Gość: Skalar IP: *.acn.waw.pl 09.04.02, 19:51 Proponuję uczynić naszego idola, znawcę realiów polskiej piłki, wielkiego mędrca i uzdrowiciela Ligi Polskiej sz. p. Jana Tomaszewskiego prezesem Polskiego Związku Piłki Nożnej. Podpisy: Skalar Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kezlok Re: ______PETYCJA__J. Tomaszewski 09.04.02, 22:04 Gość portalu: Skalar napisał(a): > Proponuję uczynić naszego idola, znawcę realiów polskiej piłki, wielkiego > mędrca i uzdrowiciela Ligi Polskiej sz. p. Jana Tomaszewskiego prezesem > Polskiego Związku Piłki Nożnej. > A ja go proponuje uczynić arcybiskupem poznańskim. ;-> Podpisy: Kezlok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bombel Re: ______PETYCJA__J. Tomaszewski IP: *.rasserver.net 09.04.02, 22:15 Gość portalu: Skalar napisał(a): > Proponuję uczynić naszego idola, znawcę realiów polskiej piłki, wielkiego > mędrca i uzdrowiciela Ligi Polskiej sz. p. Jana Tomaszewskiego prezesem > Polskiego Związku Piłki Nożnej. > > Podpisy: > Skalar A ja proponuje uczynic go "guru" od wszystkiego i wyslac do Indii alibo innego Nepalu a podejrzewam,ze w Polnocnej Korei mialby swoj cokol tyz! Podpisy: Bombel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PrezesTV Re: ______PETYCJA__J. Tomaszewski IP: *.metronet.chelm.pl 10.04.02, 03:44 A ja proponuję zrobić go gwiazdą tv. Do Goola go! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bombel Re: ______PETYCJA__J. Tomaszewski IP: *.25.194.8.Dial1.Chicago1.Level3.net 10.04.02, 04:19 Gość portalu: PrezesTV napisał(a): > A ja proponuję zrobić go gwiazdą tv. Do Goola go! Toz "osobnika" tego widzimy w GOOOLU juz tyz! I stad tez, przy- puszczam, ta akcja, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajo95 Re: ______PETYCJA__J. Tomaszewski IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 08:30 a ja proponuję powierzyc mu funkcję trenera bramkarzy narodowej i jednocześnie wystawić go w sładzie ekipy na mundial jako trzeciego bramkarza ale koniecznie z koszulką z nr 1 bo jeszcze gótów sie obrazić... podpisy: kajo95 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skalar Re: ______PETYCJA__J. Tomaszewski IP: 213.25.170.* 10.04.02, 13:23 Trzeciego? Skandal, przecież on jest najlepszy... A tak na serio to przesyłajcie więcej propozycji na stanowisko dla naszego punka-Janka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gazza Re: ______PETYCJA__J. Tomaszewski IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.04.02, 18:51 popieram ,tymy ręcamy GAZZA Odpowiedz Link Zgłoś