Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

partnerka/partner do wspinaczki KRAKOW

15.07.14, 12:43
    Cześć, szukam partnerki albo partnera do wspinaczki na skałkach i ściance :) Mam 26 lat i jestem z Krakowa. Poziom - raczej początkujący :)

Pozdrawiam
    Michał
    Obserwuj wątek
      • kocinos Re: partnerka/partner do wspinaczki KRAKOW 28.07.14, 20:12
        Jeśli nie masz większych ambicji "wspinaczkowych", napisz mi na priva ...
        Jestem z Krakowa, wolę skałki niż ścianki, ale ... wiek większy i dawni partnerzy mi się wykruszyli ...
        • Gość: na wspinanie Re: partnerka/partner do wspinaczki KRAKOW IP: *.dynamic.chello.pl 28.08.14, 14:02
          Hej, z chęcią się powspinam, ścianki jak najbardziej, mieszkam w Krakowie.
          • Gość: wspinacz Re: partnerka/partner do wspinaczki KRAKOW IP: *.multi-play.net.pl 29.08.14, 21:35
            a skałki mogą być ? Np jutro ?
            • Gość: Ola25 Re: partnerka/partner do wspinaczki KRAKOW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.14, 11:37
              hej wszystkim :) szukam partnerki do wspinania na sztucznej ściance, uczyłam sie wspinać przez kilka mies, ale jestem po 3 letniej przerwie także musze odświeżyć umiejętności na początku :) fajnie by było powspinać się tak z 2 razy na tydzień :)
              jak coś dajcie znać na emaila: withyou5@wp.pl Pozdrawiam Ola :))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka