Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    IP: *.eimperium.pl 13.03.15, 10:51
    24 kolejka i mam dylemat kapitanem Wilczek który jako pomocnik gra na szpicy Piasta z słabą Cracovia czy Duda który jest jednak w środku choć ofensywny ale za to z beznadziejną Wisłą gra i też duże szanse na gola nie mówiąc o asystach.......

a jak wam idzie ustalanie kapitana, trzeba mieć farta żeby trafić z kapitanem złoty strzał ;)
    Obserwuj wątek
      • Gość: Mateusz Rynans Re: Kapitan IP: *.static.ip.netia.com.pl 13.03.15, 11:40
        Duda także może rozpocząć mecz z Wisłą na szpicy ataku i chyba ma większe szanse na korzystny wynik punktowy niż Wilczek. Legia powinna strzelić kilka bramek Wiśle, Piast może, ale nie musi.

Po więcej porad zgłoś się na fp: www.facebook.com/fantasypremierleaguepl
        • Gość: Funindesign Re: Kapitan IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.03.15, 14:31
          Po godzinnym przemyśleniu sprawy i wypiciu litra kawy jednak stawiam na Wilczka...bo.

1. Legia
          - bo za dużo zmienia zawodników i czy Duda zagra 60 min?
          - bo Wisła zmieniła trenera i ma nowy wiatr w żagle
          - bo z Legia spręża się pośladki a już Wisła na pewno to zrobi
          - bo Duda może zagrać nie na szpicy, więc i mniejsze szanse na gola
          - bo jesli jednak Legia będzie wygrywać to zmienia Dude żeby go oszczędzać

2. Piast
          - bo prawo serii?
          - bo wysokie wyniki w ostatnich meczach i zawsze dużo bramek
          - bo Wilczek na pewno na szpicy...
          - bo pasy bez Budzińskiego i z obrona jak ser szwajcarski
          - bo morale Cracovii na dnie, a Wisły niekoniecznie akurat z nowym trenerem

a tak na koniec nawet jesli piastunki przegrałyby np 2-3 z golami Wilczka ;) to i tak rewelka dla mnie a bez tragedii dla Piasta, a jak Legia przegra, to się będzie działo ;)), a mam podejrzenie ze wcale Legia nie musi wygrac........
      • Gość: Funindesign Re: Kapitan IP: *.eimperium.pl 13.03.15, 19:55
        Normalnie jeszcze jeden gol Wilczka i jasnowidz ze mnie ;)
        • wygrajlige_pomoc Re: Kapitan 13.03.15, 19:59
          Było blisko! Gratulacje już niezłego wyboru :)
          Zobaczymy jak na tle Wilczka wypadnie Duda.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka