Gość: mmm IP: *.lsanca2.dsl-verizon.net 06.11.04, 20:40 mi przed chwila powiedziala, ze wizyta Wislakow na treningu Lecha podzialala. Groclin stracil kolejne punkty. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: www Re: Moja zona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.04, 22:01 A może zdobył 1 pkt.? Odpowiedz Link Zgłoś
fle_xx Re: Moja zona 06.11.04, 23:23 No raczej zdobył, po tym jak przegrywał 0:2 a przy 1:2 Cumbev dostał czerwo. Ehh szkoda straconej szansy na 3 pkt:/ Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: Moja zona IP: *.lsanca2.dsl-verizon.net 07.11.04, 00:27 Okaze sie jutro, ale jestem dobrej mysli. To bylby na prawde wyczyn - nie wygrac z Zabrzem bez Lecha i wypozyczonych Wislakow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: Moja zona IP: *.lsanca2.dsl-verizon.net 07.11.04, 00:28 Kasperczak zapowiedzial, ze wygra wszystkie mecze do konca rundy ;) wiec Lech nie sie skupi na tym drugim ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sardo A Wisła wciąż liderem :) 07.11.04, 00:39 Mamy ogromną szansę na trzeci tytuł z rzędu, mało? Ostatnio drodzy forumowicze jakby zaniżają rangę Mistrzostwa Polski. A jest taki klub co wogóle nie zauważył ostatnich dwóch sezonów i śpiewa..., jak dziecko. Odpowiedz Link Zgłoś
sardo Re: A Wisła wciąż liderem :) 07.11.04, 00:44 Nie dałem pointy wybaczcie...:) Wisła jest liderem od pierwszej kolejki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Razorfan Re: A Wisła wciąż liderem :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.04, 11:28 Jeszcze raz wraca sprawa hymnu wiec jeszcze raz ja podrazymy. Nie mozesz zrozumiec ze dla kibica bycie najlepszym to nie tylko miejsce w tabeli. Nie przypadkowo na klub skladaja sie nie tylko pilkarze ale i kibice. Zas w tych kategoriach to wy walczycie w srodku tabeli choc pniecie sie w gore. Odpowiedz Link Zgłoś