Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Dałem ciała.

02.05.02, 12:36
    Tak swój występ we Wrocławiu podsumował Tomek Bajerski i trudno się z nim nie
    zgodzić. Czy Waszym zdaniem Ząbik będzie konsekwentny i usunie Bajerka ze
    składu na mecz z Wybrzeżem?
    Obserwuj wątek
      • Gość: fan Re: Dałem ciała. IP: 158.75.16.* 02.05.02, 12:51
        Wybrzeze nie jest zbyt wymagajacym przeciwnikiem, dlatego jutro nie powinni
        pojechac wszyscy, którzy zawiedli we Wrocławiu, czyli: Bajerski, Chrzanowski i
        Kowalik. Kłos, który także zawiódł, powinien być rezerwowym. Proponuję
        następujący skład: 9. Rickardsson, 10. Miedziński, 11. Sawina, 12. Puszakowski,
        13. W. Jaguś, 14. M. Jaguś, 15. Kłos. Tym sposobem zobaczymy, kto jest naprawdę
        przydatny, a meczu nie powinnismy przegrac...
        • robert_wl Re: Dałem ciała. 02.05.02, 14:51
          Skład trochę ryzykowny, ale może warto by wypróbować taki układ.
          • Gość: Mario Re: Dałem ciała. IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 02.05.02, 16:33
            Ten skład jest bardzo eksperymentalny i niemożliwy do zrealizowania.Puszkowski
            z dwójką juniorów przeciwko Wybrzeżu ? Na pewno Apator nie wygrałby w takim
            składzie.Dlaczego ma nie jechac Bajerski? Przecież Kowalik zdobył mniej punktów
            od niego.Właśnie w jego miejsce wystartuje W.Jaguś.Co do Puszkowskiego to
            decyzja należy do trenera,bo to Ząbika wyrzuci Karwan a nie nas forumowiczów :))
            • reggie Re: Dałem ciała. 02.05.02, 17:06
              Nie wiem, czy to prada, ale nawet do odległej Bszczy dochodziły sygnały, że
              Bajerski może mieć problemy z prowadzeniem się po Katolicku w trakcie sezonu.
              Skoro woli biby i toasty w podmiejskich knajpach, to moze niech faktycznie nie
              jedzie z gdańskiem, dać szansę Puszakowi?
              Pzdr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka