Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

SŁYSZELIŚCIE TEKST ?

IP: *.bartoszyce.sdi.tpnet.pl 03.04.02, 19:45
    Podczas wczorajszych skrótów z meczów LM w Polsacie pan komentator Wójcik (
    imienia nie pamiętam ) popisał się bardzo oryginalnym zdaniem "temperatura w
    polu karnym Realu jest większa jak w piecu Huty Katowice."

dla mnie extra :)

pzdr.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Kan Re: SŁYSZELIŚCIE TEKST ? IP: 157.25.84.* 04.04.02, 09:21
        Nic nie może przebić tekstu :
        "fajter, który posiada przyruch powodujący tejming"
        ( red. Szaranowicz o Hannawaldzie)
      • Gość: koleś Re: SŁYSZELIŚCIE TEKST ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.04.02, 10:01
        Wójcik ma niezłe teksty, ale jestem ciekawy ilu komentatorów Polsat wyśle ma MŚ
        Na razie naliczyłem 4: Borek, Iwanow, Wójcik i Kołtoń. Czy to aby wystarczy?
        • lhp Re: SŁYSZELIŚCIE TEKST ? 04.04.02, 10:07
          Podobno Polsat zamierza podkupic 2 gwiazdy z tvp - "dowborka" i Tomasza Jasine

pzdr
          • Gość: koleś Re: SŁYSZELIŚCIE TEKST ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.04.02, 10:16
            Wcale bym się nie ździwił, bo w Polsacie jest mało komentatorów, wiem coś o tym
            bo mam dekoder. Nie wiem jednak czy zabieranie ludzi z TVP to dobry pomysł. A
            tak na marginesie, to Dowbor był już prawie samodzielny w TVN ale lepiej mu
            chyba pod cycusiem mamusi .... ze szkodą dla widzów. Pozd.
          • Gość: antas Re: SŁYSZELIŚCIE TEKST ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.04.02, 23:18
            dowbora i jasine??? jasina prezentuje dokladnie taki sam poziom jak kiedys
            motor lublin w lidze. podsumujmy, ze prima aprillis byl kilka dni temu.
            a powaznie to powinni kupic takiego goscia co komentowal kiedys mecz z anglia w
            tok fm. nr 1 w polsce, obok zimocha rzecz jasna.
            • Gość: sebek Re: SŁYSZELIŚCIE TEKST ? IP: *.devs.futuro.pl 05.04.02, 00:02
              Fakt,Jasina jest z Lublina(oczywisty rym),ale do Motoru z tamtych lat sporo mu
              jeszcze brakuje:)

pozdrawiam
              • Gość: viper Re: SŁYSZELIŚCIE TEKST ? IP: 62.233.150.* 05.04.02, 07:46
                Może wypożyczą z TVP na czas mistrzostw Szpakowskiego. Przynajmniej byłoby się
                z kogo pośmiać.
      • Gość: maly Re: SŁYSZELIŚCIE TEKST ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.04.02, 16:25
        uwazam,ze najlepsi by byli szelag i zydorowicz - mistrzowie starej daty:)))i do
        posmiania i do pospania
        • Gość: schewa Re: SŁYSZELIŚCIE TEKST ? IP: *.bartoszyce.sdi.tpnet.pl 05.04.02, 19:17
          Albo Szaranowicz i Łabędź, jak kiedyś w NBA. To były czasy... :)
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka