Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Zmiany w Legii

01.10.04, 16:01
    W rozsądnym czasie :)) czyli nie tak bardzo odległym, w Legii nastapią
    istotne zmiany.
    Będą głębsze niż się wszystkim kibicom Legii śniło:)

To mówiłam ja, Jarząbek bodajże Wacław.
    Wspomnicie moje słowa i glowa do góry.
    Tylko Legia
    Obserwuj wątek
      • Gość: Porter Re: Zmiany w Legii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 17:54
        Rozwiń myśl, nie bądź to, co wiesz...
        • Gość: www Re: Zmiany w Legii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 18:14
          Sorry Porter,

Ciekawość to pierwszy stopień do piekła:)

Wygląda na to, że rzeczywiście bedzie ciekawie aczkolwiek zadne ostateczne
          decyzje personalne nie zapadły. Na "szczegóły" czekajmy wszyscy cierpliwie.
          • Gość: www Re: Zmiany w Legii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 18:23
            P.S. Zresztą nie chodzi tylko o zmiany personalne, aczkoliwek Kubicki dzisiaj
            juz przestał byc trenerem
            • Gość: Porter Re: Zmiany w Legii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 18:34
              To wiem, ale slyszalem plotke, że Zieliński ma zostać grającym trenerem...
              • Gość: www Re: Zmiany w Legii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 18:57
                Zieliński zostanie dluuugo w Legii. Ale nie do końca na tej pozycji o ktorej
                mówisz:)
                • Gość: Porter Re: Zmiany w Legii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 20:01
                  Grający prezes?
                  • Gość: www Re: Zmiany w Legii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 20:08
                    He, he.
                    To juz zresztą ogłoszone: asystent trenera a czy grający to od jego formy
                    zależeć bedzie
                    • Gość: Porter Re: Zmiany w Legii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 20:16
                      > To juz zresztą ogłoszone: asystent trenera a czy grający to od jego formy
                      > zależeć bedzie

No, ale to na chwile, przy Gawarze. No, bo jak przyjdzie manager to dobierze
                      sobie swoich ludzi...
                      • Gość: Cyfra Re: Zmiany w Legii IP: *.g.pppool.de 01.10.04, 20:37
                        Do Legii przyjdzie Kasperczak?
                        • Gość: Porter Re: Zmiany w Legii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 21:24
                          Nie, dziekujemy.
                        • Gość: www Re: Zmiany w Legii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 21:37
                          Aż tak źle nam życzysz?
                          To się wymiencie za Stawowego
                          • Gość: www Re: Zmiany w Legii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 21:41
                            Tzn.wymieńcie się w Krakowie na trenerów a nie na linii Legia-Cracovia. Coś
                            mętnie ostatnio pisze:)
                          • Gość: Cyfra Re: Zmiany w Legii IP: *.g.pppool.de 01.10.04, 22:09
                            Przepraszam ja tylko probowalem zgadnac,a wymiany nie chcemy.Niech Wisla
                            ma "lepszego" trenera.....
                            • Gość: www Re: Zmiany w Legii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 22:12
                              OK, OK.
                              Ale mam nadzieję, że ich w niedziele ogracie bo jak my dostaniemy lomot w
                              Poznaniu to chociaz bedzie po równo.

• Gość: Cyfra Re: Zmiany w Legii IP: *.g.pppool.de 01.10.04, 22:35
                                Postaramy sie.Oby tylko Heniu wystawil Szymka,Klosa i Mijalowicza to powinno
                                byc dobrze.O zapomnialem jeszcze o Kukielce....
                                • Gość: www Re: Zmiany w Legii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.04, 19:23
                                  No to gratulacje za występ. Do zcasu osłabienia mecz bardzo wyrównany by nie
                                  powiedziec że akcje Cracovii groźniejsze
                      • Gość: L22W-wa Re: Zmiany w Legii IP: *.acn.waw.pl 01.10.04, 21:22
                        Widać było po wczorajszym meczu podczas rozmowy Kubickiego z redaktorem TVN, że
                        Darek jest już pogodzony ze swym losem. Mina grobowa, ton wypowiedzi człowieka
                        idącego na egzekucję...chyba znam się na ludziach. Dymisja więc nie jest dla
                        nikogo zaskoczeniem...
                        • Gość: Porter Re: Zmiany w Legii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 21:27
                          No, bo daj Ty spokój. Po takim występie w ważnym meczu? Bez taktyki, z
                          kompletnym bałaganem, nawet bez walki? Gdyby Legia odpadła w karnych po
                          porywającym meczu, albo gdyby przegrywając 0-2 wygrała 3-2 i wyleciała z PUEFA
                          z honorem po świetnej grze - to co innego. Ale wczoraj Kuba pokazał, że nie ma
                          pojęcia, co robić.
                      • Gość: www Re: Zmiany w Legii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 21:38
                        Nie wszystkich
                        • Gość: L22W-wa Re: Zmiany w Legii IP: *.acn.waw.pl 01.10.04, 21:51
                          Zastanówmy się kto teraz przejmie schedę po Kubickim? Medialny Zygo mówi o
                          szkoleniowcu z najwyższej pólki (wielu dopowiada Clemente :D , a jeszcze inni o
                          Camacho :D). Moim zdaniem powinien być to coach z zagranicy, spoza układów, z
                          innym spojrzeniem na grę... Takim człowiekiem był dla Wisły Henio,
                          wszak "coachował" we Francji i w Afryce... Tak więc kto do Legii? Chovanec?
                          • Gość: www Re: Zmiany w Legii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 22:10
                            Może Nevio Scala.
                            Bo na Mourinho to nas na razie nie stać.:)
                            Osobiście stawiałbym na jakiegos Francuza, ale...
                            • Gość: Porter Re: Zmiany w Legii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 22:32
                              Chyba wolny jest Dragomir Okuka. Nie sadze, żeby Legia chciala go zatrudnic,
                              ale to wymarzony trener dla reprezentacji Polski. Jest wolny i to JEDYNY
                              trener, ktory potrafil zmusic polska druzyne, zeby walczyla. Zeby wywalczala
                              zwyciestwa. A Chenio powinien trenowac Wisle do 2008 roku conajmniej. Nawet
                              teflonika tego nie wytrzyma.
                              • Gość: obi Re: Zmiany w Legii IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.10.04, 11:28
                                Wyborcza podaje dzisiaj, ze bedzie Chovanec
                                • Gość: Miki Re: Zmiany w Legii IP: *.aster.pl 02.10.04, 11:37
                                  Tak też czytałem na onecie i powiem szczerze, że mam mieszane uczucia.

Chovanec to jest znane nazwisko w piłce czeskiej, a zwłaszcza w Sparcie Praga.
                                  Był dobrym piłkarzem, a także jest doświadczonym trenerem ( w końcu przecież
                                  nienagannie prowadził reprezentację Czech ). Z tym że znane nazwisko nie
                                  zapewni sukcesu polskiej drużynie. Był tego przykład kiedyś w Widzewie ( co
                                  prawda wsórd piłkarzy ) kiedy to w latach 90-ych grali tacy piłkarze jak
                                  Anatolij Diemianienko, czy Urlich Borowka ). Nazwiska znane na arenie
                                  międzynarodowej, pograli w tymże Widzewie kilka razy, a potem albo zakończyli
                                  karierę ( Diemianienko ), albo wyjazd z Polski ( Borowka ) z powodu nie łapania
                                  się do podstawowego składu, a czasem nawet na ławke rezerwowych.

Ja jednak życzę Chovancowi, aby zrobił porządek z grą Legii, ale jeszcze
                                  jednego się obawiam. Obawiam się tego, że piłkarze Legii okażą się skończonymi
                                  betonami, że nie będzie do nich docierało, co się do nich mówi. I nawet taki
                                  doświadczony Chovanec niewiele pomoże. Te betony to mam na myśli zawodników
                                  typu Szala, Dudek, Jóźwiak, Poledica. Osobiście moim zdaniem dla nich nie
                                  powinno być miejsca nawet na trybunach Legii, a co dopiero na łace rezerwowych,
                                  a już nie mówię na boisku w jedenastce wyjściowej.

Kibic Legii pozdrawia kibiców wszystkich polskich drużyn.
                                  • Gość: www Re: Zmiany w Legii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.04, 18:16
                                    Szala czy Dudek nie będą grać jak Ronaldo. Ale dobry trener powinien
                                    wykorzystać ich atuty.
                                    Co do Józwiaka to sie nie wypowiadam. Zbyt duzo dobrego zrobil dla Legii aby go
                                    teraz toż przed czterdziestką krytykować, zwłaszcza, że nastepcy kontuzjowani.
                                    Poledica jest OK. Cóż nie tacy piłkarze walili samobóje w ważnych meczach. W
                                    systemie 4-4-2 może byc świetnym lewym obroncą.
              • Gość: www Re: Zmiany w Legii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 20:26
                Wygląda na to, że jest szansa,ze tak będzie...
                No chyba, że Chovanec zaryzykuje...
      • Gość: www Duet trenerski za 1 pkt.:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.04, 19:22
        www.legialive.pl/news.php?NewsID=12486
      • ww1916 Stadion, ośrodek terningowy 06.10.04, 11:11
        Kurczę, nie uwierzę póki nie zobaczę
        www.legialive.pl/news.php?NewsID=12514
      • ww1916 Korzym w ataku 06.10.04, 11:14
        www.legialive.pl/news.php?NewsID=12515
        • Gość: yeti Re: Korzym w ataku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 11:18
          Tadeusz Czerwiński: - Stadion na jubileusz

Prezes Wisły, Tadeusz Czerwiński, po porażce w Tbilisi, poczuł się za nią
          odpowiedzialny (wg wyliczeń, na tak wczesnym odpadnięciu z pucharów, Wisła
          straciła ok. 6 mln zł) i podał się do dymisji. Swoją funkcję pełnić będzie do
          końca roku, ale być może pozostanie na swoim stanowisku nadal!

W niedzielę powiedział Pan, że Wisła będzie rosła w potęgę. Czy wczorajsza
          decyzja oznacza, że to trener Kasperczak będzie budował te potęgę przez
          najbliższe lata?

Tadeusz Czerwiński: - Nie tylko Pan Kasperczak, ale Pan Cupiał przede
          wszystkim. Potęgi Wisły nie buduje ani Pan Kasperczak ani Pan Czerwiński, tylko
          Pan Cupiał i on nie dopuści do tego, żeby to, co jest zostało zaprzepaszczone.
          Tym bardziej, że mam dla sympatyków Wisły bardzo miłą wiadomość. Wczoraj został
          ogłoszony zwycięzca konkursu stadionu. I to, co powiedziałem kibicom w marcu,
          to dziś mogę powiedzieć, że dotrzymałem słowa. W tym roku „wejdą buldożery” na
          budowę i stadion na 2006, na jubileusz będzie oddany. To było moim największym
          wyzwaniem, jak przyjmowałem to stanowisko i to kibicom powiedziałem głośno.
          Cieszę się, że do dziś nie zawiodłem kibiców. Korzystając z okazji serdecznie
          pozdrawiam wszystkich sympatyków Białej Gwiazdy.

Dziękujemy za pozdrowienia, dziękujemy za dotrzymanie obietnic. Wśród kibiców
          bardzo często słyszy się głosy, że pomimo przyjętej dymisji Zarządu, Pan
          Czerwiński powinien pozostać na stanowisku Prezesa Wisły. Czy są nadzieje, że
          te marzenia kibiców też się spełnią?

- To pytanie do Pana Cupiała. Ja swoje obowiązki pełnie do końca grudnia. Od
          Nowego Roku będzie powołany nowy Zarząd. Mam nadzieję, że pozostanę, ale to
          decyzja wyłącznie li tylko Pana Prezesa Cupiała.

• ww1916 Re: Korzym w ataku 06.10.04, 11:21
            No i bardzo dobrze. Czas budować a nie rozpier...ć
            • Gość: ludzie!!!!!!!!!!!! Re: Korzym w ataku IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.04, 20:40
              ludzie1!!!!!!!!!!1
              Budujmy stadiony!!!!!!!
              Już nawet w austrii maja lepsze!!!!!!!
              A Legia, co gorsza d...py daje z wieśniakami!!!!!!!
              Ludzie, budujmy stadiony!!!!!
              • bazyliszek4 słusznie 11.10.04, 22:02
                już wyciągam szpadel z piwnicy i idę...
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka