dorota_snooker 21.10.04, 19:18 Widocznie taki mój los - Kalisz piekne miasto - wiadomo Oczekujcie relacji, ploteczek i zdjęć - I nieodmiennie Kraków rulez Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorota_snooker No i wróciłam 24.10.04, 09:28 Kalisz wrocławski był zdecydowanie inny niż Kalisz kaliski. Niestety z przyczyn technicznych nie mogłam zobaczyć gry najlepszych - w tym naszego uroczego i szanownego komentatora Rafała J. Widziałam natomiast przyjemny break 54 w wykonaniu 16-letniego mistrza polski do 21 lat Tomasza Neszowa. Naprawdę miło było popatrzec na jego "mięciutką" grę. Całkiem fajny był mecz Sebstiana Ślugacza z Krzysztofem Wróblem zakończony wynikiem 0:3 Jeśli miałabym jakoś określić ten turniej to nazwłabym go www.turniej_niezliczonych_chybien.pl i nie wątpie że Marcin Chłopaś się ze mną zgodzi A krakusy ? Krakusy w plecy poza jednym Marcinem Atłasikiem który wrócił do grodu kraka z trofeum w postaci 100 punktów do rankingu - awans pewien Jakieś plotki ? - niespecjalnie - może jakieś by się znlazły ale ze względu na pełną inwigilację forum muszę milczeć :))))))))))))))))))))))))))))))))))) Mnóstwo palnów natomiast i oby to nie był słomiany zapał !!!!!!!!!!!!!!!!!! PS.Dzięki Marciny dwa za miło spędzony czas. Odpowiedz Link Zgłoś