Gość: cs IP: 195.215.5.* 26.10.04, 15:48 na razie chce obciac administracje, ale nie wrozy to dobrze Jagus i Protas bedz szukac nowych klubow... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mario Re: Karwan zapowiada ciecia budzetowe w klubie IP: *.inferno.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.04, 17:26 Trzeba ciąć budżet ? - trudno, trzeba ograniczać wydatki ? - trudno, nie można zakontraktować takich zawodników jakich by się chciało ? - też trudno, Nie zawsze nad Apatorem musi świecić słońce. Kibicujmy jednak nadal ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sasiad boli... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 01:18 wypowiedzi prezesa bola mnie coraz bardziej a jego postawa zaczyna byc niezrozumiala. ja rozumiem ze trzeba sie pozbyc darmozjadow, ale tekst o fan clubie, kielbaskach i uscisku dloni jest zenujacy. wszem i wobec znany jest poziom organizacji imprez w toruniu, strach pomyslec co bedzie gdy wezma sie za to wolontariusze. druga sprawa jest tekst "moj glos wazy tyle samo...", istne buhaha i natycmiastowa refleksja jak latwo szantazowac klub od ktorego odwracac zaczeli sie sponsorzy (a czyja to wina?). to jest chore, a ja lubie zdrowe sytuacje. wniosek? ryba psuje sie od glowy... ja dziekuje za tych pare lat, widac ktos tu ma slomiany zapal i zuzel mu sie znudzil. KMO a janek sie moze jeszcze przydac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAVERICK PL Re: Karwan zapowiada ciecia budzetowe w klubie IP: *.man.bydgoszcz.pl 27.10.04, 17:44 Teraz Toruń będzie walczył o pierwszą czwórke jeśli nie o pozostanie w e-lidze? Fajnie by było... ale jednak życze pozostania zarówno Bydgoszczy i Toruniowi w e-lidze (nie ważne na którym miejscu), bo sezon bez debrów, to nie sezon. Fajnie by było jak by Toruń walczył w barażach, ale jednak chciałbym aby pozostali w e-lidze. A wydaje mi się, że bezpośredni spadek zanotuje pewnie Gdańsk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toma Toruń Re: Karwan zapowiada ciecia budzetowe w klubie IP: *.petrus.com.pl 27.10.04, 19:52 Szanowny Panie Prezesie. Doskonale rozumiem, że firma Apator Adriana ma się bardzo dobrze, bo aby zwiększyć wydajność zwalnia Pan pracowników. Jeszcze nie dawno powiedział Pan, że stać Pana klub na wygranie 60 spotkań pod rząd w lidze. Było to w grudniu 2002 roku na konferencji prasowej gdy trzymał Pan w reku kontrakty Protasa, Crumpa i Rickiego. Czyżby jednak promowanie firmy poprzeż sport wyszło Panu bokiem?? Nie jest opłacalne?? I jeszcze jedno czy Pana szeregowy pracownik w firmie też pracuje za przysłowiowe piwko, kiełbaskę i uścisk dłoni?? Jeżeli chce Pan podnieść poziom organizacyjny zawodów zatrudniając amatorów, to ja dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sasiad Re: Karwan zapowiada ciecia budzetowe w klubie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 22:08 dodam od siebie ze Pan Prezes boi sie inspekcji pracy jak ognia, bo w jego fabrykach panuje wyzysk... wspolczuje ksiegowym i innym bo o wolnych weekendach moga zapomniec. takim sposobem w klubie powinna pracowac jedna osoba. i jeszcze jedno mnie naszlo. matematyk sie we mnie odezwal, karwan nie chce zreorganizowac klubu ktoremu przewodzil przez 2 (?) lata! (ja sie pytam kto jak nie on jest za to odpowiedzialny?) tylko chce dac mniej pieniedzy i tyle. bo jakos nikt nie wspomnial ze ograniczamy wydatki organizacyjne a budzet zostaje bez zmian i walczymy o pudlo. reasumujac, woz albo przewoz panie prezesie. na adrianie sie swiat nie konczy, ale zeby tworzyc nowa jakosc trzeba sie z nia porzegnac bo na szantazu daleko nie zajedziemy. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Karwan zapowiada ciecia budzetowe w klubie IP: 195.85.209.* 27.10.04, 23:14 nie płacz toruński kundlu... 60 spotkań wygracie, ale w okresie 10 lat buchachacha... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAVERICK PL Re: Karwan zapowiada ciecia budzetowe w klubie IP: *.man.bydgoszcz.pl 28.10.04, 06:33 Jeśli jesteś " " z Bydgoszczy, to nie wiem jak innym, ale mnie jest wstyd za Ciebie. :| Odpowiedz Link Zgłoś