Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    18.08.14, 22:43
    Proszę Państwa (zwracam się w tym miejscu również do licznych Pań biorących udział w naszych rozgrywkach), mam dowód na to, że taka liczba jak ta moja "27" nie ma większego znaczenia. Jak wszyscy doskonale wiecie, mam 27 drużyn, a żadna z nich nie jest nawet w pierwszej setce. Natomiast ci szczęśliwcy spośród Państwa, którzy mają po jednej drużynie, są w pierwszej dziesiątce. I co, panowie, na to? (mówię "panowie", bo panie przyznają mi rację i mnie nie atakują). Choć jestem tak doskonałym analitykiem futbolu, tak bardzo bulwersująca was liczba "27" nie ma żadnego znaczenia. I co? Było się kłócić?
    Obserwuj wątek
      • Gość: nonkonformista Re: Dowód IP: 193.109.239.* 18.08.14, 23:48
        Naiwny jesteś! Po co się tak napuszałeś? Brak Ci pokory i teraz musisz to odkręcać...Liczba druzyn nie ma większego znaczenia. Dopiero zaczynasz to rozumieć, ale zrozumiesz dopiero, gdy gra się skończy! Inni juz to przerobili, ale Ty jesteś jak ten junior..niewierny, naiwny, dyletancki, pod pozorem "czegoś tam".....Rozpylasz i starasz sobie zrobić publicity, a tu....kompromitacja, bladość, nieudacznictwo...Brak Ci jaj!
        • akst1 Re: Dowód 19.08.14, 00:24
          Na pewno nie jaj. I niczegokolwiek. Trochę los mi poszczęścił, bo gdybym uzyskał większą liczbę punktów w mojej drużynie, np. FC DRWALE to nie mógłbym tak otwarcie wnosić mojego obecnego przesłania dla tych wszystkich, którzy uważają, że to głównie ilość się liczy. Wszystko przebiega według planu. W poprzednich latach tyle się nasłuchałem o różnych hurtownikach itd., że w tym roku postanowiłem tym wszystkim głosom zadać kłam. Oto obaczyliście, prezesi, drużynę będącą u szczytów sławy, a po niedługim czasie będącą poza setką. I co? "27" ma tu jakieś znaczenie?!
          • Gość: Mateusz Rynans Re: Dowód IP: *.maxnet.biz 19.08.14, 07:38
            Eh. To jest dowód na to, że po prostu jesteś słabym analitykiem.
      • Gość: Michał Pek Re: Dowód IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.14, 08:39
        No właśnie wiekszosc ma jedną drużynę i prowadzi ją na sam szczyt , a Tobie jak się da nawet 27 druzyn to żadna nie osiagnie sukcesu bo jesteś okropnie slabym analitykiem :-) ŻAŁOSNE !!
        • Gość: komix474 Re: Dowód IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.14, 16:26
          Panie Akst1 Akst 2 itd... vanitas vanitatum et omnia vanitas:'(
          • akst1 Re: Dowód 19.08.14, 21:18
            Moi szanowni adwersarze, tylko potwierdzają mą teorię. Prezesie nonkonformisto, w rzeczy samej się ze mną zgadzasz. Na dowód tego zacytuję Cię: "Liczba drużyn nie ma większego znaczenia." Moje sprostowanie: Ma znaczenie, gdy jest tego naprawdę dużo, np. powyżej 80.

Prezesie Mateuszu Rynas, proponuję, żebyśmy poszli na kompromis. Ja mówię, że jestem doskonałym analitykiem, a ty mówisz, że jestem słabym. Dowód przedstawiałem w innej sprawie, no ale cóż, uwzględniamy przecież różnorodność opinii. Proponuję, żebyśmy to jakoś wypośrodkowali i obiektywnie przyznali, że jeśli nie doskonałym, to przynajmniej bardzo dobrym.

Prezesie Michale Pek, z ani jednym Twoim słowem nie mogę się zgodzić. Aby nie być gołosłownym pozwolisz, że Cię zacytuję:
            "No właśnie większość ma jedną drużynę i prowadzi ją na sam szczyt , a Tobie jak się da nawet 27 drużyn to żadna nie osiągnie sukcesu bo jesteś okropnie słabym analitykiem :-) ŻAŁOSNE !!"
            Czy większość ma tylko jedną drużynę, to wielki znak zapytania (myślę, że raczej nie). Większość nie prowadzi drużyny na sam szczyt (błąd logiczny). Mam 27 drużyn, a jedna z nich osiągnęła wielki sukces - FC DRWALE (kolejny błąd). Wnioski zatem nasuwają się przeciwne do Twoich, Prezesie Michale Pek.

Prezesie komix474, jest czas wygrywania i czas przegrywania, czas ściemniania i czas mówienia prawdy. A czy to jest taka vanitas, to się jeszcze okaże.
        • akst1 Re: Dowód 23.08.14, 23:13
          Gość portalu: Michał Pek napisał(a):

> No właśnie wiekszosc ma jedną drużynę i prowadzi ją na sam szczyt , a Tobie ja
          > k się da nawet 27 druzyn to żadna nie osiagnie sukcesu bo jesteś okropnie slaby
          > m analitykiem :-) ŻAŁOSNE !!

No właśnie, chodzi mi o to, że ta opinia, Prezesie Michale Pek, nie wymaga dodatkowych objaśnień, bo jest zrozumiała. Ja się nie zgodziłem z zawartymi w niej stwierdzeniami i wykazałem, że w niektórych miejscach są po prostu nielogiczne. Jeśli uważasz, że się pomyliłeś w swoim osądzie, to normalnie to powiedz, a nie to, że stoi tam napisane coś, czego tam najzwyczajniej nie ma. Nie bądź jak niektórzy politycy i nie odwracaj kota ogonem.
      • Gość: nonkonformista Re: Dowód IP: 193.109.239.* 19.08.14, 21:45
        Nie mów do mnie prezesie, bo nie jestem żadnym prezesem - to jest śmieszne. Jedynym prezesem w Polsce jest J. Kaczyński(sic). Twój sposob pisania i robienia sobie publicyty na tym forum dowodzi , że jesteś bardzo zakompleksiony. Chcialbyś wygrac i coś udowodnić, ale nie udaje Ci się. Twoje tezy mogą być interesujące dla róznych dyletantów...Więcej nie odnoś się do moich wypowiedzi, bo ta pierwsza oddaje bezsens Twojego myślenia i trudno coś więcej dodać. To jest zabawa i Ty tego nie pojmujesz i nie pojmiesz.....parcie na szklo likwiduje sie , przez zrobienie sobie słitfoci - czego Ci życzę.
        • Gość: redes Re: Dowód IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.14, 22:56
          Wezcie sie za gre
          • akst1 Re: Dowód 19.08.14, 23:23
            Prezesie nonkonformisto, jeżeli akceptowałeś regulamin, to i musiałeś np. akceptować coś takiego: "Przystąpienie do Konkursu następuje poprzez przesłanie (...) formularza zawierającego: (...) pseudonim uczestnika będący jednocześnie jego oznaczeniem jako "Prezesa Klubu...". Jeśli zwracam się do Ciebie "Prezesie", to ma to swoje uzasadnienie. Inaczej bym tego nie robił (ciągle mam nadzieję, że w końcu znajdę kogoś wiedzącego, co podpisuje). Inna sprawa: jeśli jestem zakompleksiony, proszę o rzeczowy dowód. Kolejna rzecz: nikt spośród wszystkich uczestników nie jest żadnym pieprzonym dyletantem. Gdyby tak było, nie wiedziałby, że istnieje WL i nie nauczyłby się tej gry. Na koniec powiem Ci, Prezesie nonkonformisto, że zaraz może Ci woreczek żółciowy pęknąć, skoro mi życzysz "słitfoci" (to tak w trosce o Twoje zdrowie, Prezesie).

Prezesie redes, no ale jeśli ktoś spotyka się z tak niewybrednymi atakami ad personam, ignorującymi nawet najpoważniejsze argumenty, to chyba ma prawo się wkurzyć.
            • Gość: gorbibanki Re: Dowód IP: 194.165.48.* 20.08.14, 09:42
              Redes dobrze sugeruje. Weźmy się za grę.
              Mam do Ciebie Prezesie Akst1 rzeczowe pytanie. Jakim składem, według Ciebie, Legia wyjdzie w Niedzielę na Koronę? Wiadomo, że po meczu pucharowym fizycznie nie da rady zagrać w najsilniejszym ustawieniu. Dla Prezesów i losów 6 kolejki istotne jest kto będzie grał i kto strzeli najwięcej bramek żeby go móc zrobić kapitanem.
            • Gość: Michał Pek Re: Dowód IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.14, 14:03
              Chodzilo mi o to że mozna osiagnac sukces mając tylko jedną druzyne , ale ty jesteś na to za słaby. A i jeszcze jedno: nadal uwazam że jesteś okropnie slabym analitykiem :-)
            • Gość: Michał Pek Re: Dowód IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.14, 14:06
              I po co wprowadzasz w błąd Prezesa Redesa ? Ty przecież nie masz zadnych argumentow :-)
              • akst1 Re: Dowód 20.08.14, 22:48
                Prezesie gorbibanki, mimo że wątek dotyczy zupełnie innych spraw, postaram się krótko w kwestii Legii wypowiedzieć. Nie będę jednak podawał składu Legii na Koronę, bo to by było zbyt proste, lecz chciałbym zwrócić uwagę na kilka ważnych przesłanek. Przede wszystkim historia zmagań polskich drużyn z Kazachami nie napawa optymizmem. Do tego jeszcze stres związany z przelotem nad bardzo niepewnym terytorium. Po meczu piramidalnie wielkie zmęczenie, powrót i mecz już w niedzielę z Koroną o 15.30. W Legii są piłkarze, na których trener chucha i dmucha, zwłaszcza mając w perspektywie rychły rewanż. Koronie bardzo zależy w obecnej sytuacji na poprawieniu dorobku punktowego. Nie wiem, czy nie pokusi się w Warszawie o remis, zwłaszcza że trener Tarasiewicz ma w swoim cv trenerskim wiele takich wyników. Poza tym jeszcze ten Kapo, były reprezentant Francji. Pewnie zagra. Wprawdzie w Grecji strzelił tylko chyba dwie bramki w wielu meczach ligi greckiej, ale może mu tam klimat nie odpowiadał. Reasumując, jeśli będę się decydował ściągnąć do którejś ze swoich drużyn jakiegoś futbolistę Legii, to będę to czynił po głębokim namyśle. To tyle tak na żywo bez zaglądania do notatek i bez czekania na mecz z Adobe.

Prezesie Michale Pek, o co Ci chodziło w Twojej wypowiedzi, to mogliśmy przeczytać. Dodatkowe objaśnienia, mówią tylko, że według Ciebie białe jest czarne, a czarne białe.
                • Gość: Michał Pek Re: Dowód IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.14, 20:15
                  Albo udajesz albo naprawde jesteś tak głupi że nie rozumiesz co chce powiedziec (to drugie jest bardziej prawdopodobne)
                  • akst1 Re: Dowód 22.08.14, 21:20
                    Czarne jest czarne, a białe to białe. Tak jakoś przedziwnie w naturze się układa.
                    • Gość: Michał Pek Re: Dowód IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.14, 19:56
                      Co ??!!
                      • akst1 Re: Dowód 23.08.14, 22:29
                        Zapomniałem dodać,że ciebie ta zasada nie dotyczy, bo jesteś unikatem w naturze.
                        • Gość: Michał Pek Re: Dowód IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.14, 22:48
                          Zacznij pisac sensownie albo skoncz tą dyskusje
                          • akst1 Re: Dowód 23.08.14, 23:17
                            Prezes Michał Pek napisał:
                            "No właśnie wiekszosc ma jedną drużynę i prowadzi ją na sam szczyt , a Tobie jak się da nawet 27 druzyn to żadna nie osiagnie sukcesu bo jesteś okropnie slabym analitykiem :-) ŻAŁOSNE !!"

No właśnie, chodzi mi o to, że ta opinia, Prezesie Michale Pek, nie wymaga dodatkowych objaśnień, bo jest zrozumiała. Ja się nie zgodziłem z zawartymi w niej stwierdzeniami i wykazałem, że w niektórych miejscach są po prostu nielogiczne. Jeśli uważasz, że się pomyliłeś w swoim osądzie, to normalnie to powiedz, a nie to, że stoi tam napisane coś, czego tam najzwyczajniej nie ma. Nie bądź jak niektórzy politycy i nie odwracaj kota ogonem.
                            • Gość: Michał Pek Re: Dowód IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.14, 22:53
                              Na poczatek musze powiedziec ze niezwykle fajnie mi sie z tb dyskutuje.A co do mojej wypowiedzi:Po prostu na poczatku nie sprecyzowalem o co mi chodzi dlatego napisalem objasnienie i chyba nie ma w tym nic niezrozumialego :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka