności na początku :) fajnie by było powspinać się tak z 2 razy na tydzień :) jak coś dajcie znać na emaila: withyou5@wp.pl Pozdrawiam Ola :)) Odpowiedz Link Zgłoś