Gość: wal_korbowy IP: *.proxy.aol.com 10.11.04, 23:01 Andrzej idz na rente,wez posade portiera na disco w Ambasadorze,twoja zonka zarobi reszte kasy,nie martw sie,twoja kariera is over........) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bokser Polecam te adresy bokserskie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.04, 15:01 linki na: boks-boxing.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REGAN Re: Gołota kontra Ruiz IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.04, 15:08 WWW.heko.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ROKI Re: Gołota kontra Ruiz IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.04, 22:25 www.heko.com.pl/heko-sport Warto posłuchać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P P Re: Gołota kontra Ruiz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.04, 20:11 WYGRA GOŁOTA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: steńczyk Re: jak z bandziora zrobiono gwiazdę IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.11.04, 21:26 To zadziwiające, jak szmatławe gazeciska ze zwykłego osiłka i bandziora potrafią zrobić bohatera sportowego i gwiazdę. Koniec świata, kultury, prawdy, honoru i wszelkich wartości. Redaktorku zainteresuj się lepiej, kto i za czyje pieniądze wypromował ten kawał bezwartościowego mięsa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gołota Andrzej Re: jak z bandziora zrobiono gwiazdę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.04, 12:06 Jesteś nienormalny człowiek jebnięty co ty wiesz o zabijaniu ty stara dupa jesteś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tsd Re: Gołota kontra Ruiz IP: *.va.client2.attbi.com 13.11.04, 22:47 Stracilem caly respekt do ciebie Andrzeju. Jak to mowia po tej stonie oceanu "I feel used", kiedy podczas pojedynku z Mike'iem dales dyla. To czym mialo byc to wielkie swieto bokserskie zamienilo sie w sportowe i przede wszyskim duchowe fiasko. Ogladajac twoje "wyczyny" tego dnia razem z kolega Radkiem zlozylem sie na transmisje na zywo 50-siat dollarow. Od twoich pojedynkow z panem Ridickiem nigdy nie watpilem w twoje umiejetnosci bokserskie i jezeli chcialby pan odzyskac moje zaufanie i respekt jak na boksera przystalo oczekuje zwrotu oplaty niehonorowo pobranej. kibic_tsd@yahoo.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julka Re: Gołota kontra Ruiz IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.11.04, 07:57 Utop sie za tym oceanem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Gołota kontra Ruiz IP: *.cable.ubr01.perr.blueyonder.co.uk 14.11.04, 01:20 aby tylko Andrzej nie uległ prowokacji przemocy Ruiz młodszy bez techniki będzie prubował różnych sztuczek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 44 Re: Gołota kontra Ruiz IP: *.zgora.dialog.net.pl 14.11.04, 07:24 Gołota jest jak Twoja ortografia, rzeczywiście nie za bardzo. Trzeba popracować, tyle, że Ty masz jeszcze szansą, a Andrew już raczej nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amerykon@interia.p Re: Gołota kontra Ruiz IP: *.238.85.228.adsl.inetia.pl 14.11.04, 02:31 Gołota to głupi Osiłek i Denty FRAJER!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zasrane gazety Re: Gołota kontra Ruiz IP: *.client.comcast.net 14.11.04, 06:11 zeby nigdzie nie bylo na internecie skrutow walki!!!!! Co za cholera? wszyscy spia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABS Re: Gołota kontra Ruiz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.04, 06:42 ja nie spie- ale sie wqrwiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABS Re: Gołota kontra Ruiz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.04, 06:46 Liczę na walkę sekundantów po ostatniej rundzie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABS Re: Gołota kontra Ruiz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.04, 06:50 Powinien wygrac Andrew Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lsp co sie dzieje ? IP: *.177.223.213.adsl.snet.net 14.11.04, 06:50 napisz jaki przebieg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABS Re: co sie dzieje ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.04, 07:00 Gołota przegrał bo mu zapasy nie wychodziły choc miał gościa 2 razy liczonego. Zabrakło końcówki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: knockout Re: co sie dzieje ? IP: *.devs.futuro.pl 14.11.04, 07:02 no niby tak, ale kwa jak mozna przegrac na punkty majac: - dwa knockdowny, - raz upomninie, - wygranie w zadanych ciosach, no kwa pierdzielony King, ktory obstawil Ruiza, nic, bylo minelo, trzeba bylo rozwalic na glebe sniadego i tyle, pozdro dla kibicow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: knockout Re: co sie dzieje ? IP: *.devs.futuro.pl 14.11.04, 07:04 i jeszcze raz ja, dla mnie zwyciezca jest zaje..ny Olbrychski w studio, kolo jest pijany bardziej ode mnie :)))))) pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: knockout Re: co sie dzieje ? IP: *.devs.futuro.pl 14.11.04, 07:05 to jeszcze raz ja, Olbrychski jest nawaony jak stodola w studiu tvn :))) bardziej ode mnie :))) pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 44 Re: co sie dzieje ? IP: *.zgora.dialog.net.pl 14.11.04, 07:01 No i po bólu. Gołota był za sztywny. Adrenalina sparaliżowała jego lewą o mózgu nie wspomnę. Trochę ruchu i sprytu Ruiz wpadałby w liny sam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABS Re: co sie dzieje ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.04, 07:05 > Trochę ruchu i sprytu Ruiz wpadałby w liny sam. bywało, że wpadał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 44 Re: co sie dzieje ? IP: *.zgora.dialog.net.pl 14.11.04, 07:13 No właśnie bywało, szkoda, że nie tym razem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Belial Re: Gołota kontra Ruiz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.04, 07:14 Sztywny był jakby Henio Jankowski za nim stał.I dobrze,zajmie sie domem i dziećmi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 44 Re: Gołota kontra Ruiz IP: *.zgora.dialog.net.pl 14.11.04, 07:20 Zresztą nigdy nie pokazał "polskiej szermierki na pięści" sic! Myślenie jak widać jest mocniejszą stroną Marioli Gołoty, i niech tak zostanie, bo same ambicje to za mało. Czy ich wystarczy żeby być dobrym tatą? Życzę mu tego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julka Re: Gołota kontra Ruiz IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.11.04, 07:25 Co wy pieprz....e!! Walczył bardzo dobrze!!! Jezeli nawet to jego ostatnia walka to odszedł w bardzo dobrym stylu!! Wstyd, ze nie potraficie wspierać rodaka! Ja czekam z nadzieja na nastepna walkę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 44 Re: Gołota kontra Ruiz IP: *.zgora.dialog.net.pl 14.11.04, 07:30 No spojrzyj bez emocji, wyglądał jakby nie myślał. To że dotrwał do końca... OK. ale nie pokazał sztuki. W poprzedniej walce aż chciało się popatrzeć jak zdawało by się mniejszy i słabszy okłada większego i silniejszego. Sprytem, szybkościa i myśleniem o tym co i jak zrobić żeby wyjść zwycięsko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julka Re: Gołota kontra Ruiz IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.11.04, 07:40 Nie pitol!! Plisssss!!! Był bardzo dobry i tyle!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zkonfudowany 2 raz mecz byl wygrany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.04, 07:42 ...ale przegrany... Obejzalem walke - Ritz to ciezki przeciwnik - i szczerze mowiac, jezeli chodzi o piesciarstwo, to Andru walczyl. Kropka. Ritz rozgrywal bardziej zapasy i wydaje mi sie ze teatrzyk jaki byl odegrany przez niego i jego sekundantow pokazal o co tak na prawde w boksie amerykanskim chodzi. Nie licza sie umiejetnosci, ani tak na prawde nie liczy sie uczciwa walka. Nasz rodak jest chyba jedynym bokserem jakiego znam ktory rozgrywa walke (ostatnie dwie nawet) az nadto fair. I pomimo ze wygrywa na trafienia, na KD, to przegrywa. Smutne to to jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BELIAL Re: Gołota kontra Ruiz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.04, 07:44 CIENIAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julka Re: Gołota kontra Ruiz IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.11.04, 07:46 Sam jestes cienias!!! ciekawa jestem jak Ty bys sie tam pokazał!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 44 Re: Gołota kontra Ruiz IP: *.zgora.dialog.net.pl 14.11.04, 08:08 To prawda, Każdy powinien być dobry w tym co robi i za co mu płacą, więc propozycja Julki - "ciekawa jestem jak Ty byś sie tam pokazał!!!" jest bez sensu. A Gołota sięostatecznie nie pokazał, żeby jak mówi Kulej, "wykończyć" przeciwnika. Nie umie tego i KONIEC. Ale na tym się świat nie kończy. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julka Re: Gołota kontra Ruiz IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.11.04, 08:13 chciałam zwrócic uwage tylko na to że bardzo łatwo nam przychodzi osadzanie innych, a czy sami jestesmy tacy doskonali w tym co robimy?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Gołota kontra Ruiz IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 14.11.04, 08:12 > Sam jestes cienias!!! ciekawa jestem jak Ty bys sie tam pokazał!!! On nie jest bokserem wiec nie ma co szukac na ringu. A dlaczego przegral Golota? 1. Poniewaz tak zadecydowali sedziowie. Przy tym skladzie sedziowskim Golota moglby wygrac gdyby znokautowal Ruiza. 2. Czesc winy ponosi takze Andrzej. Byl zbyt malo agresywny. Nie potrafil pojsc za ciosem w pierwszych rundach. To Ruiz byl prawie caly czas strona atakujaca. Osobiscie nie mam zamiaru interesowac sie sportami gdzie o wyniku decyduja sedziowie bo to strata czasu. Nie liczy sie kto jest lepszy tylko kto ma wieksze chody u sedziow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 44 Re: Gołota kontra Ruiz IP: *.zgora.dialog.net.pl 14.11.04, 08:33 A nie osobiście? Patrz Miodek :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nort Re: Gołota kontra Ruiz IP: 212.87.240.* 14.11.04, 09:45 W boksie zawodowym nastały czasy,w których równie dobrze można by najpierw odczytać werdykt, a póżniej stoczyć walke. Walka i werdykt nie maja ze sobą nic wspólnego. Panie Andrzeju gratuluje wygranej walki !! Panowi Ruiz'owi gratuluje korzystnej dla niego decyzji sędziów i jestem pełen podziwu,że zdołał wytrzymać aż 12 rund. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Re: Gołota kontra Ruiz IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 14.11.04, 11:41 Co to za tytul pajacu?! Andrzej jest dla nas mistrzem!!!! Po tobie jest szmaciarzu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TrIp2iSe Re: Gołota kontra Ruiz IP: *.net / *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.04, 12:01 powiedzcie mi dlaczego jak ktos z rodakow przegra w jakiej kolwiek dyscyplinie to w kraju mowi sie ze to bylo osustwo lub wynik byl niuesluszny, jak sedziowie zadecydowali to widocznie tak bylo a nie dyskutowac przez 2 lata ze golote znowu oszukano czy cos w tym rodzaju, poprostu mogl bardziej napierac a jezeli byl slabszy to mial pecha:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaryf Re: Gołota kontra Ruiz IP: *.midltn01.ct.comcast.net 14.11.04, 12:41 Panowie dziennikarze sportowi nie mieszajcie ludziom w glowach bo maja na tyle swoich problemow.Andrzej Golota jest w na dzisiejsze dni najlepszy w heavy weight division i jest mistrzem w tym co robi.A co robi;przegrywa wygrane pojedynki.Czas zebyscie zrozumieli ze w USA box to tylko bussines a aktorzy to tylko pracownicy.Pozdrowienia dla mojego idola L. DROGOSZA.Z powazaniem scyzor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majusL Re: Gołota kontra Ruiz IP: *.czajen.pl / *.czajen.pl 14.11.04, 14:01 golota byl lepszy!! to co sie stalo po walce wsakzuje tylko na to ze walka byla sprzedana-golota zostal wystawiony upokorzony i skrzywdzony-czuje sie oszukany i wsciekly-zreszta nie tylko ja!!!-walka byla ustawiona-i tak mial wygrac ruiz - "fachowcy" chwalili golote faworyzowali go wrozyli mistrzostwo-a tu co-to tylko sciema bo "sedziowie" i tak zrobili swoje-king zarobil kase i ma golote w nosie- ktos musi cos z tym zrobic-taki brudas jak ruiz nigdy by nie dal rady golocie!!!!ktos musi cos z tym zrobic!! Andrzej trzymaj sie -jestesmy z toba !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pola Re: Gołota kontra Ruiz IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.11.04, 16:54 podpisuje się pod ta i podobnymi wypowiedziami obydwoma rekami!!! jakim cudem ta tłusta walajaca się po ringu swinia mogła wygrac,kiedy gołym okiem widac,ze to Gołata był lepszy!!!!! dla mnie jest wygrany!własnie na punkty powinien wygrac,a w najgorszym wypadku powinien być remis.sedziowie powinni przejśc powtórne szkolnie z zasad i punktacji boksu bo chyba kasa zaślepila im oczy!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio_de Re: Gołota kontra Ruiz IP: *.zaodrze.punkt.pl / *.zaodrze.punkt.pl 14.11.04, 14:31 Nigdy nie zrozumiem werdyktu sędziów. Gółota wygrał na knockdowny, ilość celnych ciosów nie wspominając punktu karnego dla Ruiza. Walka sprzedana. Wstyd i skandal. Pomimo to jedna z ciekawszych walk jakie oglądałem ostatnimi czasy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek JESTEŚ GIT ANDRZEJ IP: *.olnet.com.pl 14.11.04, 14:57 Gołota był superr!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: JESTEŚ GIT ANDRZEJ IP: *.dyn.optonline.net 14.11.04, 16:20 jezeli myslisz ze andrzej byl super to chyba w tym momencie jak uderzal po komendzie stop albo bil lezacego a tylko dostal napomnienie ruiz i nie oszukujmy sie jest poprostu kiepski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SASZA Re: JESTEŚ GIT ANDRZEJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.04, 17:16 Na pewno nie był super bo nie potrafił narzucić swojego stylu walki, uważam jednak,że walka powinna się zakończyć dyskwlifikacją Ruiza ( nieustanne niebezpieczne ataki głową, uderzenia zadawane ewidentnie po gongu.,faule)Tolerowanie przez sędziego skandalicznego zachowania Ruiza prowadzi do wypaczenia istoty boksu i promuje zawodników preferujących zwykłe mordobicie. Jeżeli tak ma być nadal boks powinien być zakazany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Holota bye, bye IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.04, 17:33 I koniec tego spektaklu. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kół_wałowy Re: Gołota kontra Ruiz IP: *.acn.waw.pl 14.11.04, 20:46 Gość portalu: wal_korbowy napisał(a): > Andrzej idz na rente,wez posade portiera na disco w Ambasadorze,twoja zonka > zarobi reszte kasy,nie martw sie,twoja kariera is over........) Posłuchaj, matole, chociaż twój nick już wskazuje że dyskusja z tobą to strata czasu, idź do psychiatry. Masz ogromne szanse na inwalidztwo całkowite o podłożu psychicznym. Tzw.jedynka umożliwi ci jako taką egzystencję. Istnieje szansa na dorobienie drobnych kwot za demonstrację własnych możliwości intelektualnych. W przyrodzie takie osobniki trafiają się niezwykle rzadko a publika z zaciekawieniem obejrzy autentycznego debila. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daro Re: Gołota kontra Ruiz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.04, 21:12 Jak można podniecać się walkami z Gołotą ?! To nie ma nic wspólnego ze sportem ! Boks zawodowy to nie sport.To forum powinno być w dziale CYRK. Wtedy zasady byłyby jasne i nie byłoby żadnych niezdrowych emocji . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cwaniak Andrzej, trzymaj sie !! IP: *.540-1-64736c11.cust.bredbandsbolaget.se 15.11.04, 08:24 Nie przejmuj sie, przyjedziesz do Polski znajdziesz jakis podchmielonych facetow pod hotelem, spuscisz im pozadny wpie..(jak to w twoim stylu ...), innymi slowy odbijesz sobie !!. Potem bedzie jakis meldunek, moze i nawet rozprawa ale kwach umozy, bo przeciesz dobrze reprezentujesz polski sport ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szymon Re: Gołota kontra Ruiz IP: *.geo.uj.edu.pl 15.11.04, 11:31 Ale ten Gołota jest tępy.Zamiast wykończyć Ruiza w kilku rundach, tulił się do nigo przez cały czas i dawał pachę do wąchania.Ha ha ha! Odpowiedz Link Zgłoś