Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Walizka za Terek

IP: *.lodz.mm.pl 30.08.04, 20:01
    Dlaczego cały stadion huczy, że zespół dostał walizkę z milion dolarów za dwa
    przegrane mecze z Terekiem ??? czy ostatnia porażka nie jest czasami
    mydleniem oczu, że nie był to przypadek /???
    Obserwuj wątek
      • Gość: RAUBER Re: Walizka za Terek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.04, 23:55
        nie sądzę żeby była to prawda, takie jaja robiło się 20 lat temu, Lech by tego
        nie zrobił swoim kibicom, nie mozliwe
      • Gość: egon Re: Walizka za Terek IP: *.icpnet.pl 03.09.04, 01:05
        Ja byłem na stadionie i jakoś nie huczałem
      • Gość: Leon Re: Walizka za Terek IP: *.duszniki.sdi.tpnet.pl 03.09.04, 14:42
        Coś w tym musi być skoro drużyna grająca z fantazją i polotem nie może stworzyć
        czystej sytuacji podbramkowej a Reksio próbuje zaskoczyć bramkarza strzałem z
        40 metrów. Czyż zawodnikom tak zależy nakasie że olewają kibicow? Przypomina
        sie stare motto "Będzie sianko- będzie granko".
      • Gość: poinformowany Re: Walizka za Terek IP: *.238.100.27.adsl.inetia.pl 03.09.04, 15:30
        Podobno Majchrzak i spolka zainkasowali w zamian za punkty 4 mln. zl. od
        czeczenow! Wysoce prawdopodobne!!!
        • Gość: Darek Szymkowiak Re: Walizka za Terek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 21:35
          Spiskowa teoria dziejów. Nie oznacza to oczywiście, że mam dobre zdanie o
          zarządzie Lecha
          • Gość: uważny i ciekawy Re: Walizka za Terek IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 03.09.04, 22:22
            Czy to ten Darek S. z którym Poznańska kiedyś zrobiła wywiad jako z rzekomo
            byłym "działaczem" Lecha co siedział tam jeszcze za Dolaty oraz do zeszłego
            roku za czasów obecnego Zarządu, który musiał się go pozbyć aby na zewnątrz to
            ładnie wyglądało bo jest ciut niemedialny ponieważ ma wyrok w zawieszeniu za
            P.G.?
            • Gość: Jeszcze Jeden D.Sz Re: Walizka za Terek IP: *.icpnet.pl 18.09.04, 10:17
              Tak, oczywiście - ten sam!
              • Gość: DS Re: Walizka za Terek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.04, 10:34
                Wara ode mnie warchlaki.
                • Gość: kulturalny Re: Walizka za Terek IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 19.09.04, 21:02
                  jeżeli cały zarząd ma tak wysoką kulturę osobistą jak przedmówca to nie dziwota
                  że jakoś nikt nie chce pieniędzy w klub włożyć....
        • maclech Re: Walizka za Terek 18.09.04, 11:08
          Tak a za milion to dali im pewnie z 8 punktów ;)
          • Gość: DS Re: Walizka za Terek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.04, 18:41
            Bedę jednak sypał, bo mi nic nie odpalili
            • Gość: Kadyrow Re: Walizka za Terek IP: *.icpnet.pl 22.09.04, 00:14
              Lech wziął okrągły milion. Dzieki temu my, Czeczeńcy, gramy dalej!!!
              Ałłach akbar!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka