Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

friendlies on their way .... hattrick

17.04.02, 10:16
    campo team na razie wygrywa z lhp team 2:1 .... go boyz :-))))

a ja. . coz .. jade do Holandii .. mecz o 17.30 - nie wiem na co patrzec - na
    Mario boyz czy Polske (Polskaaaa, bialo -czerwoni ....)
    Obserwuj wątek
      • lhp Re: friendlies on their way .... hattrick 17.04.02, 10:30
        wrr kolejna wtopa sie szykuje

pzdr
        • mario29 Re: friendlies on their way .... hattrick 17.04.02, 10:32
          lhp napisał(a):

> wrr kolejna wtopa sie szykuje

juz przegrywasz 3-1 kolego lordzie niestety ... ale kosic to kosisz
          perfekcyjnie :-)) zniesli jakiegos zoltka z boiska ..
          • lhp Re: friendlies on their way .... hattrick 17.04.02, 10:34
            Mario nie wiedzialem, ze jestes rasista ;-]]

pzdr
            • mario29 Re: friendlies on their way .... hattrick 17.04.02, 10:36
              lhp napisał(a):

> Mario nie wiedzialem, ze jestes rasista ;-]]

to byl eufemizm tylko ...
              • campo Do Mario29 ....:-) 17.04.02, 14:37
                Mario, to nie byle jaki żółtek, ale jeden z moich najlepszych obronców!...:-)))
                Teraz odpocznie przez 3 tygodnie...:-((( To juz 2 gracz "załatwiony" przez
                lhp...:-))) Pierwszym był rozgrywający Franciszek Jarzebski, którego lhp powołał
                ( tu brawa dla nowego trenera! )na mecz U-20, no i został trafiony..:-(

Jak to co masz ogladać??? Oczywiście że Mario boyz!...przeciez jesteś
                włascicielem tego klubu.
                Najpierw obowiazki, a potem przyjemnosć (mecz repy z video)!...:-)))

Powodzenia w pomarańczarni!...:-)))

• mario29 Re: Do Mario29 ....:-) 17.04.02, 14:43
                  campo napisał(a):

> Mario, to nie byle jaki żółtek, ale jeden z moich najlepszych obronców!...:-)))
                  > Teraz odpocznie przez 3 tygodnie...:-((( To juz 2 gracz "załatwiony" przez
                  > lhp...:-))) Pierwszym był rozgrywający Franciszek Jarzebski, którego lhp powoła
                  > ł
                  > ( tu brawa dla nowego trenera! )na mecz U-20, no i został trafiony..:-(
                  >
                  > Jak to co masz ogladać??? Oczywiście że Mario boyz!...przeciez jesteś
                  > włascicielem tego klubu.
                  > Najpierw obowiazki, a potem przyjemnosć (mecz repy z video)!...:-)))
                  >
                  > Powodzenia w pomarańczarni!...:-)))
                  >

campo - co ty .. nie wiesz ze najpierw reprezentacja a potem klub ? :-)))
                  Polskaaaa.....

co do Zoltka - to widzialem po cenie jaka dales za niego ze to musi byc
                  wymiatacz ....

co do mojego meczu - wystawilem rezerwy wlasnie z obawy przed kontuzjami (tym
                  bardziej ze cup rules). moj nowy nabytek na inner midfield jeszcze odpoczywa po
                  kontuzji z jaka go kupilem (notabene z pomaranczarni jest :-)). Trzymajcie kciuki
                  za mecz barazowy o pozostanie w III.8.
                • lhp Do Campo 17.04.02, 14:57
                  campo napisał(a):

> Mario, to nie byle jaki żółtek, ale jeden z moich najlepszych obronców!...:-)))
                  > Teraz odpocznie przez 3 tygodnie...:-((( To juz 2 gracz "załatwiony" przez
                  > lhp...:-))) Pierwszym był rozgrywający Franciszek Jarzebski, którego lhp powoła
                  > ł
                  > ( tu brawa dla nowego trenera! )na mecz U-20, no i został trafiony..:-(
                  >

Campo pownienes byc zaszczycony, ze twoj zawodnik mogl zagrac w U-20, nie wszyscy
                  moga byc tak wyroznieni. Jak powroci do zdrowia to znowu zostanie powolany ;-]]

A kontuzja to chyba wynik zlego treningu jaki aplikujesz swoim zawodnikom ;-]]

pzdr
                  • campo Re: Do Lhp i Mario29 17.04.02, 15:07
                    Lhp, oczywiscie ze jestem zaszczycony ze moj zawodnik gra w U-20, oraz tym ze
                    moj trener pomaga ci w prowadzeniu mlodziezowki....:-)

Mario29 - bedziemy trzymac kciki!

pzdr.
      • Gość: kostor Re: friendlies on their way .... hattrick IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 17.04.02, 15:35
        ja mam dzisiaj o 19 mecz w szwecji
        • mario29 do kostora .... 17.04.02, 15:36
          Moze bysmy w przyszlym tygodniu zagrali razem friendly???

Chcesz ze mna zainaugurowac nowy, wiekszy stadion FC Mario Boyz ?? :)))
          Zapraszam ...
          • Gość: kostor Re: do kostora .... IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 18.04.02, 00:25
            obawiam się zę nei bezie w przyszłym tygodniu sparingu, ale jeśli będzie to
            czemu nie
            • campo Re: do kostora .... 18.04.02, 08:21
              Czemu nie będzie?
              24 kwietnia mozna bez problemu zagrac sparing...:-)

pzdr.
              • Gość: kostor Re: do mario IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 18.04.02, 20:08
                wiem wiem,,, mario już przyjąłem twoje zaproszenie, jedstem dumny zę akurat mi
                pozwoliłeś zainaugurowac twój nowy stadion :))
                • Gość: Mario29 Re: do mario IP: 157.25.192.* 19.04.02, 09:49
                  Gość portalu: kostor napisał(a):

> wiem wiem,,, mario już przyjąłem twoje zaproszenie, jedstem dumny zę akurat mi
                  > pozwoliłeś zainaugurowac twój nowy stadion :))

Youre welcome :-)))

Gramy na luzie ?: -))))
                  • Gość: kostor Re: do mario IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 19.04.02, 14:24
                    jako że dal mnie to jedyny mez w rzyszłym tygodniu to zagram w najmocniejszym
                    składzie... a w towarzyskich play it cool i tak się nei liczy. :)
                    • Gość: Mario29 Re: do mario IP: 157.25.192.* 19.04.02, 15:11
                      Gość portalu: kostor napisał(a):

> jako że dal mnie to jedyny mez w rzyszłym tygodniu to zagram w najmocniejszym
                      > składzie... a w towarzyskich play it cool i tak się nei liczy. :)

ja tez w silnym .... tylko poeksperymentuje z ustawieniem ./..
                      • campo Re: do mario i kostora....:-))) 19.04.02, 15:29
                        No to zapowiada się niezły meczyk...:-)))
                        Wpadne zobaczyc, ale tylko na chwilke, bo gram wyjazdowy z easy_team...:-)))

pzdr.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka