Gość: hssh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 15:35 To było do przewidzenia!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ech Re: P*erdolony Anglik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 17:01 p***a to gw za zajmowanie sie bzdurami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Not dla POLAND IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.11.04, 16:05 not for Janas chłopcy! Odpowiedz Link Zgłoś
artur74 Jest Zuraw,Franek, Nam potrzeba rozgrywającego!!! 10.11.04, 16:37 Po co polskiej kadrze jakiś Anglik do gry w ataku? Przecież nawet z Henry i Ronaldo nic się nie wskura, nie mając dobrych pomocników. Gdyby Johnson był niezłym rozgrywającym, to można by o niego walczyć, a tak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Not Re: obciach IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.11.04, 17:43 Kiedy pierwszy raz się to badziewie tu niepotrzebnie pokazało - ogromna większosć była za, cieszyla się. A badziwie nie mowilo "dla Janasa" tylko że dziadek Polak, Polska itd. Teraz jak nie, to sie okazuje że on Janasa nie chce, he, he Mniej badziewia bitte. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Norweg Re: Jest Zuraw,Franek, Nam potrzeba rozgrywająceg IP: *.bb.online.no 10.11.04, 19:25 Dokladnie..nie w ataku nalezy szukac zbawcy naszej jedynastki!Anglik niech pozostanie w Anglii! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antydebil Re: IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.11.04, 20:34 debil jak mu powiedzą że nie ma napastnika powie: dajcie pomocnika fraszka na spoźnionego w reakcji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrew Johnson Przeprasham IP: 147.106.20.* 10.11.04, 16:42 To whom it may concern: Sorry boys, Myslalem ze Mr. Dzanas wysle mi some Polish Chocolata and also da mi contacts z slawny pilkaze z Polska such as Mr. Lewandowski and Chajto so Ja moge dostac illegal stuff z Germanii and Ukraine. Drogi rzeczy in Anglia :( But Mr. Leafkiewicz klamac i Ja nie dostalam neither fajki nor vodka !! Bede se gral for Crystal Palaca bo klub dla Mnie najwazniejszy a for Polska Ja only chciec strzelic samoboj so moja Dear Engalnd wygra World Cup. W dupa was miec !! Andy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :D hahahaha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 20:53 dobre :D Ale swoją drogą co się denerwować na chłopaka. Ja osobiście nic od niego nie usłyszełem a w to co piszą pismaki polskie i angielskie nikt o zdrowych zmysłach nie wierzył!! Dajcie więc mu spokój, chłopak może bogu ducha winny a wy tu po nim jeździcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Bardzo dobrze! Nie potrzebny nam 2-gi Olisadebe!!! IP: *.tkdami.net / *.67.tkdami.net 10.11.04, 16:58 Asfalt grał tylko wtedy dobrze w kadrze, jak mu zalezalo na podpisaniu kontraktu. Od kiedy stał sie graczem Panaty nie zagrał w kadrze ani jednego dobrego meczu. Ost jaki pamietam jego niezly wystep to z Ukraina w Chorzowie bodaj (el. MS'2k). Polska dla Polaków!!! A zaden Niemiec, Włocha, Anglik czy Nigeryjczyk nie włozy w mecz Polaków tyle serca i walki co rodowity Polak, gotowy sie pokrajac dla ojczyzny!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ament Re: Bardzo dobrze! Nie potrzebny nam 2-gi Olisade IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 18:06 ament Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tome Re: Bardzo dobrze! Nie potrzebny nam 2-gi Olisade IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.04, 12:45 Ale z Ciebie rasisdtowska p***a.Jak Oli strzelal gole to wszystko bylo w porzadku a teraz jakies chamskie komentarze.Wez stary zastanow sie,ktory rok mamy, i w jakim kraju mieszkasz.Nie zapominaj o tym, ze byc moze rownierz Twoi dzadkowie walczyli i gineli, za to, zeby w tym kraju nie bylo takich chamskich i rasistowskich bucow jak Ty. A takich co gotowi sie pokrajac dla ojczyzny to bylo wielu u naszych zachodnich sasiadow jakies pol wieku temu. Tak ze na tym sportowym badz co badz forum wypowiadaj sie o sporcie, a nie o swoich faszystowskich frustracjach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: popieram Re: Bardzo dobrze! Nie potrzebny nam 2-gi Olisade IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 13.11.04, 22:12 popieram :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bamako Re: Johnson już nie chce grać dla Janasa? IP: *.jelonki.waw.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.04, 16:59 Oczywiście, że tak. Robiłeś sobie jakieś nadzieje? Ale dobrze, że Listkiewicz spróbował, bo gdyby nie zrobił nic, to byłby raban. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: budra Re: Johnson już nie chce grać dla Janasa? IP: *.alxndr01.va.comcast.net 10.11.04, 17:20 cha,cha,cha, nie rozumiecie, ze cala ta zagrywka to sygnal wyslany do trenera Anglii??? Powolaj go do kadry, bo jak nie, to pojedzie do Polski? Nie uwierze, ze taki talencik chcialby grac w Polsce. Zamiast szukac polskich korzeni u kolejnych "gwiazd", PZPN powinien skupic sie na szkoleniu mlodziezy. Jedyna droga do sukcesow!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kriss A moze Pascal Cygan z Arsenalu ??? IP: *.sympatico.ca 10.11.04, 18:33 Slyszalem ze we francji jest sproro polakow polskiego pochodzenia w ligue 1. Pzpn probowal czegos przywiesc z niemiec , angli, argentyny ( diego abramowicz dziatka ze lwowa ) i rezultat nie udalo sie. Nastepny etap, belgie, skandynawie, stany a o afryce nie spomniec bo sami wiecie co te asfalty potrafia dla pieniedzy i bialych kobiet. Nie ale na serio glupota szukac obcokrajowcow i je naturalizowac tylko ze tam jakies pra dziatkowie sa z polski albo ze brazylijczycy nigeryjczycy nie graja dla swoich ojczyzn, to nie dotycza pzpn, nie nasz problem niech sie nie pchaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kriss co za bzdury Co ty za glupoty wypisujesz? IP: *.mexico.one.pl 10.11.04, 19:23 1. Co to znaczy: sproro polakow polskiego pochodzenia w ligue 1. Chyba Francuzów polskiego pochodzenia. 2. Diego Klimowicz nie Abramowicz (chyba nie chodziło Ci o właściciela jednego z angielskich klubów)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyg@nek Bez wielkich emocji. IP: *.osk.enformatic.pl 10.11.04, 19:59 Prawdopodobieństwo było niewielkie, ale obowiązkiem PZPN jest reagować na takie sygnały. Brak reakcji byłby głupotą. Jeśli celem Johnsona był szum medialny, to wymyślił ciekawy sposób. Panowie! trochę dystansu do siebie. Turcy wyszukują w Niemczech wielu zawodników i nic w tym śmiesznego, ani upokarzającego. Oczywiście zawodnik musi chcieć, nie liczyć na pieniądze, ale na sławę (która daje później pieniądze). Będę bronił Olisadebe. Może i nie zależy mu już na reprezentacji (nie wierzę, bo trudno się przemęczyć kilkoma meczami w roku, a dobre mecze reprezentacyjne zawsze podnoszą pozycję zawodnika w klubie), ale obywatelstwo polskie "odpłacił" wieloma kapitalnymi meczami dla Polski. Nie musiał grać dla Polski, bo żeniąc się z Polką i tak obywatelstwo by dostał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YoYo Re: Johnson już nie chce grać dla Janasa? IP: *.opole.dialup.inetia.pl 10.11.04, 20:09 A może lepiej skupmy się, by nam nie uciekali Podolscy, Klose'owie, Radzińscy itp. Jak Johnson dostanie obywatelstwo - zobaczymy, co dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kontroler Oj naiwne polaczki hue hue hue hue IP: *.qld.bigpond.net.au 10.11.04, 21:07 Mysleliscie pewnie ze zagra dla Polaczkowa hahahaha oj biedny narodzie..... marza wam sie wielkie wystepy, blysk fleszy i wielkie pieniadze..a w rezultacie jestescie ciulikami nic nie znaczacymi....Kiedy to zrozumiecie ??? Jakie panstwo tacy ludzie, taka reprezentacja...taka gospodarka.... szkoda gadac... ii szkoda czasu dla takich stworkow jak polska i ci ktorzy tam mieszkaja hue hue Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty debil-Niemiec Nie podniecaj sie tak :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 21:47 Skoro szkoda czasu to po co go marnujesz, spadaj do swojego Hitlerlandu!! Tam miejsce takich jak ty :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyg@nek Odezwała się austriacka parówa! IP: *.osk.enformatic.pl 11.11.04, 13:49 Smaruj dvpcię wazeliną przed rewanżem austriacka parówo! Będą bęcki! P.S. I tak zasypiemy twój cały śmieszny kraik ziemniakami z wielkopolskich pól. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: Johnson już nie chce grać dla Janasa? IP: *.dclient.hispeed.ch 10.11.04, 23:08 Listkiewiczu totkowiczu, a moze zamiast szukac szczesliwych pieniazkow wzialbys sie do roboty! Oby jak najdalej od pilki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Psemek Re: Johnson już nie chce grać dla Janasa? IP: 195.116.22.* 11.11.04, 07:08 No i co? Jest Bania! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzys333 To bendzie drugi OLISADEBE IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 12.11.04, 20:41 JUz Olisadebe przeszedł z zagranicy i wymieniacie go jako POLAKOW a ten koleś chce taksamo czy wy niekumacie ze mamy DOBRYCH ROZGRYWAJĄCYCH (Krzynówek) A taki napad jak johnson i olisadebe to marzenie naszej kadry DEBILE !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mzimu cm4: johnson to beztalencie IP: *.bbc.com.pl 13.11.04, 10:15 ja tam bym sie nie przejmowal. skauci man utd w cm4 uznali go za "talentless". gram w cm od kilku lat - i nie wiem, jak oni to robia, ale potrafia przewidywac przyszlosc :-). ja im wierze. nie ma sie o co zabijac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: cm4: johnson to beztalencie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.04, 15:05 Nie jest on może faktycznie jakimś wielkim talentem, czy jakimś wielkim technikiem. Ale jest szybki i zwinny. Beztalenciem to bym go nie nazwał! Tymbardziej że ma on dopiero 23 lata i jeśli będzie w dobrych rękach może być dobrym napastnikiem. Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzys333 To co ja tu czytam to juz głowa mnie boli czy wy.. IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 12.11.04, 20:45 Czy wy wogule wiecie co wy piszecie ?? No jak mozna pisac ze Olisadebe juz niezalezy ja kazdrze ??!! Dla tych "Wszystko wiedzących" Olisadebe ma kontuzje kolana i zagra w Barwach polski juz w lutym.wątpie ze ktos to przeczyta bo jak zauwarzyłem prawie wszystkie tematy to BZDURY !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzys333 I jeszcze jedno Zauwarzcie ze tam jest znak ???? IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 12.11.04, 20:54 widze ze kazdy czyta to tak Johnson juz niechce grac dal janasa !!! a tam są znaki zapytania głąby debile Analfabeci juz brakuje mi słow na takich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibol Re: I jeszcze jedno Zauwarzcie ze tam jest znak ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 23:18 Nie denerwój się tak :) Czas pokaże o co Johnsonowi tak naprawde chodziło! Choć uważam, że jego gra dla PL jest mało realna :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vivat Polska!! Eriksson o powołaniach do kadry i A. Johnsonie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.04, 23:15 "England Head Coach Sven-Goran Eriksson has named his 22-man squad to travel to Madrid for Wednesday night's friendly against Spain. Captain David Beckham, Wayne Bridge and Chris Kirkland return but Robert Green, Sol Campbell, Ledley King (knee) and Darius Vassell are out with injury. Sven told TheFA.com that while Green’s injury is unfortunate, he remains part of the plans going forward. He described this though as a ‘good chance’ for Chris Kirkland. Sven also had a word of encouragement for Crystal Palace’s Andy Johnson, whom he says has had an ‘excellent’ start to the season before revealing that he and his coaching staff will be keeping an eye on the player over the next couple of months." Więc narazie go nie powołał, ale być może to kwestia czasu. Czyżby AJ osiągnął poprzez to całe zamieszanie to co chciał??? Ciekawy jestem jego reakcji i tego co zrobi w najbliższym czasie :D Odpowiedz Link Zgłoś