mario29 17.04.02, 10:16 campo team na razie wygrywa z lhp team 2:1 .... go boyz :-)))) a ja. . coz .. jade do Holandii .. mecz o 17.30 - nie wiem na co patrzec - na Mario boyz czy Polske (Polskaaaa, bialo -czerwoni ....) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lhp Re: friendlies on their way .... hattrick 17.04.02, 10:30 wrr kolejna wtopa sie szykuje pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
mario29 Re: friendlies on their way .... hattrick 17.04.02, 10:32 lhp napisał(a): > wrr kolejna wtopa sie szykuje juz przegrywasz 3-1 kolego lordzie niestety ... ale kosic to kosisz perfekcyjnie :-)) zniesli jakiegos zoltka z boiska .. Odpowiedz Link Zgłoś
lhp Re: friendlies on their way .... hattrick 17.04.02, 10:34 Mario nie wiedzialem, ze jestes rasista ;-]] pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
mario29 Re: friendlies on their way .... hattrick 17.04.02, 10:36 lhp napisał(a): > Mario nie wiedzialem, ze jestes rasista ;-]] to byl eufemizm tylko ... Odpowiedz Link Zgłoś
campo Do Mario29 ....:-) 17.04.02, 14:37 Mario, to nie byle jaki żółtek, ale jeden z moich najlepszych obronców!...:-))) Teraz odpocznie przez 3 tygodnie...:-((( To juz 2 gracz "załatwiony" przez lhp...:-))) Pierwszym był rozgrywający Franciszek Jarzebski, którego lhp powołał ( tu brawa dla nowego trenera! )na mecz U-20, no i został trafiony..:-( Jak to co masz ogladać??? Oczywiście że Mario boyz!...przeciez jesteś włascicielem tego klubu. Najpierw obowiazki, a potem przyjemnosć (mecz repy z video)!...:-))) Powodzenia w pomarańczarni!...:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
mario29 Re: Do Mario29 ....:-) 17.04.02, 14:43 campo napisał(a): > Mario, to nie byle jaki żółtek, ale jeden z moich najlepszych obronców!...:-))) > Teraz odpocznie przez 3 tygodnie...:-((( To juz 2 gracz "załatwiony" przez > lhp...:-))) Pierwszym był rozgrywający Franciszek Jarzebski, którego lhp powoła > ł > ( tu brawa dla nowego trenera! )na mecz U-20, no i został trafiony..:-( > > Jak to co masz ogladać??? Oczywiście że Mario boyz!...przeciez jesteś > włascicielem tego klubu. > Najpierw obowiazki, a potem przyjemnosć (mecz repy z video)!...:-))) > > Powodzenia w pomarańczarni!...:-))) > campo - co ty .. nie wiesz ze najpierw reprezentacja a potem klub ? :-))) Polskaaaa..... co do Zoltka - to widzialem po cenie jaka dales za niego ze to musi byc wymiatacz .... co do mojego meczu - wystawilem rezerwy wlasnie z obawy przed kontuzjami (tym bardziej ze cup rules). moj nowy nabytek na inner midfield jeszcze odpoczywa po kontuzji z jaka go kupilem (notabene z pomaranczarni jest :-)). Trzymajcie kciuki za mecz barazowy o pozostanie w III.8. Odpowiedz Link Zgłoś
lhp Do Campo 17.04.02, 14:57 campo napisał(a): > Mario, to nie byle jaki żółtek, ale jeden z moich najlepszych obronców!...:-))) > Teraz odpocznie przez 3 tygodnie...:-((( To juz 2 gracz "załatwiony" przez > lhp...:-))) Pierwszym był rozgrywający Franciszek Jarzebski, którego lhp powoła > ł > ( tu brawa dla nowego trenera! )na mecz U-20, no i został trafiony..:-( > Campo pownienes byc zaszczycony, ze twoj zawodnik mogl zagrac w U-20, nie wszyscy moga byc tak wyroznieni. Jak powroci do zdrowia to znowu zostanie powolany ;-]] A kontuzja to chyba wynik zlego treningu jaki aplikujesz swoim zawodnikom ;-]] pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
campo Re: Do Lhp i Mario29 17.04.02, 15:07 Lhp, oczywiscie ze jestem zaszczycony ze moj zawodnik gra w U-20, oraz tym ze moj trener pomaga ci w prowadzeniu mlodziezowki....:-) Mario29 - bedziemy trzymac kciki! pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kostor Re: friendlies on their way .... hattrick IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 17.04.02, 15:35 ja mam dzisiaj o 19 mecz w szwecji Odpowiedz Link Zgłoś
mario29 do kostora .... 17.04.02, 15:36 Moze bysmy w przyszlym tygodniu zagrali razem friendly??? Chcesz ze mna zainaugurowac nowy, wiekszy stadion FC Mario Boyz ?? :))) Zapraszam ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kostor Re: do kostora .... IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 18.04.02, 00:25 obawiam się zę nei bezie w przyszłym tygodniu sparingu, ale jeśli będzie to czemu nie Odpowiedz Link Zgłoś
campo Re: do kostora .... 18.04.02, 08:21 Czemu nie będzie? 24 kwietnia mozna bez problemu zagrac sparing...:-) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kostor Re: do mario IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 18.04.02, 20:08 wiem wiem,,, mario już przyjąłem twoje zaproszenie, jedstem dumny zę akurat mi pozwoliłeś zainaugurowac twój nowy stadion :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario29 Re: do mario IP: 157.25.192.* 19.04.02, 09:49 Gość portalu: kostor napisał(a): > wiem wiem,,, mario już przyjąłem twoje zaproszenie, jedstem dumny zę akurat mi > pozwoliłeś zainaugurowac twój nowy stadion :)) Youre welcome :-))) Gramy na luzie ?: -)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kostor Re: do mario IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 19.04.02, 14:24 jako że dal mnie to jedyny mez w rzyszłym tygodniu to zagram w najmocniejszym składzie... a w towarzyskich play it cool i tak się nei liczy. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario29 Re: do mario IP: 157.25.192.* 19.04.02, 15:11 Gość portalu: kostor napisał(a): > jako że dal mnie to jedyny mez w rzyszłym tygodniu to zagram w najmocniejszym > składzie... a w towarzyskich play it cool i tak się nei liczy. :) ja tez w silnym .... tylko poeksperymentuje z ustawieniem ./.. Odpowiedz Link Zgłoś
campo Re: do mario i kostora....:-))) 19.04.02, 15:29 No to zapowiada się niezły meczyk...:-))) Wpadne zobaczyc, ale tylko na chwilke, bo gram wyjazdowy z easy_team...:-))) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś