Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

"BEAR THE ROUND" an mp3 juz w sieci!!

IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 29.04.02, 12:14
    JUZ DZIS PO POLUDNIU BEDZIE MOIZNA SCIAGNAC 5 WERSJI "BEAR THE ROUND - LECH" Z
    SIECI.

Przypominam - radio edit, rock version, dance version, rock instr, dance instr.

Pliki do pobrania z lech.poznan.net.pl

Dzieki SOJAZZ'owi za udostepnienie serwera.

PZDR.
    mat2807
    Obserwuj wątek
      • Gość: Goldi Re: IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 29.04.02, 12:39
        to zajebiscie ,choc o 12:43 strona jest w budowie,przynajmniej mam tak napisane
      • Gość: Goldi Re: IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 29.04.02, 12:48
        okey juz jest,zAczynam ssac
        narescie!!!!!!!!!!!! :)
        • Gość: Bachus` Re: IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 29.04.02, 14:23
          Stan na 14.20 :jest wersja rockowa (2 takie same linki). Dobry kawalek. DZIEKI,
          super przeboj!
          • Gość: Goldi to co chcialbym widziec LECH na ligowym szczycie IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 29.04.02, 14:40
            juz mam all WIELKIE DZIEKI
            :)

• Gość: Plastuś Re: to co chcialbym widziec LECH na ligowym szczycie IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 29.04.02, 18:10
              fajna sprawa. wreszcie mozna w chacie posluchac. pozdro
      • sojazz Waldemar Bylinski 30.04.02, 09:30
        Witam wszystkich zapaleńców.Odezwał się do mnie autor piosenki (był troszke
        wkurzony ale tylko troszke) Mamy pozwolenie na umieszczenie tych utworów
        niestety smieni się trochę jakość. Waldek prosił też nas abyśmy go wspierali
        uderzając do mediów aby puszczali ten utwór. Myślę że warto bo to w końcu fajny
        kawałek!!!
        Mam też nadzieję że będzie on wystepował na extraklasa music show!!! a także na
        ewentualnej inaugaracji sezonu w pierwszej lidze!! już powinniśmy myślec jak to
        by miało wyglądać...

Pozdrawiam wszystkich
        • Gość: Goldi Re: Waldemar Bylinski IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 30.04.02, 09:34
          a kto by sie niewkurzal
          facet chcial zarobic ze sprzedazy cdekow
          a tu nagle duza rzesza ludzi ma jego utwor na mp3
          no ale juz tak to jest
        • Gość: Plastuś Re: Waldemar Bylinski IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 30.04.02, 10:02
          Pomysl godny uwagi. Promocja tych utworkow to promocja zespolu Bera The Round,
          no ale oczywiscie i co dla nas najwazniejsze naszego Kolejorza.
          Utworek cieszy sie sporym zainteresowaniem kibicow i wystep zespolu na
          elstraklasa music show to dobry pomysl, aczkolwiek sama impreza moze byc jednym
          wielkim niewypalem (Ich Troje- raczej nie przyciagnie tlumow).
          Pozdro all
          • Gość: pfff Re: Waldemar Bylinski IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 30.04.02, 10:25
            zeby tylko padało na Ich Troje
            niemarze o niczym innym jak gora 1000 osob na koncercie tych pajacy
            • Gość: mat2807 Re: Waldemar Bylinski IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 30.04.02, 14:41
              W podziekowaniu za pozwolenie:))) glosujmy na jego piosenke na Liscie Przebojow
              Radia Merkury.

www.radiomerkury.pl
              • Gość: ARK Re: Waldemar Bylinski IP: *.radiomerkury.pl 30.04.02, 23:15
                Gość portalu: mat2807 napisał(a):

> W podziekowaniu za pozwolenie:))) glosujmy na jego piosenke na Liscie Przebojow
                >
                > Wszyscy razem głosujemy na Bear The Round
      • Gość: chris Re: 1 miejsce na liście radia merkury IP: *.radiomerkury.pl 04.05.02, 23:29
        1 miejsce na liście radia merkury - Bear The Round "Lech"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka