Dodaj do ulubionych

Szykamy w Chorwacji dyskotek!

IP: *.gdynia.mm.pl 11.04.04, 22:18
Wybieramy sie do Chorwacji. Planujemy wyjazd we wrześniu i w związku z tym
mamy pytanie czy to dobra pora aby się tam wybrać? Szczególnie nam zależy na
temperaturach. Ponadto szukamy miejsc nie-spokojnych, gdzie na plażowych
dyskotekach można potańczyć do rana.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Eagel2 Re: Szykamy w Chorwacji dyskotek! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.04, 14:33
      Byłem w sierpniu 2003 na wyspie Pag, miejscowość Nowalija. Sporo knajpek i
      restauracyjek a w odległości ok. 3 km od miasteczka plaża Zyrce (jakoś tak),
      kursują regularnie także w nocy bus'y. Na tej plaży całkiem fajny wypas, chyba
      trzy knajpy w zasadzie czynne całą dobe. Knajpki z basenikami i zjeżdzalniami
      tak żeby się nie nudzić, siłownia nawet była ale w otwartym słońcu. W dzień
      piwko, jedzonko a w nocy dyskoteka na całego. Sama plaża jak na Chorwację też
      fajna bo z drobnym żwirem, parasole, skutery wodne itp. Jako miejsce do
      spędzenia wakacji super z jedną wadą, jeśli chcecie coś zobaczyć np. Split,
      Trogir czy wodospady Krka to trzeba sporo pojeżdźić, wszędzie dość daleko. Ja
      po samej Chorwacji tylko w celach turystycznych zrobiłem 1000 km.
      • Gość: topik-40 Re: Szykamy w Chorwacji dyskotek! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.04.04, 15:30
        Ja też polecam Pag i Nowaliję. A stamtąd można zrobić wypad i z portu Prizna
        jest blisko do najpiękniejszego parku krajobrazowego Plitwice!!!
        Ewentualnie Vodice - też mnóstwo dyskotek!!! Ale to już dalej jadąc z Polski.
        • Gość: karoten Re: Szykamy w Chorwacji dyskotek! IP: *.idea.pl 19.04.04, 22:35
          Jeżeli chcecie sie pobawić to zaglądnijcie do Makarskiej - 70km poniżej Splitu.
          Dyskoteka w grocie z morzem pod parkietem, kilka imprezowni na otwartym
          powietrzu, beach bary z niszową muzyka (d&b, dub itp), do tego wypożyczalnie
          skuterów i wszystko to co powinno być w takim miejscu. Sensowne ceny i młoda
          ekipa na miejscu. No i ciepełko do połowy października - miejscowość jest
          osłonięta górami (1,5km wysokości) i wyspami (Hvar i Brac). Jeżeli chcecie
          jakieś namiary na wyjazdy do Makarskiej lub jakieś spanko to napiszcie na adres:
          karoten@o2.pl. Pozdro!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka