Gość: mnm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.05, 20:15 Czy ktoś z forumowiczów dysponuje Upadkiem w niemieckiej wersji językowej i zechciałby się wymienić na wersję z polskim lektorem albo na inny układ. Proszę o odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
crannmer Re: Untergang 08.10.05, 23:12 Gość portalu: mnm napisał(a): > Czy ktoś z forumowiczów dysponuje Upadkiem w niemieckiej wersji językowej i > zechciałby się wymienić na wersję z polskim lektorem albo na inny układ. > Proszę o odpowiedź. Osoby siedzace na tym forum w przewazajacej wiekszosci znaja niemiecki w stopniu wystarczajacym do ogladania tego filmu w wersji oryginalnej. W tym przypadku zamiana takiej na wersje z lektorem bylaby zdecydowanym pogorszeniem stanu posiadania. Usilowac zrozumiec oryginal przez gadane grobowym glosem i najczesciej zalosne tlumaczenie... Brrrr... BTW wersja z lektorem to najgorsze z mozliwych rozwiazan robienia wersji dla innego rynku jezykowego. MfG C. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eddie Re: Untergang IP: *.med.cm.kabsi.at 09.10.05, 00:17 BTW Najgorszy jest duping. (do korekty: proszę nie poprawiać) Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus Re: Untergang 09.10.05, 00:33 heheh, chcialabym uslychec polskiego aktora jako duping Adofla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eddie Re: Untergang IP: *.med.cm.kabsi.at 09.10.05, 00:40 Mnie wystarczy, że widziałem Jacka Nicholsona, mówiącego po niemiecku głosem Alfa. I cały film, w zamyśle dramat, stał się kabaretem. Odpowiedz Link Zgłoś
tiggerific Re: nichts ist unmöglich ;) 09.10.05, 01:06 ww2.tvp.pl/1465,20050314186898.strona Odpowiedz Link Zgłoś
tiggerific Re: Untergang 08.10.05, 23:24 nic nie rozumiem, a płyta podobno ma napisy polskie - czyli w jakimś ustawieniu powinno być tak, że jest wersja oryginalna z napisami? Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus Re: Untergang 08.10.05, 23:27 tak powinno byc, skoro ma polskie napisy. Z mojego dosw. nie mozesz miec menü plyty po polsku, bo wtedy nie ma napisow PS: Redaktorowi Cicero przeszukala policja mieszkanko i biuro. co ty z gazety czytasz! Odpowiedz Link Zgłoś
tiggerific Re: Untergang 09.10.05, 00:06 przestałam oglądać z napisami po polsku, to nie wiem jak to się ma do menu. nooo, afera jest na całego :) jakaś głowa pewno poleci za atak na wolność prasy. Cicero ma trochę specyficzny styl, ale w uzupełnieniu do Spiegla może być. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ludek Re: Untergang IP: *.adsl.hansenet.de 09.10.05, 01:10 sroda ARD 20:15 I czesc czwartek ARD 20:15 II czesc popros kogos z "satelita" o nagranie, i masz po niemiecku :) BTW.zadziwiajaco szybko w tzw."wolnym obiegu"??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ludek Re: Untergang IP: *.adsl.hansenet.de 09.10.05, 01:12 gwoi dokladnosci sroda 19.10.05 czwartek 20.10.05 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pippi Re: Untergang, wie gwoi! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.05, 12:36 Gość portalu: ludek napisał(a): > gwoi ...... ,wie Untergang! MfG. Odpowiedz Link Zgłoś