Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

GŁOS Z KRAKOWA

IP: *.nowa-wies.sdi.tpnet.pl 11.06.01, 16:51
    Bardzo (szczerze !!) współczuję prawdziwym kibicom Legii.Pomimo tego że jestem
    z Krakowa i kibicuję krakowskim drużynom darzę Legię sympatią i współczuję jej
    kibicom z następujących powodów :
    - zwyrodnialcy psujący wizerunek klubu ( ale to niestety nie tylko legijny
    problem)
    - grupa pozorantów w drużynie (że wymienię tylko
    Majewski,Citko,Piekarski,Kiełbowicz )
    Legia powinna się w trybie pilnym pozbyć gości, którzy nie mają na tyle ambicji
    i charakteru aby podjąć walkę i pokazać że są piłkarzami ( czyt. mężczyznami)
    Dać szansę (jak najszybciej) niezwykle utalentowanej młodzieży (
    Mazurkiewicz,Mierzejewski).
    Życzę Legii aby jak najszybciej okrzepła i stała się znowu drużyną z
    charakterem....no bo poza wszystkim milej jest pokonać mocną drużynę niż
    to "coś" co w chwili obecnej nosi nazwę dryżny piłkarskiej Legii.
    Pozdrawiam wszystkich normalnych kibiców.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Luxc Re: GŁOS Z KRAKOWA IP: *.waw.cdp.pl 11.06.01, 16:57
        Bardzo mądre, tylko co takie głosy jak twój są w stanie zmienić - obawiam się
        że nic. Ale zgadzam się z tobą w pełni i pozdrawiam.
        • Gość: monter Re: GŁOS Z KRAKOWA IP: *.nowa-wies.sdi.tpnet.pl 11.06.01, 17:04
          Więcej nadziei i wiary
      • Gość: wak Re: GŁOS Z KRAKOWA IP: 195.112.95.* 11.06.01, 17:15
        Przy okazji chcialbym nadmienic jedno. Pelno jest tu takich, ktorzy w
        triumfujaca krzycza jaka to wioche zaprezentowala ta "warszawka".
        Tych wszystkich prosilbym jednak o troche pokory, zwlaszcza Krakusow. A
        pamietacie co jeden palant zrobil na Reymonta na meczu z Parma i jak my sie
        wtedy czulismy?
        Do prawdziwych kibicow Legii: wspolczuje wam, bo wiem co to za wstyd

• Gość: acton Re: GŁOS Z KRAKOWA IP: *.net.pl 13.06.01, 14:31
          Monter piszesz mądrze, ale z Nowej Wsi a nie z Krakowa (nie wykluczam, że
          jesteś Krakusem). Co do sprawy Dino Baggio. Jeśli Warszawiacy wypominają sprawę
          Miśka Wiśle, to mają rację. Różnica polega na tym, że Wisła poniosłą ogromną
          karę za ten jeden występek. Wydaje mi się, że w warszawce rozejdzie się to po
          kościach.
          • Gość: WAK Re: GŁOS Z KRAKOWA IP: 195.112.95.* 13.06.01, 14:49
            Tak masz racje, ze Wisla poniosla kare. Oprocz miska, ktory poszedl w koncu
            siedziec, zbiorowa odpowiedzialnosc poniesli sponsorzy, pilkarze, trenerzy, i w
            koncu my kibice. Chcialbym tylko, aby ten incydent pozostal dla kibicow Wisly
            nauczka na przyszlosc.
            I ja obsolutnie nie neguje, ze cos podobnego powinno spotkac Legie, zwlaszcza, ze
            to nie pierwsze ekscesy w tym roku. Z jednej strony wierze, ze jednak spotka ich
            kara a z drugiej strony po prostu zal mi prawdziwych kibicow tej druzyny.
            • Gość: monter DO ACTONA IP: *.nowa-wies.sdi.tpnet.pl 13.06.01, 16:16
              Nowa -Wieś to nazwa strefy zasięgu TPSA dla dzielnicy Krowodrza w Krakowie.
              pzdr.
      • Gość: acton Re: GŁOS Z KRAKOWA IP: *.net.pl 13.06.01, 17:15
        Sorry Monterku. Zwracam honor. Jestem za bardzo wścibski, właśnie wkurzył mnie
        trochę Boro podpieprzając nicki. Dlatego z wyczuleniem patrzę skąd kto stuka.
        pzdr
      • Gość: WAK Re: GŁOS Z KRAKOWA - zadyma po meczu z Zaglebiem IP: 195.112.95.* 14.06.01, 15:16
        Chcialbym tego posta zaddresowac do wszystkich Krakusow, ktorzy po zadymie na
        Legii, krzyczeli jaka to wiocha jest z tej Warszawki. Wyglada na to, ze teraz
        sami musimy sie walnac w piersi. Otoz tym razem trzoda chlewna gdzie indziej
        zwana kibicami Wisly zrobila ma rozpizd czego efektem jest 2 rannych, rozwalone
        sklepy i samochody. Aresztowano 7 osob. I w niczym nie ma sie co pocieszac, ze
        straty sa troche mniejsze niz W-wie. No i jak sie czujecie ??

kibic Wisly

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka