robert_wl 02.05.02, 12:36 Tak swój występ we Wrocławiu podsumował Tomek Bajerski i trudno się z nim nie zgodzić. Czy Waszym zdaniem Ząbik będzie konsekwentny i usunie Bajerka ze składu na mecz z Wybrzeżem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fan Re: Dałem ciała. IP: 158.75.16.* 02.05.02, 12:51 Wybrzeze nie jest zbyt wymagajacym przeciwnikiem, dlatego jutro nie powinni pojechac wszyscy, którzy zawiedli we Wrocławiu, czyli: Bajerski, Chrzanowski i Kowalik. Kłos, który także zawiódł, powinien być rezerwowym. Proponuję następujący skład: 9. Rickardsson, 10. Miedziński, 11. Sawina, 12. Puszakowski, 13. W. Jaguś, 14. M. Jaguś, 15. Kłos. Tym sposobem zobaczymy, kto jest naprawdę przydatny, a meczu nie powinnismy przegrac... Odpowiedz Link Zgłoś
robert_wl Re: Dałem ciała. 02.05.02, 14:51 Skład trochę ryzykowny, ale może warto by wypróbować taki układ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Re: Dałem ciała. IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 02.05.02, 16:33 Ten skład jest bardzo eksperymentalny i niemożliwy do zrealizowania.Puszkowski z dwójką juniorów przeciwko Wybrzeżu ? Na pewno Apator nie wygrałby w takim składzie.Dlaczego ma nie jechac Bajerski? Przecież Kowalik zdobył mniej punktów od niego.Właśnie w jego miejsce wystartuje W.Jaguś.Co do Puszkowskiego to decyzja należy do trenera,bo to Ząbika wyrzuci Karwan a nie nas forumowiczów :)) Odpowiedz Link Zgłoś
reggie Re: Dałem ciała. 02.05.02, 17:06 Nie wiem, czy to prada, ale nawet do odległej Bszczy dochodziły sygnały, że Bajerski może mieć problemy z prowadzeniem się po Katolicku w trakcie sezonu. Skoro woli biby i toasty w podmiejskich knajpach, to moze niech faktycznie nie jedzie z gdańskiem, dać szansę Puszakowi? Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś