Gość: vonples IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.04, 19:48 NO I PIĘKNIE...........CHOJECKA TEŻ W FINALE..........TYLKO MY CHCEMU MEDALI A NIE FINAŁÓW!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: Anna Jakubczak w finale biegu na 1500 m! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 26.08.04, 19:51 ty jak ty, ja doceniam fakt, ze dwom polkom udalo sie dotrzec do finalu. gratulacje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v co za burdel! IP: *.udn.pl 26.08.04, 20:35 chciałem oglądac bieg dziewczyn-w tym serwisie pisało że biegną o 21.30,a teraz się okazuje ,że już biegły.I jak to w piosence jednej z kultowych zespołów:kur telekomunikacja h**e! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stolar_jr Re: Anna Jakubczak w finale biegu na 1500 m! IP: *.promontel.net.pl / *.promontel.net.pl 26.08.04, 19:56 Jestem zdecydowanie za, a nawet przeciw :)))) Tyle mieliśmy nadzieji medalowych i co sie stało? Czekamy jeszcze na kilka medali w tym oczywiście od pani Anny i Lidi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Re: Anna Jakubczak w finale biegu na 1500 m! IP: *.skranet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.04, 21:54 Dla mnie zakwalifikowanie sie na IO to juz jest mistrzostwo, a co dopiero udzial w finale! Nierozumiem dlaczego wszyscy licza tylko te medeale... Nic tylko te medale i medale... Pojebalo Was czy co?! Moze troche pochwał naszym sportowcą by sie nalezało! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JOJO Re: Anna Jakubczak w finale biegu na 1500 m! IP: *.skranet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.04, 21:58 Popieram! Ten kto robi te statystyki medalowe niech sam sprubuje swoich sil w sporcie wyczynowym! Zycie sportowaca wcale nie jest takie latwe! I powiem Wam, ze kazdy tylko gdyby mogl to poddklada im klody pod nogi. To jest po prostu przykre! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: echtom Re: Anna Jakubczak w finale biegu na 1500 m! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.04, 23:26 Wszyscy liczą na medale z przyczyn historycznych - zwykle przywoziliśmy ich z olimpiady cały worek i trudno się pogodzić, że tym razem tylko tak na sztuki. Głupio, że wyprzedzają nas w klasyfikacji mniejsze i biedniejsze kraje. Wychodzi na to, że w światowej czołówce mamy tylko jedną pływaczkę plus parę sportsmenek, które potrafią powalczyć o brąz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homer J Ciekawe co teraz pojdzie zle....... IP: 208.247.54.* 26.08.04, 20:02 ...potkna sie w ostatniej sekundzie, benda myslec ze biegna z przodu a okaze sie ze byly na koncy, ich spodenki za malo waza, a moze wylosuja buty ktore nie chca biegac. Ach polacy polacy!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v Re: Ciekawe co teraz pojdzie zle....... IP: *.udn.pl 26.08.04, 20:27 świetnie powiedziane, chociaż w nie wierzę!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gohanka Re: Ciekawe co teraz pojdzie zle....... IP: *.globit / 217.98.57.* 26.08.04, 20:53 ja przynajmniej nie wierzę :] ale trzymam @@ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goscx Re: Ciekawe co teraz pojdzie zle....... IP: *.acn.waw.pl 26.08.04, 21:24 Jeszcze mogą zapomnieć kamizelek ratunkowych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kicia A w finale zajmą 7 i 8 miejsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 21:15 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pl Re: A w finale zajmą 7 i 8 miejsce IP: *.visp.energis.pl 26.08.04, 21:55 Jeśli już to 11 i 12. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sidibe co ty jedna spadnie a druga zapomnie cos no i... IP: 81.192.193.* 26.08.04, 22:05 po medale i bedzie kolejny pech! predzej to Boska kara was spotyka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kordon Re: Anna Jakubczak w finale biegu na 1500 m! IP: *.gdynia.mm.pl 26.08.04, 21:54 Czy Wy też widzieliście,że Lidia zablokowała Violę?? MOże mi się wydawało,ale Lidia zabiegła drogę Violi i od tego momentu Viola straciła rytm.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barnaba Re: Anna Jakubczak w finale biegu na 1500 m! IP: *.lodz.msk.pl / *.lodz.msk.pl 26.08.04, 22:03 Ciekawe. Teoretycznie, jeśli nasza zawodniczka została uderzona przez którąś z rywalek, polska ekipa powinna złożyć protest i spróbować doprowadzić do dyskwalifikacji winowajczyni... Bez sensu byłoby to w dwóch wypadkach: - winowajczyni i tak nie awansowała - a drugiej możliwości bardzo łatwo się domyślić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Anna Jakubczak w finale biegu na 1500 m! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.04, 22:45 chyba tak, nawet tak w telewizji powiedzieli. no ciekawe, ciekawe... :-) Odpowiedz Link Zgłoś