Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Wisła mistrzem to styd na cały swiat

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.04.02, 19:48
    klub który ma zero ogrania w pucharach bo kiblował gdzieś między I a II ligą
    dzięki Cupialowi mógł sie pokazać i co, i nic !!! potrafił jedynie murować
    bramke a mimo to przegrywał po kolei, chyba wystarczy już wisły w pucharch, po
    co robiś sobie wstyd na świecie
    Obserwuj wątek
      • Gość: Luxc Re: Wisła mistrzem to styd na cały swiat IP: 213.17.164.* 16.04.02, 19:54
        Po chuj za przeproszeniem ten post - chcesz pokazać, że dorównujesz itelektem
        panu o nicku pies_bel, który podobne idiotyzmy pisze o Legii?
        • zezik Re: Wisła mistrzem to styd na cały swiat 17.04.02, 22:00
          Gość portalu: Luxc napisał(a):

> Po chuj za przeproszeniem ten post - chcesz pokazać, że dorównujesz itelektem
          > panu o nicku pies_bel, który podobne idiotyzmy pisze o Legii?

Zgadzam sie w zupelnosci tylko tamten pisze juz kompletne bzdury nikt go nie
          przebije..!
      • Gość: Jackos Re: Wisła mistrzem to styd na cały swiat IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 16.04.02, 19:57
        ... i żucają nożami w piłkarzy WSTYD dla całego kraju!!!!
        • Gość: Kraqs Re: Wisła mistrzem to styd na cały swiat IP: 62.233.183.* 16.04.02, 20:13
          Gość portalu: Jackos napisał(a):

> ... i żucają nożami w piłkarzy WSTYD dla całego kraju!!!!

"żucają"... oj, jesteś strasznie prosty.

po pierwsze - ten debil co rzucil nozem juz siedzi. A w ogole czemu piszesz w
          liczbie mnogiej? Kazdy wie ze to tylko jeden taki imbecyl. A krzeselka na Waszym
          WLASNYM (!) stadionie tez podpalil jeden gosc? :-)))

po drugie - nie mow nic o rzucaniu, bo bylem na Legii dwa lata temu, kiedy
          schodzacych do szatni pilkarzy Wisly obrzucono roznymi przedmiotami, a trener
          dostal kamieniem w glowe, tak ze zemdlal na chwile.
          O bananach, ktore polecialy w Olisadebe nie wspominajac...

Nie mowie ze u nas wylacznie savoir-vivre a u Was wylacznie bandytyzm, ale jednak
          mam wrazenie ze w Krakowie na Wiselce jest wiecej kultury niz na Legii.

A jesli chodzi o ogranie w pucharach, to Legia swietnie sie ograla w Valencji.
          Przyniosla tym wynikiem najwiekszy od wielu lat wstyd polskiej pilce. Przeciez na
          to patrzyla cala Europa, a tu taki blamaz...
          • Gość: Jackos Re: Wisła mistrzem to styd na cały swiat IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 16.04.02, 20:19
            Błąd się może każdemu zdażyć, a ten twój tekst już po raz któryś czytam, nie
            lepiej wymyślić coś nowego? Bo to nudne się staje.
          • Gość: dexter Re: Wisła mistrzem to styd na cały swiat IP: *.acn.pl / 10.128.138.* 16.04.02, 21:13
            Małe sprostowanie: Olisadebe został obrzucony bananami w Lubinie, a nie na
            Legii, co do kultury na obu stadionach nie możesz się chyba zbytnio wypowiadać,
            skoro byłeś na jednym meczu na Łazienkowskiej (takie wydarzenia jak wtedy na
            meczu z Wisłą są na prawde incydentalne, podobnie jak u Was nie rzucają na
            każdym meczu nożem w piłkarzy;-) ), myślę, że oba stadiony zachowują średnią
            krajową i nie ma co pisać, że tu lub tu jest lepiej lub gorzej.
            pzdr
            • Gość: toja ot i wszystko na ten temat !!! IP: 62.233.151.* 16.04.02, 21:36
              "...mądrego to i warto posłuchać"
              Pozdrowienia dla normalnych (czyli zdecydowanej większości) kibiców Legii- od
              kibica Wisły
              • Gość: Leon Re: ot i wszystko na ten temat !!! IP: *.proxy.aol.com 16.04.02, 21:45
                Jest to totalnie glupi temat; Wisla w tym sezonie w Europe grala 8 meczy - 4
                zwyciestwa, 1 remis i 3 porazki. Pokonala Hajduk i Inter u siebie a oba klubu
                sa przeciez bardzo dobrymi (tak, Hajduk tez) Legia niestety (bo chcialem
                zebywygrala) totalnie sie zkompromitowala i zawstydzila Polska pilke. Nie mowie
                tego zlosliwie, bo ten wynik nie sprawil mi zadnych przyjemnosci. O i jeszcze
                to swietne zwyciestwo w W-wie z tymi z Luksemburga... Wiec, troche rosadku
                prosze.

Pozdr
                • Gość: martin Re: ot i wszystko na ten temat !!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.04.02, 21:48
                  tak Legia sie skompromitowała bo wygrała po 6:1, 6:0 z LUX i SWE a u siebie
                  zrmisowała z Valencją 1:1, za to Wisła po kilku minimalnych zwycięstwach 1:0
                  murowała bramke 11 zawodnikami, gratulacje !!! postawa niczym zespoły z Wysp
                  Owczych :))
                  • Gość: Jarek Re: ot i wszystko na ten temat !!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 16.04.02, 22:12
                    nie ogladales zadnego meczu wisly w pucharach.
                  • Gość: exe Re: ot i wszystko na ten temat !!! IP: *.icpnet.pl 16.04.02, 23:21
                    Gość portalu: martin napisał(a):

> tak Legia sie skompromitowała bo wygrała po 6:1, 6:0 z LUX i SWE a u siebie
                    > zrmisowała z Valencją 1:1, za to Wisła po kilku minimalnych zwycięstwach 1:0
                    > murowała bramke 11 zawodnikami, gratulacje !!! postawa niczym zespoły z Wysp
                    > Owczych :))

Bredzisz. Mecze z Hajdukiem, rewanż z Interem czy trzy gole strzelone Barcelonie
                    (choć się miało dupną obronę) to była przyjemność dla obiektywnych polskich
                    kibiców. Gromienie wybitnych cieniasów nikogo nie bawi. Jak już nie raz pisałem -
                    do obecnej Legii nic nie mam, należało im się zwycięstwo z Valencią, ale do niego
                    nie doszło. I nie ma co ukrywać - tym razem Legia skompromitowała polską piłkę,
                    tak jak nie raz przynosiła jej wiele chwały...
                    Szczerze życzę Legii awansu do Ligi Mistrzów (o ile zdobędzie tytuł, oczywiście),
                    jednak łatwiej mi uwierzyć, że jest w stanie dokonać tego Wisła - której gwiazdy
                    nie wybierają się na przyszły sezon na Cypr i do Niemiec.

• Gość: martin Re: ot i wszystko na ten temat !!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.04.02, 11:40
                      Gość portalu: exe napisał(a):

> Gość portalu: martin napisał(a):
                      >
                      > > tak Legia sie skompromitowała bo wygrała po 6:1, 6:0 z LUX i SWE a u siebi
                      > e
                      > > zrmisowała z Valencją 1:1, za to Wisła po kilku minimalnych zwycięstwach 1
                      > :0
                      > > murowała bramke 11 zawodnikami, gratulacje !!! postawa niczym zespoły z Wy
                      > sp
                      > > Owczych :))
                      >
                      > Bredzisz. Mecze z Hajdukiem, rewanż z Interem czy trzy gole strzelone Barceloni
                      > e
                      > (choć się miało dupną obronę) to była przyjemność dla obiektywnych polskich
                      > kibiców. Gromienie wybitnych cieniasów nikogo nie bawi. Jak już nie raz pisałem
                      > -
                      > do obecnej Legii nic nie mam, należało im się zwycięstwo z Valencią, ale do nie
                      > go
                      > nie doszło. I nie ma co ukrywać - tym razem Legia skompromitowała polską piłkę,
                      >
                      > tak jak nie raz przynosiła jej wiele chwały...
                      > Szczerze życzę Legii awansu do Ligi Mistrzów (o ile zdobędzie tytuł, oczywiście
                      > ),
                      > jednak łatwiej mi uwierzyć, że jest w stanie dokonać tego Wisła - której gwiazd
                      > y
                      > nie wybierają się na przyszły sezon na Cypr i do Niemiec.

hahah to są dopiero brednie, Wisła - zespół murarzy- ...swojej bramki
                      >

• Gość: kajo95 Re: ot i wszystko na ten temat !!! IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 17.04.02, 13:09
                      Gość portalu: exe napisał(a):

> Gość portalu: martin napisał(a):
                      >
                      > > tak Legia sie skompromitowała bo wygrała po 6:1, 6:0 z LUX i SWE a u siebi
                      > e
                      > > zrmisowała z Valencją 1:1, za to Wisła po kilku minimalnych zwycięstwach 1
                      > :0
                      > > murowała bramke 11 zawodnikami, gratulacje !!! postawa niczym zespoły z Wy
                      > sp
                      > > Owczych :))
                      >
                      > Bredzisz. Mecze z Hajdukiem, rewanż z Interem czy trzy gole strzelone Barceloni
                      > e
                      > (choć się miało dupną obronę) to była przyjemność dla obiektywnych polskich
                      > kibiców. Gromienie wybitnych cieniasów nikogo nie bawi. Jak już nie raz pisałem
                      > -
                      > do obecnej Legii nic nie mam, należało im się zwycięstwo z Valencią, ale do nie
                      > go
                      > nie doszło. I nie ma co ukrywać - tym razem Legia skompromitowała polską piłkę,
                      >
                      > tak jak nie raz przynosiła jej wiele chwały...
                      > Szczerze życzę Legii awansu do Ligi Mistrzów (o ile zdobędzie tytuł, oczywiście
                      > ),
                      > jednak łatwiej mi uwierzyć, że jest w stanie dokonać tego Wisła - której gwiazd
                      > y
                      > nie wybierają się na przyszły sezon na Cypr i do Niemiec.
                      >

bo dla gwiazd z reymonta jedynie słuszny kierunek to turcja w części należącej
                      już prawie do azji...
                      • Gość: Jarek Re: ot i wszystko na ten temat !!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 17.04.02, 15:21
                        jest tam, mimo wszystko, sympatyczniej niz na Ukrainie...
          • Gość: berserk Re: Wisła mistrzem to styd na cały swiat IP: *.chello.pl 17.04.02, 01:16
            pokaż mi baranie polski klub który osiągnął więcej w piłce europwjskiej niż
            Legia
            • Gość: mafiu99 Gornik Zabrze IP: *.ee.Princeton.EDU 17.04.02, 02:35
              Jedynym polskim klubem, ktory osiaglnol cos w pucharach(jak na razie)jest
              Gornik Zabrze, finalista PZP. W ostarnich sezonach najlepszym polskim klubem
              jest Wiselka, a co do legii to osiagala ona sukcesy bo sciagala do siebie
              najlepszych graczy grajacych w Polskiej Lidze.

Pozdr.
              • Gość: berserk Re: Gornik Zabrze IP: *.chello.pl 17.04.02, 03:26
                a Górnik pewnie miał najgorszych, ale mimo to też coś osiągał, hehe

poza tym Legia była 2-krotnie w półfinałach europejskich pucharów, w tym raz w
                PEMK, a to chyba nieco mocniej obsadzone rozgrywki niż PZP, więc nie można
                powiedzieć, że tylko Górnik coś osiągnął

pozdro
              • Gość: Kan Re: Gornik Zabrze IP: 157.25.84.* 17.04.02, 08:57
                Bredzisz w malignie.
                "a co do legii to osiagala ona sukcesy bo sciagala do siebie
                najlepszych graczy grajacych w Polskiej Lidze."
                No i co z tego. Bla, bla, bla...
                Taki był w tedy system i kropka.
                Wisła była za to milicyjnym ( tfu) klubem i też ściągała piłkarzy.
                Wojsko można była zamienić na służbę w milicji lub starać się o
                służbę zastępczą a wtedy można było trafić do kopalni i do śląskich
                klubów.

• Gość: Jackos Re: Gornik Zabrze IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 17.04.02, 20:30
                Jak miała kasę to ściągała chyba o to chodzi żeby być najlepszym, a Wisła to
                co? Jak Telefonika przyszła to niekupowała!!!!!! Debilu!!!! Sam sobie
                zaprzeczasz!!!
            • Gość: martin Re: Wisła mistrzem to styd na cały swiat IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.04.02, 10:45
              Gość portalu: berserk napisał(a):

> pokaż mi baranie polski klub który osiągnął więcej w piłce europwjskiej niż
              > Legia

dla kibicow Wisły pewnie Wisła :)))
            • Gość: Pysiek Re: Wisła mistrzem to styd na cały swiat IP: *.mnc.pl 17.04.02, 12:43

> Legia

a Widzew połfinał PEMK 1983 , wyeliminował wielki Liverpool i przegrał dopiero z
              Juventusem z Rossim Plantinim Zoffem i Bonkiem a nikomu piłkarzy nie zabierał do
              wojska czy do milicji :))))
            • Gość: napster Re: Wisła mistrzem to styd na cały swiat IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.04.02, 20:14

> Legia

tylko Legia

• Gość: miki Re: Wisła mistrzem to styd na cały swiat IP: 217.11.143.* 17.04.02, 12:49
            Ta wstydem nie było przegranie 5:1 z Venezią. I jeszcze jedno byłem też na tym
            meczu i widziałem wasze zachowanie nie było wcale lepsze. Szczególnie żony
            waszych gwiazd brylowały w ciekawych gestach i uwagach.
            • Gość: Jarek Re: Wisła mistrzem to styd na cały swiat IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 17.04.02, 13:02
              Stary, nie zazdrosc, ty tez w koncu znajdziesz jakas dziewczyne...
            • Gość: martin Re: Wisła mistrzem to styd na cały swiat IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.04.02, 16:47
              Gość portalu: miki napisał(a):

> Ta wstydem nie było przegranie 5:1 z Venezią. I jeszcze jedno byłem też na tym
              > meczu i widziałem wasze zachowanie nie było wcale lepsze. Szczególnie żony
              > waszych gwiazd brylowały w ciekawych gestach i uwagach.

:)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka