Gość: marain IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.04, 21:32 Wisła - baty od Gruzinów Legia baty od Austryiaków Lech - baty od Czeczenów. I my o LM marzymy....A z takimi cieniasami jak Austria i Gruzja dostajemy.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Miki Cos jest nie tak IP: *.aster.pl 30.09.04, 21:40 Najgorsza ( teoretycznie ) z trzech klubów drużyna grający dzisiaj w Pucharze UEFA awansowała. Ale też teoretycznie Amica miała najsłabszego rywala. Chociaż, czy Ventspils jest słabszy od Dynama Tbilisi - sprawa dyskusyjna? Zresztą generalnie nie ma teraz słabych i mocnych drużyn. Skończyły się czasy, kiedy to drużyny z Luksemburga, Norwegii czy Islandii dostawały od polskich drużyn przykładowo 3:0, 9:1 itp. I Wisła po prostu musiała chyba ( nie oglądałem meczu ) zlekceważyć rywala. Taka jest moja teoria. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Cos jest nie tak IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.04, 21:56 Wisła zagrała jakoś tak defensywnie - chyba liczyli na 0-0, ale obrońcy popełniali straszne błędy (jak zwykle w Wiśle) no stało się. Najbardziej niezrozumiałe było dla mnie, że nawet przy stanie 0-2 Wisła atakowała tylko jednym, dwoma zawodnikami. Grali w każdym razie powoli, czytelnie i bezmyślnie. Tak samo teraz gra Legia, kaszana i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vieri Re: Cos jest nie tak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 22:23 Mylisz się, nadal są słabe drużyny: wszystkie polskie kluby i reprezentacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Cos jest nie tak IP: *.aster.pl 30.09.04, 22:27 Masz rację - nie wziąłem tego pod uwagę. Odpowiedz Link Zgłoś