Gość: Maniek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.03, 00:05 Lecimy na wakacje do Egiptu w połowie lipca bardzo jestem ciekaw jak wygląda kożystanie z telefonu komórkowego czy jest drogo czy warto go brać (mam idee) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mickel Re: Komórka IP: *.crowley.pl 25.06.03, 00:29 z tego co pamietam, to Idea wychodzi najtaniej - jest tam operator Orange. O dokladne ceny po prostu zapytaj swojego operatora... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: faraon Re: Komórka IP: 217.153.7.* 25.06.03, 09:49 Warto wziąć, bo mozna sie komunikować sms-ami, co jest niedrogie. A poza tym to lepiej nie korzystać, bo strasznie drogo, natomiast warto kupic miejscowe karty telefoniczne (zapytaj rezydenta jakie) i telefonować z automatów, których jest dużo. Odpowiedz Link Zgłoś
radioaktywny Re: Komórka 27.06.03, 10:48 W kazdej sytuacji komórkr warto mieć ze sobą. Połaczenie jest oczywiscie dużo droższe niż miejscowe w kraju, ale sytuacje w życiu czasami są nieprzewidywalne, a poza tym raz na rok można zaszaleć. Warto wziąść pod uwagę również internet. Będać parę miesięcy temu w Egipcie po prosty wysyłałem rodzinie smsa, aby weszła w net i spokojnie rozmawialem sobie poprzez czat. Godzina netu w Egipcie kosztuje 1 dolara, czyli mniej wiecej tyle co u nas, a kawiarenek jest całe mnóstwo. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maniek Re: Komórka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.03, 19:23 Dzięki za informacje wylatujemy 17.07 już czuje że będzie zajebiście!!! Odpowiedz Link Zgłoś