Gość: adas IP: *.skierniewice.mediaclub.pl 02.09.04, 08:48 hoj wie co to jest to plywanie sichroniozomwane :P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: morda Re: Pływanie synchroniczne: zespoły - finał IP: *.skierniewice.mediaclub.pl 02.09.04, 08:49 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalia Re: Pływanie synchroniczne: zespoły - finał IP: *.lo2.wroc.pl 22.09.04, 12:13 ja trenuję pływanie synchroniczne i wiem ze w Polsce to mało znany sport ale mam nadzieje , że to się zmieni pozdrawiam natalia z Wrocławia mks juvenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: Pływanie synchroniczne: zespoły - finał IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.10.04, 22:29 Jestem z Wrocławia i ostatnio interesuje sie pływaniem synchronicznym i chciałabym własnie sie tego uczyc. Chodziłam 3 lata do klasyt sportowej weic pływac umiem , ale gorzej z rozciąganiem.. Po pierwsze: nie wiem czy z tego powodu mnie przyjma, po drugie: czy mozna zapisac sie do Twojego klubu,jest ioch tak mało, we Wrocławiu jest chyba jeden, jak bedziesz miała czs to napiszesz mi jakies info otym? bede wdzięczna: maja_90@wp.pl Pozdrowienia!i efektywnej nauki płóywania synch.! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monializa Re: Pływanie synchroniczne: zespoły - finał IP: *.zsms.poznan.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 09:54 Hehe... ja też trenuję pływanie synchroniczne już dość długo. Mam osiągnięcia i uważam, że to jest bardzo wciągający sport (chociaż dosyć męczący). Poznań rządzi:P Odpowiedz Link Zgłoś