Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Jaki cud!?

08.05.19, 04:28
    O cudzie w Liverpoolu to moga pisac czy kwakac niedouczone wolskie dziennikarzole od szmacianki znad Wisly no i Karlus "gryfny".
    "Don Manitou" w cuda nie wierzy a mysli bo tak czy inaczej to ale na PILCE NOZNEJ w ZACHODNIEJ CYWILIZACJI sie zna,w morde!
    Nie jest tyz zaslepiony Barcelonami czy innymi Bayernami nie klikajac nic np.o "CWKS" z Waszawy.Rozszyfrowalem wreszcie ten skrot.W pelnym brzmieniu slychac tak:
    "C-ALKOWITY W-YTWOR K-OLEGIUM S-EDZIOW".
    Karlusie czy "Piastunki" gotowe na CUD?
    Obserwuj wątek
      • gryfny Re: Jaki cud!? 08.05.19, 17:39
        Magia futbolu dala mi ostro po "pysku" wiec go trzymia zamkniety,jak dzisioj wieczorem Ajax dostanie szmary to sie przeciepna na komentowanie cymbergaja
        • gryfny Re: Jaki cud!? 08.05.19, 23:01
          jakies pytania o taktyce cymbergaja,jestem do dyspozycji?
          • yosemitesam Re: Jaki cud!? 09.05.19, 01:22
            Nie no, kurła, niech mnie który uszczypnie, że to się stało!
            Zaś ci pieróńscy Angole! :-/
            • gryfny Re: Jaki cud!? 09.05.19, 18:38
              dzisioj zrobi sie drugi angielski final......co jo tu godom,czymia pysk
      • yosemitesam Re: Jaki cud!? 09.05.19, 01:36
        Ja rozumiem, że gra się tak jak przeciwnik pozwala - a The Reds nie pozwolili Hiszpantom na zbyt wiele - ale to co odpier...liła obrona przy czwartej bramce, to po prostu piłkarski kryminał! No takich jaj to na meczach Potoku Więckowice żem nie widzioł, żeby po płaskim wbiciu gały z rogu koleś zupełnie nieobstawiony na środku pola karnego mógł tylko zapytać bramkarza w który róg chce dostać!
        A Ajaksu strasznie mi żal, chyba maładcy za szybko uwierzyli, że już są w finale. A ten cały Łukasz Mołra to miał klasyczny dzień konia. Czego się nie tknął - wpadało do sieci! Zwłaszcza gała na 2-2 - no jak on to, yebany, zrobił to tylko on sam wi.
        • gryfny Re: Jaki cud!? 09.05.19, 18:40
          w 5 minucie i 23 sekundze ,psia jego mac
          • bombullo Re: Jaki cud!? 10.05.19, 05:14
            Wychodzi na to,ze Wieckowice nie beda stolyca wolskiej szmacianki ale moga nia byc Gliwice.Pierona!
            Jak sie nie ma co sie lubi,moj Ty Karlusie,to sie lubi co sie mo.
            A jakie city w jakim kraju jest kapitolem europejskiej pilkarskiej Cywilizacji? Kto zgaduje?

A teraz do tych moich dwoch interlokutorow z wontka:
            Jak myslicie czy Barcelona bez Messiego i Suareza zagrala by tak jak The Reds? Przypuszczam,ze watpie.
            Wieszcze koniec Barcelony po zakonczeniu kopania przez "Pchle".Tak jak skonczyl sie Real po odejsciu CR7 i tak bedzie z Juve.O Bayernie ni ma co klikac bo co graja to widac.

• bombullo Re: Jaki cud!? 10.05.19, 05:25
              Jeszcze jedno: w calej dotychczasowej historii LM i LE nie bylo przypadku zeby 4 zespoly z jednego kraju graly w finalach!

I nima sie co dziwic,ze Anglia wypisala sie z UE!! Z "Cienkimi Bolkami" postanowili sie nie zadawac!
      • gryfny Re: Jaki cud!? 13.05.19, 14:25
        Jurgen Klopo bez Majstra.....znowu
        Gratulacje do MC

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka