Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Lech Poznań - Cracovia Kraków 0:2 (0:1)

IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.04, 23:31
    Skończcie już te pieprzenie o dołkach, kryzysach. Prawda jest taka że to
    skłócona drużyna w której trener nie ma nic do powiedzenia. Graja ci którym
    płacą sponsorzy bo tego wymagaja patrz Zakrzewski.Nie uwierzę że trener
    Michniewicz wstawiłby go do składu. To obecnie najsłabszy piłkarz Lecha.Niech
    idzie do roboty do tej hurtowni.Może ktoś z kibiców wie jak można wypieprzyć
    to towarzystwo wzajemnej adoracji Majchrzak ,Sołtys, Lipczyński i największa
    gwiazda drugiego planu Erdman. Kłamcy w garniturkach do dymisji. Kto za
    wpisujcie odwagi
    Obserwuj wątek
      • Gość: rys Re: Lech Poznań - Cracovia Kraków 0:2 (0:1) IP: *.icpnet.pl 18.09.04, 00:05
        Sam skończ pieprzenie, pojebie!
        • Gość: Dik Re: Lech Poznań - Cracovia Kraków 0:2 (0:1) IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.04, 12:12
          Normalnie mnie zatkało. Co za mądra odpowiedż . Godziny myślenia i jedno
          normalne zdanie. Brawo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: Lechita II Re: Lech Poznań - Cracovia Kraków 0:2 (0:1) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.04, 18:36
            RYS to pewnie sam Radek Sołtys. Chłopak się zdenerwował, bo prawda w oczy kole!
      • Gość: RAUBER Re: Lech Poznań - Cracovia Kraków 0:2 (0:1) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.04, 00:09
        No piłkarzyki, jaj to wy nie macie patałachy jedne.
      • Gość: wickedway Mizeria IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 18.09.04, 08:19
        Po 5 minutach meczu było widać że w grze Lecha brak było jakiejkolwiek iskry i
        że to się dobrze skończyć nie może. Na szczęście wokół mnie na stadionie siedzą
        nieźli teksciarze więc na nudę nie można było narzekać. Ratunkiem dla Lecha
        jest emisja w końcu akcji. Wszyscy wtajemniczeni wiedzą kto je wtedy kupi (dla
        ułatwienia dodam że nie chodzi tu o pewnego Doktorka) i te osoby znane ze swej
        krótkiej ręki mając większość akcji od razu zrobią w Lechu porządek. Co do
        zawodników - z młodych nieźle zagrał tylko Topolski. Zakrzewski, Golińscy,
        Gajtkowski - mizeria. Na tym tle wbrew pozorom nieźle prezentował się Madej -
        próbował strzelać a nie woził się z piłką w polu karnym, poza tym walczył. Ale
        w Wiśle tak będzie grzał ławę bo co by nie mówić Gorawski jest wyraźnie lepszy.
        Golina starszy też już myśli "na zielono". Reiss - słyszałem że e24 mu nie
        płaci pieniędzy i nic z tym zrobić nie może bo mają na niego jakieś haki i go
        szantażują - patrząc na to jak gra można stwierdzić że jest w tym może ziarenko
        prawdy. Co nie przeszkadzało mu kupić nową A6. Osobnym tematem był sędzia - tak
        nawiedzonego majstra dawno nie widziałem. Gwizdał co się dało i często bez
        sensu. Jak za 2 tygodnie Legia przyjedzie to będzie 0:6, przy pewnie pełnych
        trybunach bo na Legię jak zwykle przyjdzie kupa narodu. I to dopiero będzie
        wstyd.....
        • Gość: RAUBER Re: Mizeria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.04, 11:16
          Też się tego boję, albo się panienki sprężą albo tak im Legia dupy przetrzepie
          że będziemy to pamiętać jeszcze wtedy gdy będzie gotowa III rama komunikacyjna i
          Fujibana.

Qwa mać Kolejorz grać! Bo się kibice wkurzą i wam zrobią Katowice.
          W sumie, należy się wam kocówa, to jest już 6 przerżnięty mecz. Przy obecnym
          składzie mieliście prawo zremisować z Amicą, reszta to były zespoły do ogrania i
          rozbicia w pył.

Legię macie pokonać, więc trenujcie a nie myślcie o farbowaniu łbów do których
          uderzyła wam woda sodowa.

...wy panienki leniwe
        • Gość: Crac Contra spem spero! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.04, 16:10
          Dziękujemy za gościnność. Serdecznie wam życzymy dobrych wyników, które (mam
          taką nadzieję) wkrórce przyjdą. Pozdro dla kibiców Kolejorza od Pasiastych z
          Krakowa.
      • Gość: Tom Re: Lech Poznań - Cracovia Kraków 0:2 (0:1) IP: *.icpnet.pl 18.09.04, 11:39
        Wczoraj na forum sportowym Onet-u zadałem pytanie o cichociemnego Erdmanna.
        Wydje mi się że to taki "karamba" - szpieg z krainy deszczowców i szara
        eminencja zarazem. A na poważnie, mam podobne zdanie Dik. Uważam, że obecny
        zarząd zrobił co miał do zrobienia - wprowadził Lecha do I ligi, a teraz już się
        wypallił, brak mu nowych pomysłów i mam wrażenie że zapędzili się w kozi róg.
        Powinni poddać się do dymisji dla dobra klubu. Im prędzej wypuszczą akcje SSA
        Lech na tym lepiej. Ale czy Majchrzakom, Lipczyńskim, Sołtysom i Erdmannom na
        tym zależy? Chyba nie.
        • Gość: DIK Re: Lech Poznań - Cracovia Kraków 0:2 (0:1) IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.04, 12:10
          Dzięki . tak jak my myśli wiekszość ale zwykły strach i olewactwo nie pozwala
          im sie wypowiedzieć. Żal tylko kibiców którzy płacą i płaczą . Na tema t
          kretynów ślepo wierzących że wszystko jest ok i tylko piłkarze są winni
          zapraszam na treningi Lecha przed budynek klubowy i miny wam zrzedną.To nie
          drużyna tylko kilkunastu facetów którym kazano grać . A gdzie mają kibiców to
          już oddzielny temat.
      • Gość: Tom Do Wickedway, kto kupi akcje? IP: *.icpnet.pl 18.09.04, 11:44
        Wickedway, nie jestem wtajemniczony, kto kupi większoć akcji Lecha?
        • Gość: wickedway Re: Do Wickedway, kto kupi akcje? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 18.09.04, 13:14
          są dwie takie drużyny w wielkopolsce 1 ligowe piłki nożnej za którymi stoją
          dwie prężne firmy. I właścicieli tych firm trafia szlag że na mecze ich drużyn
          przychodzi po 2-3 tyś widzów. Te firmy już się ponoć dogadały ze sobą i czekają
          tylko na emisję.........czy trzeba mówić coś więcej?
          • Gość: RAUBER Re: Do Wickedway, kto kupi akcje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.04, 14:04
            Faktycznie Drzymała kiedyś interesował się Lechem, co do władz Amici nie znam
            ich stosunku do Lecha ale pewnie też kiedys się tematem interesowały.

Mam nadzieję że to nie będzie oznaczało że Groclin i Amica nagle znikną z ligi,
            to są już znane Wielkopolskie kluby i one paść nie mogą.

No ciekawe jak to się potoczy i czy faktycznie do tego dojdzie. Mam nadzieję że
            nie kosztem Wronek i Grodziska. W sumie czasem wielkopolskie przedsiębiorswa
            mogłyby się wziąć za piłkę i w ten sposób sie reklamować. Np. VW i Kulczyk
            Holding przejęłoby Lecha a np. Bridgestone wziąłby się za Wartę i wepchnąłby ją
            do I ligi i PUEFA, do spółki z np Polsatem. Kto wie?

Chętnie bym widział Lecha w LM, Wartę, Groclin i Amicę w PUEFA. Może z czasem
            dostaniem więcej miejsc w rozgrywach europejskich i prof. Filipiak rozwinie
            Cracovię a Prokom Areczkę. Z takiej reprezentacji byłbym zadowolony :]]

To co kiedy akcje Kolejoza wchodza na giełdę? (i czemy qwa na warszawską wrrr)
      • Gość: FAN KSZO nic sie nie stalo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.04, 13:38
        lech lech kolejorz nic sie nie stalo arka ,kszo lech pany
      • Gość: wania Re: Lech Poznań - Cracovia Kraków 0:2 (0:1) IP: *.netconnect.pl / *.netconnect.pl 18.09.04, 15:07
        Nie mam pojęcia jak taki klub jak LECH nie może znaleść sponsora.Można mieć
        pieniądze w Grodzisku i Wronkach.Tylko chwalić taki zarząd klubu który jest
        znakiem firmowym WIELKOPOLSKI.
      • Gość: Albert Warciarz Re: Lech Poznań - Cracovia Kraków 0:2 (0:1) IP: *.icpnet.pl 19.09.04, 18:51
        Wisła, Groclin, Amica, Cracovia - Panowie to proste : dopóki Lech Poznań nie
        będzie miał właściciela jak w/w kluby, to będzie mizeria jak dotąd. Taka jest
        polska rzeczywistość.
        Na zarząd Lecha nie ma co psioczyć oni zrobili bardzo wiele. Zrobili ogromną
        robotę marketingową. Uporządkowali sprawy na tyle ile mogli. Niestety smród po
        poprzednikach wlecze się do dzisiaj ( chociazby w postaci długów i nie
        wyjaśnionych spraw finansowych).Członkowie zarządu poręczyli pewne zobowiązania
        klubu własnym majątkiem.
        Krytykować łatwo. Jestem ciekaw, kóry z Krytykantów stanąłby na ich miejscu i
        co miałby do zaproponowania. Jeśli nie ten zarząd , to kto ? A, że trzymają się
        stołków. Jeżeli ktoś wykonuje ogromną pracę, to co, ma ustąpić za friko, bo ktoś
        tak chce ?. Nie wiem, jak toczyły się rozmowy z doktorkiem i na czym stanęło.
        Wiadomo że doktorek prywatnie b. miły człowiek,ale trzyma wszystkich na krótkiej
        smyczy. I wiadomo jakby to dla członków zarządu się skończyło.
        Jedno jest złe , że zarząd nie stoi otwarcie za trenerem. Jeśli piłkarzom nie
        chce się grać, to fora z dwora. Chociaż trudno się dziwić tym, co za grę nie
        dostaja pieniędzy. Jeśli nie ma pieniędzy na I ligę , to Lech niech gra w II.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka