Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Legia mistrzem? - chyba w bierki

IP: *.legnica.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.01, 13:35
    Kiedy słyszałem że na dwie kolejki do końca ligi Legia chce odrobić stratę to
    myślałem że padne. Ale mecz z Wisłą mnie zaskoczył Legia we wspaniałym stylu
    zapewniła tytuł mistrzowski ...Wiśle! I tak trzymać! A tak nawiasem mówiąc: czy
    pasuje stwierdzenie Legia Mistrz Polski??? Buahahahaha!!!!! Choćby nie wiem co
    robił okuku nigdy nie dojdziecie do naszego poziomu (Oczywiście WISŁY).
    DZIĘKUJEMY FRAJERZY ŻE ZNOWU ZAPEWNILIŚCIE NAM TROCHE ROZRYWKI - może za rok
    też wam pomożemy... utrzymać się w lidzę!!!!!! No i nie płaczcie macie zawsze
    PU i Puchar Intrertoto. Życzymy sukcesów i szybkiego remontu kurnika (zn
    stadionu). DZIĘKUJEMY ZA MISTRZA 2001!!!!! - KIBIC WISŁY
    Obserwuj wątek
      • Gość: WISLAK Re: Legia mistrzem? - chyba w bierki IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.01, 13:38
        Gość portalu: wiślak napisał(a):

> Kiedy słyszałem że na dwie kolejki do końca ligi Legia chce odrobić stratę to
        > myślałem że padne. Ale mecz z Wisłą mnie zaskoczył Legia we wspaniałym stylu
        > zapewniła tytuł mistrzowski ...Wiśle! I tak trzymać! A tak nawiasem mówiąc: czy
        >
        > pasuje stwierdzenie Legia Mistrz Polski??? Buahahahaha!!!!! Choćby nie wiem co
        > robił okuku nigdy nie dojdziecie do naszego poziomu (Oczywiście WISŁY).
        > DZIĘKUJEMY FRAJERZY ŻE ZNOWU ZAPEWNILIŚCIE NAM TROCHE ROZRYWKI - może za rok
        > też wam pomożemy... utrzymać się w lidzę!!!!!! No i nie płaczcie macie zawsze
        > PU i Puchar Intrertoto. Życzymy sukcesów i szybkiego remontu kurnika (zn
        > stadionu). DZIĘKUJEMY ZA MISTRZA 2001!!!!! - KIBIC WISŁY

wiślak zmien ksywke!!!!!!!!! A TAK WOGOLE TO LEGJA POWINNA GRAC W PIASKOWNICY BO
        PIACH SIE PRZECIEZ NIE PALI!!!!!!!!

• Gość: nie wiem Re: Legia mistrzem? - chyba w bierki IP: *.idg.com.pl 10.06.01, 15:16
        Tak z ciekawości (bo nie wiem) czy w Krakowie jest jakis stadion z oświetleniem?
      • Gość: Andrzej Re: Legia mistrzem? - chyba w bierki IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.01, 15:29
        Pewnie że Wisła jest the best - jak się dyktuję rzuty karne z kapelusza ( było
        ich chyba w tej rundzie ze 20)Pewnie że Legia sama sobie jest winna , ale nie
        przeceniajmy stylu Wisły ( kopnij - biegnij,kładz się na polu karnym ile wlezie
        bo sędzia jest "nasz")A co do wczorajszego meczu to był beznadziejny w
        wykonaniu obydwu drużyn.Chyba byłeś "nawalony" skoro widziałeś wspaniały
        styl "białej gwiazdy" ( chyba że utkwił Ci w pamieci "śledz" Patera w 10
        minucie - rzeczywiście porywający!
        • Gość: MM Re: Legia mistrzem? - chyba w bierki IP: 217.96.64.* 10.06.01, 18:39
          dokladnie tak - popieram
      • Gość: MM Re: Legia mistrzem? - chyba w bierki IP: 217.96.64.* 10.06.01, 18:42
        troche obiektywizmu (nie wiem czy zrozumiesz to slowo) wislak
        obie druzyny graly chujowo
        nie pij przed meczem bo cos zle widzisz po alpadze
      • Gość: J ędruś Re: Legia mistrzem? - chyba w bierki IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.01, 18:46
        No kolego , ale żeś dosolił STOŁECZNEJ drużynie.Legia pomogła Wiśle w zdobyciu
        tytułu ...BUAHAHAHAHAHA.Sędziowie koleszko,sędziowie.Wygrać lige grając
        systemem "Kopnij,biegnij,połóż sie w polu karnym" to nic
        nadzwyczajnego.Rzeczywiście przegrać z takimi Wiatrakami jak Wisła jest niemałą
        sztuką!A co do stadionu to jeśli stadion Legii nazywawsz "kurnikiem" to ten na
        Reymonta można nazwać "Ciemną zasraną oborą",ciekawa gdzie będziecie oglądać
        mecze w eleminacjach do Ligi mistrzów ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka